ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Лудогорец 5.10.2025
По принцип 0:0 бива, ..... ама тоз КошмарЪТ какви пари го плащахме, щото на моменти имах чувството, че гледам Ахмед Ахмедов :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Този мач потичахме и се раздадохме доволно, чак подоздрително! :) Аз съм доволен от като цяло. Годой ще накаже подуенци! :)
Годой е менте. Няколко уникални извеждащи паса на Илиев.
На контраатака сме машини. Изтървахме ги накрая
dedko2022 написа:Този мач потичахме и се раздадохме доволно, чак подоздрително! :) Аз съм доволен от като цяло.
Факт. Аз също съм доволен от старанието.
Когато има за какво да се каже добра дума е добре да го правим.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- MASTER_COOL
- Контакти:
Доволен съм от себераздаването на играчите. Този Лудогорец не заслужава да е шампион.
Годой ще се отпуши, надявам се във вечното дерби :P
Годой ще се отпуши, надявам се във вечното дерби :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Red_Neck написа:dedko2022 написа:Този мач потичахме и се раздадохме доволно, чак подоздрително! :) Аз съм доволен от като цяло.
Факт. Аз също съм доволен от старанието.
Когато има за какво да се каже добра дума е добре да го правим.
Евала 8-)
Последна промяна от MASTER_COOL на 05 окт 2025 22:33, променено общо 1 път.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Добри думи и за Лапоухов! ;)
Абе стана мач!
Аз съм доволен за първи път от много време.
Гледам сега сълзите на Годой! Слаб мач направи, ама ..... някакси ще го пожаля.... ;)
Много силно включване на Джуниър. Направо все едно е прероден. Другият път може и десятка да го пусне.
А Сегер или Петко да влезе вместо Жордао, който в защита е изключително несигурен и от него идват много опасности в пред защитата ни.
Позитивен дебют на Иванов като капитан. Може и той да е Човекът!
Лапоухов също показва, че е Класа! Гледам, че е и играч на мача.
Дузпата беше 60 на 40 да се даде според мен. Но така са преценили.....
Аз съм доволен за първи път от много време.
Гледам сега сълзите на Годой! Слаб мач направи, ама ..... някакси ще го пожаля.... ;)
Много силно включване на Джуниър. Направо все едно е прероден. Другият път може и десятка да го пусне.
А Сегер или Петко да влезе вместо Жордао, който в защита е изключително несигурен и от него идват много опасности в пред защитата ни.
Позитивен дебют на Иванов като капитан. Може и той да е Човекът!
Лапоухов също показва, че е Класа! Гледам, че е и играч на мача.
Дузпата беше 60 на 40 да се даде според мен. Но така са преценили.....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Не можах да гледам мача и нямам мнение, но от коментарите за него се затвърждава мнението ми, че не трябва да се взимат звИзди и треньор от нашето първенство.Хайде Янев си е наш човек и по-друга бира. ;)