И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот fewgtg » 23 окт 2009 12:04

К'во се карате? И двата отбора са слаби....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:04

zaleza1 написа:
tprodanov написа:Zalez, не видях нещо да ви прави по-силни. Видях, че след първия гол А и В спряха да пеят, а Г почна да мънка. След втория гол пееше единствено Дучето. Беше нещо като моноспектакъл. Да му бяхте поднесли цветя накрая поне, като на истински концерт.

Еми братле кво да се направи вярно е стана ни гадно поспряхме да пеем.Това е нормално като гледаш безидеина игра,а си се готвил за този мач като на война и си се надъхвал цял ден чакал си да доиде заветния миг и какво накрая излизат шепа футболисти които грам дори не показазват емоцията и ентусиазма който ти си изпитвал през целия ден ти застава една буца на гърлото,мисла че знаеш как.Просто ти става тъпо.Разбирам да го имаше желанието да кажа евала .но и това не видях.Няма значение в неделя пак сме на стадиона.

При 0-4 на мача с Лацио да видя някой да спре да пее? Сещаш ли се каква е разликата? Ние пеем само за победа :)

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 12:06

0007 написа:Фенове на ЦСКА,какво като сме на 9-то място?Дай да се откажем от отбора,да спрем да пишем и ала-бала.Не е важно мястото на отбора,важно е мястото на отбора в сърцето ти.И да сме сред изпадащите пак ще тръпнем,ще пеем и т.н.При 4:0 от Лацио Герена запя(колкото и хора да имаше,поне си подкрепяхме отбора) Да запеем Дружно песента.Това не е ли показателно.Така трябва всички публики да правят.Не като ти вкарат гол да замлъкнеш.И защо в 2/3 от песните се пее за "ЦСКА шампион"?Ще режете гредите ли ако не сте.Ние до сега да сме обесили футболистите след толкова загуби.Мен ми хареса вчера,че футболистите на Левски се раздадоха.Макар и да не умеят доста неща,си оставиха сърцето на терена.И то с 2-ма чужденци само(за радост).Евалата на Данчо Тодоров вчера,че и той се раздаде.Евалата и на близнаците.Това са достойни футболисти.

Тук си прав Евала на всички които играят със сърце независимо кой екип носят
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 окт 2009 12:06

tprodanov написа:
При 0-4 на мача с Лацио да видя някой да спре да пее? Сещаш ли се каква е разликата? Ние пеем само за победа :)

Какво говориш...20минути след края на мача сектор-а беше пълен и не спираше да пее. Ето това се казва народна любов, въпреки резилите!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 23 окт 2009 12:09

tprodanov написа:
zaleza1 написа:
tprodanov написа:Zalez, не видях нещо да ви прави по-силни. Видях, че след първия гол А и В спряха да пеят, а Г почна да мънка. След втория гол пееше единствено Дучето. Беше нещо като моноспектакъл. Да му бяхте поднесли цветя накрая поне, като на истински концерт.

Еми братле кво да се направи вярно е стана ни гадно поспряхме да пеем.Това е нормално като гледаш безидеина игра,а си се готвил за този мач като на война и си се надъхвал цял ден чакал си да доиде заветния миг и какво накрая излизат шепа футболисти които грам дори не показазват емоцията и ентусиазма който ти си изпитвал през целия ден ти застава една буца на гърлото,мисла че знаеш как.Просто ти става тъпо.Разбирам да го имаше желанието да кажа евала .но и това не видях.Няма значение в неделя пак сме на стадиона.

Да аз пея само за победа и не бих седял при 4 на 0 не съм мазохист и не се срамувам от това но това не ме прави по малко фен от теб или по лош,но ти не можеш да имаш позитивно мнения ти си само дразнител не гледаш реално че нямаме футбол а си говориш за публики.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:12

Ми като нямаме футбол за какво да говоря бе? :mrgreen:

а сега по-сериозно - дали говоря за футбол или не е все тая, защото не съм свързан професионално с футбола, т.е., от мен нищо не зависи - и да говоря и да не говоря е все тая, няма да се промени. Но за сметка на това съм фен, което означава, че като такъв тук имам задължения и отговорности - говоря за феновете, като част от тях, за нашата си работа, нашите си задължения.

Не съм аз човека, който ще тръгне да казва кой е фен и кой не, просто манталитета на двете публики е различен, винаги е било така и пеещите за победа, като цяло, принадлежат на сектор Г-това си е просто историята и традицията. А ти от кой отбор си, си е твой личен избор.

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 12:12

zaleza1 написа:

Еми братле кво да се направи вярно е стана ни гадно поспряхме да пеем.Това е нормално като гледаш безидеина игра,а си се готвил за този мач като на война и си се надъхвал цял ден чакал си да доиде заветния миг и какво накрая излизат шепа футболисти които грам дори не показазват емоцията и ентусиазма който ти си изпитвал през целия ден и ти застава една буца на гърлото,мисла че знаеш как е.Просто ти става тъпо.Разбирам да го имаше желанието да кажа евала .но и това не видях.Няма значение в неделя пак сме на стадиона.

Само публиката сме на нивото на големите.
А там ви превасхождаме с Лацио и при 4:0 пеехме все едно ние водим с толко.

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 23 окт 2009 12:19

tprodanov написа:Ми като нямаме футбол за какво да говоря бе? :mrgreen:

а сега по-сериозно - дали говоря за футбол или не е все тая, защото не съм свързан професионално с футбола, т.е., от мен нищо не зависи - и да говоря и да не говоря е все тая, няма да се промени. Но за сметка на това съм фен, което означава, че като такъв тук имам задължения и отговорности - говоря за феновете, като част от тях, за нашата си работа, нашите си задължения.

Не съм аз човека, който ще тръгне да казва кой е фен и кой не, просто манталитета на двете публики е различен, винаги е било така и пеещите за победа, като цяло, принадлежат на сектор Г-това си е просто историята и традицията. А ти от кой отбор си, си е твой личен избор.

Кат заговори за история, вие тънете в 60 годишна заблуда.
Купи си този вашия вестник Тема спорт там ще си научите историята най-накрая, която почва 1923 година. АС 23 и още 10 отбора от които сте зглобени.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 12:20

Тва нали не е към мене :mrgreen:

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 23 окт 2009 12:21

Истински се забавлявам :) :) :) Значи когато левскарите подкрепят отбора си при загуби, това е смешно, жалко и т.н. Когато обаче същото го правят цесекарите, това е величествено. Това лицемерие ли е, или примитивна, скотска омраза????

Върни се в “ЦСКА”