Като каза за Вион нападател се сетих, че Питас в първите две-три години на кариерата си е играл като бек.
Така че ето го решението! И ето защо толкова драпахме за него :)
20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
DoSomethingDifferent написа:Red_Neck написа:DoSomethingDifferent написа:Той (Вион) е на ниво Славия, а не на ниво ЦСКА.
Ако имахме трима-четирима като него, направо щяхме да си бъдем Славия.
След 19 изиграни кръга имаме точно 3 точки повече от въпросната Славия. Лошо няма, .... само 'дето бюджета на дебел Венци е между 7 и 9 ПЪТИ по-малък от нашия.
.... та какво точно каза за нивото ни?
Ставаше дума, че за шампионски отбор няма да са ни нужни няколко футболиста, а аз просто добавих Вион, защото според мен не е за такъв отбор. Но очевидно за теб е. Нямам проблем с мнението ти, но лошо впечатление прави, че се включваш в разговори, които дори не си си направил труда да прочетеш.
Напротив, много внимателно чета и доста често искрено се удивлявам на редица мнения.
Във форума яко се реди шампионски отбор при положение, че миналия сезон го завършихме криминално позорно, а в момента сме 8-и и изоставаме с някакви си .... ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ точки от първите и 14 от четвъртите в класирането!
За капак, последните 2 сезона за селекция са похарчени ПЕТ ПЪТИ повече пари отколкото за всичките 7 преди това взети заедно!
... и тук се говори за "шампионски отбор"????? На какво отгоре?
"Дървото" Вион не ставал, .... ОК, всеки има право на мнение, но забравяме, че един друг футболист със сходни качества и също многократно определян като "дърво" не само стана 3 пъти шампион, а по-късно беше и капитан на отбора.
Както и да е. Всеки разбира нещата по различен начин. Няма нужда от спам в темата за мача със Славия, но предвид хала на клуба ни, не е лошо да сме една идея по-смирени.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Най-добре да прочетем мнението на Херо и да стискаме зъби още една година !
Дори и да паднем от Славия - не трябва да има истерия тук !
"Спрямо миналата година има разлика, най-вече по отношение на ЦСКА с инвестициите, които правят. И в тази връзка благородно завиждам на Сашо Томаш за селекцията, която провежда, скъпа и качествена. И очаквам тази селекция да се отрази на играта на отбора, сигурно няма бързо да стане видима промяната. Това е основата разлика, а другите бих казал, че са едва забележими. При останалите отбори нещата според мен ще бъдат по същия начин, на същото ниво. Това е, което смятам на първо четене, без да се замислям по-дълбоко. Моята оценка за Лудогорец е в европейските турнири. При това статукво, което е от години и продължава и в момента, след може би година ЦСКА ще бъде много по-различен отбор и вече ще е реална конкуренция на Лудогорец", каза още бившият национален селекционер.
Дори и да паднем от Славия - не трябва да има истерия тук !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Някакъв тотален малшанс ни преследва ! Делова не е тренирал днес, има проблем с коляното.
При това положение и след удара в главата на Лапеня - май ще излизаме с двойка централни Турицов и Вион :lol:
При това положение и след удара в главата на Лапеня - май ще излизаме с двойка централни Турицов и Вион :lol:
- redhooligan
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Някакъв тотален малшанс ни преследва ! Делова не е тренирал днес, има проблем с коляното.
Да благодарим на Панайотов ( ако не се лъжа ) за контузията на Лапеня :) Самото влизане независимо дали в официален мач или контрола си е направо брутално и това не трябва да се премълчава. Безумие е да рискуваш здравето на футболист по този начин.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Абсолютно безумие наистина. Отдавам го на прекомерното му желание за доказване и младостта му
Интересен мач ще стане, лисицата Заги през цялото време ще се опитва да убива темпото и да ни изненада на контра. Сигурен съм, че срещу Славия ние ще доминираме без значение ,кой от нашите ще играе и на кой пост. Въпросът е да си оползотворяваме положенията, иначе мача ,ще се закучи, а Славистите ще са доволни и на равен.
Слушах сега Томаш на пресконференцията и по-скоро Лапеня и Делова ще играят утре.
Иначе каза че е истина за десния бек, които Юве са ни отмъкнали.
Не чух някой журналист да го пита дали се очакват нови играчи.
Каза още че няма да разчита на Кордоба , а Фаетон е част от ЦСКА и който иска да го купи, трябва да плати цента поставена от клуба.
Иначе каза че е истина за десния бек, които Юве са ни отмъкнали.
Не чух някой журналист да го пита дали се очакват нови играчи.
Каза още че няма да разчита на Кордоба , а Фаетон е част от ЦСКА и който иска да го купи, трябва да плати цента поставена от клуба.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Като изключим въпроса за Кордоба и Фаетон, се задаваха малоумни въпроси и повечето бяха едни и същи. Томаш се хвана за главата. Да и аз исках да чуя въпрос за нови, но нямаха толкова капацитет за подобен въпрос
- MASTER_COOL
- Контакти:
Моята прогноза за състав след чутото и от пресконференцията :
----------------------------Лапоухов---------------------------------
-Вион-----------Лапеня--------------Делова--------------Пинто-
--------------------------------------------------------------------------
--------------------Линдсет----------Кареасо------------------------
--------------------------------Шопов----------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
------Илиев-------------Чорбаджийски---------------Бютучи-----
Иска ми се да е Лапоухов, но може да се заложи "на сигурно" с Дюлгеров
Възможно е Турицов да започне от дясно, а Вион от ляво.
Линдсет, Кареасо и Шопов са без коментар като цяло
Забелязал съм, че винаги футболиста който присъства на пресконференцията преди срещата - е титуляр на следващия ден.
Илиев ще е титуляр според мен.
Локило, Исека и Питас ще са жокерите в този мач, ако мача се развие в неприятна за нас посока.
----------------------------Лапоухов---------------------------------
-Вион-----------Лапеня--------------Делова--------------Пинто-
--------------------------------------------------------------------------
--------------------Линдсет----------Кареасо------------------------
--------------------------------Шопов----------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
------Илиев-------------Чорбаджийски---------------Бютучи-----
Иска ми се да е Лапоухов, но може да се заложи "на сигурно" с Дюлгеров
Възможно е Турицов да започне от дясно, а Вион от ляво.
Линдсет, Кареасо и Шопов са без коментар като цяло
Забелязал съм, че винаги футболиста който присъства на пресконференцията преди срещата - е титуляр на следващия ден.
Илиев ще е титуляр според мен.
Локило, Исека и Питас ще са жокерите в този мач, ако мача се развие в неприятна за нас посока.