soilwork написа:И Тасев и Шопов не стават.Ясно е че до лятото ще поиграят. След това независимо кой е треньор с новата селекция нямат никакъв шанс. Няма за кога да ги съживяваме
Да ми кажеш нещо. :)
Скрито се надявах да бием с 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
soilwork написа:И Тасев и Шопов не стават.Ясно е че до лятото ще поиграят. След това независимо кой е треньор с новата селекция нямат никакъв шанс. Няма за кога да ги съживяваме
Задали сме параметрите на Дриблаб какви играчи с какъв профил да търсят. Томанов беше в Бразилия близо месец да гледа играчи двама от Бразилейро Серия А и един от Серия Бdanko_sot написа:Шопов е много добър играч, но трябва да разбере, че в клуб като ЦСКА трябва всеки мач да е на ниво. Не един мач-добре, другият- горе-долу, третият- нищо.
Другото, което си го мисля отсега, е другата година кво правим с Питас?! То се вижда, че не е типичен ЦН и в някои мачове това си оказва въздействие.
Явно ще търсим по-висок и типичен ЦН и тогава кво правим?
Питас втори нападател ли ще го правим, крило ли ще го правим?
С двама нападатели ли ще играем- 4-4-2 , 4-4-1-1, 3-5-2 ?
Оттам, ако така стане, Шопов ще изгори, защото няма да играем с десятка.
Трябва да вземем и типичен опорен халф с ефективност и КПД близки до тези на Ето'о, защото може да заиграем само с двама вътрешни халфа.
Между другото Лапеня, ако влезе като опорен халф пред защитата, мисля, че ще се справя добре. Трябва и нов по-висок ЦЗ. Заговори се за Чернев от Ботев, който е твърда резерва при канарчетата.
Изобщо бая въпросителни има за другия сезон, ама нека първо мине тоя и се класираме за ЕКТ.
Браво Мастър :))MASTER_COOL написа:soilwork написа:И Тасев и Шопов не стават.Ясно е че до лятото ще поиграят. След това независимо кой е треньор с новата селекция нямат никакъв шанс. Няма за кога да ги съживяваме
Да ми кажеш нещо. :)
Скрито се надявах да бием с 1:0
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта