Купа България/(1/2 финали) / Черно Море - ЦСКА / 09.04.2025/19:00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Купа България/(1/2 финали) / Черно Море - ЦСКА / 09.04.2025/19:00ч

Мнениеот gihuelo » 09 апр 2025 22:31

На мен ми хареса как играхме и мисля че заслужавахме да бием в този мач.
Борносузов има уникална стойка на централен нападател и дано стане нещо от него.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 09 апр 2025 22:34

Мача беше добър, дано не съжаляваме за пропуските, пропиляхме добри положения. Понеже по- горе се коментира Линдсет нищо ново, толкова си може момчето даже е имал и по-лоши мачове. В този мач и Ето О не беше съвсем в час, имаше неадекватни отигравания, нетипично за него ,но на всеки се случва някой мач да не е на 100%. Като цяло отбора игра добре, а напред е нужно някой да подкрепя Питас, изглеждаше малко изолиран от играта. Да Вион беше непоклатим

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 апр 2025 23:08

На мен Купър ми харесва. Въпросът е, че всеки мач прави по една тъпа грешка, която не мога да се сетя как класен защитник като него може да допусне. Единствено ми идва наум, че той подценява ситуациите, както може би и съперниците, а и цялото първенство. И това за мен е причината да не можем все още да го видим да играе като за 60000 евро месечно.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 апр 2025 23:49

Това беше един от най-добрите ни мачове при Томаш въобще според мен.

Само неумението в завършващата фаза ни лиши от
от заслужена победа.

На мен пък ми направи впечатление, че Питас много се изтегляше назад в този мач. И в предишните го правеше и се връщаше да разиграва, но в този повече. Вероятно тактически ход от Томаш. В няколко ситуации при изтегляне на Питас назад видях, че Линдсет заемаше позицията на ЦН.

Дори и при онази ситуация с 100 процентовия пропуск на Скаршем Питас бе пласиран някъде около точката на дузпата, а не на мястото на норвежеца.

Ето'о си игра в ролята на Кареасо от предишните мачове. Кареасо пък го замести в ролята на човека пред защитата. За мен камерунецът не направи най-добрия си мач, доста непредизвикани грешки направи и логично бе заменен.

Браво на Томаш, че пусна Борносузов, а и Тасев. Тези смени, а и другите не дадоха кой знае какъв ефект, но важното е треньорът да е смел и да дава повече шанс на играчи, които по-рядко попадат в обектива.

Защо не в някои от следващите мачове да видим Питас и Борносузов заедно на терена.

Между другото Лапухов ми направи голямо впечатление в този мач, макар че нямаше толкова работа. Това момче го чака много светло бъдеще според мен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 10 апр 2025 09:16

Според нен, до Питас трябва един висок таран и работата ще заспи.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 апр 2025 09:28

Не мисля, че Томаш някога ще използва едновременно двама в атака.
Вече е притеснителна сушата на Питас.
Няма да бързам с изводите. Реално няма адекватна подкрепа от другите офанзивни играчи .
Линдсет и Шопов са в ужасна форма. Илиев и Скаршем - не им е силата по фланговете и не са ефективни. Последното решение при тях куца - последен пас, индивидуален пробив или удар. Просто нямат тези навици, защото и двамата са типични играчи за централната зона.
Локило раздвижи малко фланга и създаде острота, но не е нашия човек категорично.
Фаетон и Бютучи трябва да дадат нужната разлика до края на сезона, лошото е че и те не са дългосрочно решение.
Реално за лятото ни трябват - минимум един нов бек, да не казвам двама, дефанзивен халф, разиграващ халф, две крила и може би нов нападател ! Пак 6 нови попълнения
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 10 апр 2025 09:57

Може би си прав и Томаш няма да се пробва.Иначе Питас е доста раздвижен и един нападател тип Кайседо,мощен и не толкова тромав,ще вършат повече работа двамата,според мен де.
Иначе задължително трябва разиграващ халф и крила.
То на Илиев,още не сме видяли къде му е силата :mrgreen:

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 10 апр 2025 17:30

То проблема ни е по фланговете, ние нямаме крила пък искаме втори ЦН да пускаме. Положението е такова вече няколко сезона няма кой да изнася топката с острота и изненада. Като се замисля от времето на Йомов, беше много критикуван ,но сравнявайки го със сегашните крила ми се струва Марадона. Момчето си правеше по 5,6 гола за сезона с още толкова асистенций, а сега сезона си мина те имат по един гол на сметката.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 апр 2025 19:11

Линдсет не знам въобще каква работа може да ни върши занапред, а и на коя позиция.

Нито като 10-ка е достатъчно класен, нито като ДХ. Иначе за отбора на ГГ вършеше работа.

Относно Шопов аз продължавам да твърдя, че това е един от най-талантливите млади български играчи. Задължително трябва да преподпишем с него. Той се напасна много добре с Коялипу, който играеше като по-типичен ЦН, но сега при Питас е друго.

Питас определено има нужда при сгъстени защити, играещи на нисък блок от поне един човек пред него, който да му отваря пространства и да ангажира защитниците.

Следващият сезон със сигурност това ще бъде един от основните ни планове, а именно игра и с двама нападатели, като човекът пред кипъреца със сигурност трябва да има по-солидни физически данни и да може да играе и като типичен таран.

Мисля, че срещу ЧМ Скаршем бе един от най-добрите ни играчи, ако не и най-добрият. Мисля, че със сигурност ще го запазим и него в състава.

Илиев е комбинативен, като играта в защита също не е лоша, но той е много предсказуем на фланга, като в 90 процента от случаите тръгва да пробива навътре към терена. За разлика от Скаршем обаче на него малко му липсва ефективността в ( поне във вчерашния мач бе така) последното докосване. Не знам при наличие и закупуване на нови крила дали ще има въобще смисъл да го задържим в отбора.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 19 апр 2025 11:09

sly написа:Мача беше добър, дано не съжаляваме за пропуските, пропиляхме добри положения. Понеже по- горе се коментира Линдсет нищо ново, толкова си може момчето даже е имал и по-лоши мачове. В този мач и Ето О не беше съвсем в час, имаше неадекватни отигравания, нетипично за него ,но на всеки се случва някой мач да не е на 100%. Като цяло отбора игра добре, а напред е нужно някой да подкрепя Питас, изглеждаше малко изолиран от играта. Да Вион беше непоклатим

Напълно съм съгласен със обективното ти мнение.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”