Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ing.hristozminkov
Контакти:

Re: Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА

Мнениеот ing.hristozminkov » 12 сеп 2008 22:28

DaSyth написа:
На училище не ходя от 10г. Не виждаш ли ing. (инженер) или си от тези дето от трети клас ги вземаха в казармата. И една отметка: Същата тази разюздена пасмина ви отвя с 33т. разлика (1994г.), а некадърника ГОНЗО ви вкара с куц крак и спукана глава гол, който ни направи ШАМПИОНИ докато Бербатов се спъваше в чимовете пет пъти сам срещу ИВАНКОВ. И прочети хубаво какво съм написал, защото Бербатов все още не е постигнал нищо. Да не се окаже вечният губещ, когато прекрати с кариерата си. А след 20-30г. децата да четат: Бербатов - бивш футболист на Пирин, цска, Байер Л., Тотнъм и Ман. Ю. Рекорден трансфер за български футболист, вторият българин вкарал гол на Уембли, успехи - спечелил купата на лигата в Англия. Ако някой иска мога да напиша и провалите му. Но и тях всички ги знаем, а там списъка е доста дълъг. И мисля, че има по-подходяща тема: БЕРБО - ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ КАЛПАВО ПИЛЕ ГОСПОД ГО ХРАНИ!!![/quote]
Христозко,може и да си инжинер,но като ти "гледам" логиката ми се струва,че си завършил Тъпоумния
Логиката,бате е основен фундамент на точните науки,което говори за тотална девалвация на висшето образование(като всичко друго в скапаната ни държава).Така,че и академик да се подпишеш-това няма да те направи аворитет.Не се пъни-да не оакаш гащите като Зонзо-Велики преди да изпълни дузпа :ugeek:[/quote]
Браточка, като имаш нещо против логиката ми дай отговор на поста ми, защото темата е за Бербатов не за мен. Или мозъка ти, който имаш (ако изобщо имаш) ти служи само да пазиш равновесие и не може да измисли нищо освен простотии. Или няма какво да добавиш, защото това май е всичко за Бербо. Юнайтед са голям отбор и ще му трябва време да ги провали, но аз му вярвам и знам че ще успее. :D
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!

DaSyth
Контакти:

Re: Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА

Мнениеот DaSyth » 17 сеп 2008 12:43

Христозко,може и да си инжинер,но като ти "гледам" логиката ми се струва,че си завършил Тъпоумния
Логиката,бате е основен фундамент на точните науки,което говори за тотална девалвация на висшето образование(като всичко друго в скапаната ни държава).Така,че и академик да се подпишеш-това няма да те направи аворитет.Не се пъни-да не оакаш гащите като Зонзо-Велики преди да изпълни дузпа :ugeek:

Браточка, като имаш нещо против логиката ми дай отговор на поста ми, защото темата е за Бербатов не за мен. Или мозъка ти, който имаш (ако изобщо имаш) ти служи само да пазиш равновесие и не може да измисли нищо освен простотии. Или няма какво да добавиш, защото това май е всичко за Бербо. Юнайтед са голям отбор и ще му трябва време да ги провали, но аз му вярвам и знам че ще успее. :D[/quote][/quote]
Христозко,инжинерино мамин.Как да ти го кажа,че да разбереш?!Ами простотията остава изцяло за теб-повтаряш,че Берба щял да ги провали както до сега-кой е провалил и кога-нищо не казваш...Та за това,висшистче мамино логиката ти "виси".
Иначе вярата е хубаво нещо,лошо е когато само тя остане.
Да внимаваш днес някой да не те у(ЖИЛИ)на...
:ugeek:

Върни се в “ЦСКА”