8 Кръг/Левски - ЦСКА /19.10.2024/ 15:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 8 Кръг/Левски - ЦСКА /19.10.2024/ 15:45
най добрия ви играч беше номер 9 !!
danko_sot написа:dedko2022 написа:BTW Ботючи този мач се представи доста по-добре от Фаетон, който го смени .
Добре, добре, колко да е добре? Отново беше най-слабият :)
Тоя Фаетон, ако си спомняте дойде като чист нападател уж. После ние го направихме крило. А той реално си е най- близо до нещо като флангови нападател, т е. в 4--3-3 трябва да се чувства най-добре, но май играхме един мач с тази схема и той пак не блесна. Отделно няма никакви навици да играе в защита, а един Локило например, ако ви прави впечатление винаги се връща в защита и помага на бека, колкото може.
Просто не виждам какво може повече да направи Фичо при нас. Той направи една селекция в последния възможен момент на играчи с доста завишени трансферни цени и сега ако трябва пак той да го чакаме зимата да прави селекции и да продава играчи. Не, не. На 90 процента няма да е той според мен. Но това означава ръководството в лицето на Златков да се задейства и да намерят нов спортен директор. Все пак има малко време до зимния период.
Днес с Бютючи лявата ни зона ми изглеждаше по-уплътнена, отделно имаше няколко пробива, докато на Фаетон днес играта му тотално ми се изгуби. Това може и да се дължи на цялостното отпадане на отбора, но Фаетона днес бе длъжник.
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/komentar/strakh-tomash-da-se-omita-sled-fiaskoto-s-levski_552865.html
Голям палячо е този журналист!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Собствениците първо трябва да оравят структурата и спортно-техническото ръководство и след това да мислят за треньори и играчи. Оставянето на Фичо и Орманджиев бе голяма грешка. Сега също не виждам силен човек, който да отговаря за спортно-техническата част. Може и да нямат алтернативи в момента, но трябва да се мисли в тази насока.
Томаш е бетон както каза Златков. Ще се оправят нещата след зимната пауза ,дотогава ще страдаме. Видя се какво са правили лятото в Банско със Стипич.....то не беше пейнтбол, срещи с фенове, купони, размяна на фланелки, автографи, прегръдки,жмичка, гоненица само не и подготовка
Изиграхме пореден посредствен мач, а второто полувреме си беше слабо направо. След мача чаках интервю с Филипов, но той пак се покри като мишка. Този човек няма никаква идея какво прави в ЦСКА. Селекцията беше направена на пожар и до този момент не може да се каже, че е успешна. След мача с числата се биеше в гърдите пред феновете и обясняваше, че от този момент поема цялата отговорност, а сега се прави на ударен. Такива хора нямат място в ЦСКА.
MASTER_COOL написа:https://blitz.bg/sport/komentar/strakh-tomash-da-se-omita-sled-fiaskoto-s-levski_552865.html
Просто не чети Блиц . Крачунов и Румен Илиев са трагедия.
Един трансфер не познаха ! При тях всичко е "бомба на Блиц"
- redhooligan
- Контакти:
След малко премисляне на нещата и успокояване ще напиша и моя коментар относно мача.
1. Треньорат прави ротации, може би защото се опитва да намери точните позиции на някой от "много класните ни играчи" ( това е нормално и не виждам защо трябва да се хвърля вината за ротациите върху него )
2. Въпреки някои мнения които успях да прочета относно не добра игра на Купър във интернет пространството, лично за мен той се представи на ниво в този мач. Да имаше една грешка която направи и беше дори за картон, но не червен както се изказват някой фенове и на двата отбора. Все пак зад Купър имаше наш играч, така че за мен това е жълт картон
3. Пинто и Делова също играха стабилно според мен
4. Обичайнте заподозряни футболисти които не знаят защо въобще са на терена няма да ги споменавам отново, то се знае кои са!
5. Имахме горе долу някаква игра единственно през първото полувреме, след това отпаднахме физически и не знам защо се получи така. Тук трябва да се държи сметка на кондиционния треньор.
6. Дано махнат скоро Фичо и дано Стан дойде, както се носят слухове
7. Левски заслужено ни победи
1. Треньорат прави ротации, може би защото се опитва да намери точните позиции на някой от "много класните ни играчи" ( това е нормално и не виждам защо трябва да се хвърля вината за ротациите върху него )
2. Въпреки някои мнения които успях да прочета относно не добра игра на Купър във интернет пространството, лично за мен той се представи на ниво в този мач. Да имаше една грешка която направи и беше дори за картон, но не червен както се изказват някой фенове и на двата отбора. Все пак зад Купър имаше наш играч, така че за мен това е жълт картон
3. Пинто и Делова също играха стабилно според мен
4. Обичайнте заподозряни футболисти които не знаят защо въобще са на терена няма да ги споменавам отново, то се знае кои са!
5. Имахме горе долу някаква игра единственно през първото полувреме, след това отпаднахме физически и не знам защо се получи така. Тук трябва да се държи сметка на кондиционния треньор.
6. Дано махнат скоро Фичо и дано Стан дойде, както се носят слухове
7. Левски заслужено ни победи
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Не знам вече, кой отговаря за кондицията на отбора, но след 60 мин. на подуенци им тръгна играта. И стига сме се оправдавали със Стипич, даже и футболистите вече са го забравили, а Томаш направи вече повече мачове плюс две паузи за нац.отбори. Все пак през първото полувреме ми хареса играта. За първи път Пинто направи добър мач, обаче формата на Ето О ,Коялипу, и Локило е по-лоша от първите им мачове, нямам обяснение. Не критикувам никой, само факти.
Не страдайте чак толкова много. В отбора през последните 4-5 години бяха пообъркани немалко неща, постфактум виждаме резултатите. Иска ни се да участваме в ЕКТ, но с разбита команда ни очаква позор като този на националите или децата до 15 годишна възраст. По-добре да оправят базата, паралелно с това ще тръгне и отборът.
Всъщност, все още не сме загубили шансове за ЕКТ - от втората половина на таблицата може да се атакува спечелване на квота, ако регламентът не е променен. Евентуално чрез КБ, но с настоящия отбор надали бихме имали шансове.
Всъщност, все още не сме загубили шансове за ЕКТ - от втората половина на таблицата може да се атакува спечелване на квота, ако регламентът не е променен. Евентуално чрез КБ, но с настоящия отбор надали бихме имали шансове.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!