14 Кръг/Локомотив ПД - ЦСКА /02.11.2024/ 14:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: 14 Кръг/Локомотив ПД - ЦСКА /02.11.2024/ 14:30

Мнениеот Dust » 02 ное 2024 20:06

MASTER_COOL написа: след собствена подготовка и собствена селекция.
Стипич не го слагайте като сравнение - алкохолик и пълен аматьор !

Втората вълна нови играчи е селекция одобрена от Томаш. Това със собствената подготовка е някаква илюзия и временно оправдание. Той и екипът му към момента имаха цели две подготовки и би трябвало да се види поне някакъв елементарен прогрес в отбора ви.
Томаш до момента в кариерата си преди да дойде при вас какво съществено е направил с отборите които е водил, че да си каже човек, той ще свърши работа и сме сигурни в същото и го казваме на база това, това и това?
Всички се хващат от отбора на Спартак Варна. Още десетина дни и при вас ще е толкова време, колкото беше при "соколите", но за сега прогрес трудно се забелязва.
Най-сериозния сигнал е когато фенове на други отбори започнат да казват за даден треньор, дано не го махнат, дано изкара по-дълго време и т.н., по-ясен знак от това здраве му кажи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 ное 2024 20:57

След като изгледах целият мач на запис, мога смело да кажа че се получи изключително стойностен мач за ниската като класа Ефбет Лига. Измамна е представата, че Локо ПД е слаб отбор, просто и те като нас имаха малоумен треньор и ги дръпна назад в класирането. Много рядко бием на този стадион и абсолютно винаги ни се хвърлят като за последно, дори повече "скачат" отколкото срещу Ботев.
Дузпата е скандална. Ако това е дузпа, тази срещу Исека в дербито беше 1000% повече дузпа.
Доволен съм, че два пъти се връщаме в мача и проявихме характер. По-слаб мач на Купър, но до този момент бе безгрешен. Някои във ФБ даже вече го гонят, как да се изразя - пак ще ме блокира модератора. Срамно е
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 02 ное 2024 21:29

Предполагам Фичо - другата седмица му е казал на “защитникът” ..
Ела при нас за 60к евро заплата и няма да правиш нищо - реално , “защитникът” си изпълнява договора , който “другата седмица “ му е предложил.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 ное 2024 22:02

Доста положения изпуснахме и това ни коства трите точки. Томаш е бетониран в момента . Ще чакаме зимната подготовка, селекцията с Томанов и поне още един цикъл лято-есен 2025 . След това може да видим дали сме в правилната посока. Прекалено много драматизирате.....особенно някои индивиди. P.S- Орманджиев не е подавал оставка а беше изхвърлен. Градинаря не изпълнява никакви функции от доста време. В момента се преструктурираме вътрешно, имайте малко търпение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 ное 2024 22:24

Да, прав си. Всичко е точно. Дали 11-ти, дали 12-ти, на кой му пука?!

Важното е, че сме на цели три точки от изпадащите. Нищо, че само един-двама наши играчи сигурно струват колкото целите състави на трите отбора зад нас.

И Томаш е супер. Просто някои играчи трябва да осъзнаят какво е ЦСКА и нещата ще се оправят.

Относно купата, на 100 процента съм сигурен, че ще я спечелим. Фасулска работа!

А ако случайно не успеем ще си гледаме пак мачлетата в Европа по тв. И без това започнахме да свикваме....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 02 ное 2024 22:38

Бих казал, че не само във този форум, но като цяло във Интернет пространството има хора които само чакат отбора да сбърка и почват да плюват по треньора. Никой не иска да се замисли върху една много вярна поговорка: Рибата се вмирисва от към главата ( тук визирам спортно техническата част ). Имахме един такъв из.од по времето на ГГ който водеше всякакви некадърници и който червената общност не можа да го изгони ( не знам дали някой наистина е повярвал, че ГГ го е изгонил ). Томаш прави каквото може с наличните футболисти. Мислите ли, че той не вижда кой може да играе и кой не може. Просто като нямаш адекватен заместник на някой който не става, нямаш и опцията да го замениш. Също така въпреки критиките които отправяте не мисля, че Томаш ще бъде пипнат поне до края на сезона. Тук един потребител беше написал нещо много вярно. Преди 10 години се взимаха качествени играчи, докато сега се взимат едни такива цръни както се казва по някои краища на страната ни и от тях нищо не става.
За Фаетон клупа плати 1,5 мил. евро и се питам с какво ги е заслужил тези пари! Хайнц е в трагична форма още от края на миналия сезон ако не се лъжа. За него бяха платени отново над 1 милион. Вион е кръгла нула, даже разцепена нула. Де Нойер също струва на клуба над 1 милион ( тук положението честно да си кажа не знам какво е с него ). Йога, Линдсет, Санянг, Хр. Петров и Антонов. Това са футболисти които част от тях да дали каквото могат за клуба и в момента само пречат. Равносметката е, че половината отбор не става нищо от него.
P.S. В кръга на шегата ще кажа, че като гледам Арсенал, скоро Артета може да бъде изгонен и да го привлечем за треньор, но пак не съм сигурен, че с тези играчи ще успее да направи нещо!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 ное 2024 23:01

redhooligan написа:Бих казал, че не само във този форум, но като цяло във Интернет пространството има хора които само чакат отбора да сбърка и почват да плюват по треньора. Никой не иска да се замисли върху една много вярна поговорка: Рибата се вмирисва от към главата ( тук визирам спортно техническата част ). Имахме един такъв из.од по времето на ГГ който водеше всякакви некадърници и който червената общност не можа да го изгони ( не знам дали някой наистина е повярвал, че ГГ го е изгонил ). Томаш прави каквото може с наличните футболисти. Мислите ли, че той не вижда кой може да играе и кой не може. Просто като нямаш адекватен заместник на някой който не става, нямаш и опцията да го замениш. Също така въпреки критиките които отправяте не мисля, че Томаш ще бъде пипнат поне до края на сезона. Тук един потребител беше написал нещо много вярно. Преди 10 години се взимаха качествени играчи, докато сега се взимат едни такива цръни както се казва по някои краища на страната ни и от тях нищо не става.
За Фаетон клупа плати 1,5 мил. евро и се питам с какво ги е заслужил тези пари! Хайнц е в трагична форма още от края на миналия сезон ако не се лъжа. За него бяха платени отново над 1 милион. Вион е кръгла нула, даже разцепена нула. Де Нойер също струва на клуба над 1 милион ( тук положението честно да си кажа не знам какво е с него ). Йога, Линдсет, Санянг, Хр. Петров и Антонов. Това са футболисти които част от тях да дали каквото могат за клуба и в момента само пречат. Равносметката е, че половината отбор не става нищо от него.
P.S. В кръга на шегата ще кажа, че като гледам Арсенал, скоро Артета може да бъде изгонен и да го привлечем за треньор, но пак не съм сигурен, че с тези играчи ще успее да направи нещо!

Няма кой да те разбере пич ! Тук е пълно със......
ЕТХ също е свободен. Конкуренция на Артета. Чакаме Данко да си избере един от тях !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 ное 2024 23:55

За сега съм зад Томаш.
Нищо няма да стане ,ако го сменим сега.
Кой ще дойде ? Любо Пенев? Стойчо Младенов? Тях ги знаем , знаем и колко ще изкарат !
Отбора не може да ходи камо ли да тича ! На разбирачите тук , особено на оня с тревата да кажа че въздух се трупа в началото на подготовката а не за 9-10 дни в паузите за националите.
Реално явно много слаба физическа подготовка в Банско при Стипич, след това дойдоха вече забравих 10 или 12 човека които изобщо не бяха водили подготовка ,но катилите директори не можаха да ги доведат за три месеца ,когато трябваше да се води тази подготовка. Купър също не е водил подготовка иначе си личи че е много опитен защитник. Единствения които може да тича е Ето о , които е водил подготовка с Ботев, всичко друго е леж. Тук Томаш вечче трябва да каже кои е виновен за това ! Вундеркинта Митрев или някой друг? Ако е вундеркинта явно трябва смяна и Томаш едва ли не го знае.
Това са мачовете на Томаш откакто дойде

Изображение

Не броим мача с Ботев Пловдив ,защото Томаш дойде предния ден.
От другите освен срамната загуба от Септември едва ли нещо чак толкова неочаквано.
Дерби с Левски и два хикса като гости на ЧМ и Локо Пловдив. Не ми казвайте че ги бием, където ги хванем и особено като гости.
Истина е че се дадоха много пари и отбора е скъп от към футболисти и заплати и трябват резултати.
Страшно важен е следващия мач с числото ! Може би и той ще реши бъдещето на Томаш . Смятам че едва ли ще го сменят преди зимната пауза.
Впрочем имаме два мача с числото за един месец, както и домакинство на Лудогорец.

Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 ное 2024 08:43

redhooligan написа:Бих казал, че не само във този форум, но като цяло във Интернет пространството има хора които само чакат отбора да сбърка и почват да плюват по треньора. Никой не иска да се замисли върху една много вярна поговорка: Рибата се вмирисва от към главата ( тук визирам спортно техническата част ). Имахме един такъв из.од по времето на ГГ който водеше всякакви некадърници и който червената общност не можа да го изгони ( не знам дали някой наистина е повярвал, че ГГ го е изгонил ). Томаш прави каквото може с наличните футболисти. Мислите ли, че той не вижда кой може да играе и кой не може. Просто като нямаш адекватен заместник на някой който не става, нямаш и опцията да го замениш. Също така въпреки критиките които отправяте не мисля, че Томаш ще бъде пипнат поне до края на сезона. Тук един потребител беше написал нещо много вярно. Преди 10 години се взимаха качествени играчи, докато сега се взимат едни такива цръни както се казва по някои краища на страната ни и от тях нищо не става.

В България има много мъже, които хленчат. И то искат публика, пред която да го правят.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 ное 2024 10:12

Томаш няма да го бъде, но и повечето(за да не напиша всички) новопривлечени футболисти няма да ги бъде! Не вярвах, че ще го напиша някога, но класирането ни е напълно заслужено!

ПП 36 годишният нападател на Локо Пд да е в пъти по-добър от нашия нападател, е огромен резил за трансферната ни политика! :oops: :oops:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”