Мнениеот danko_sot » 03 авг 2024 22:54
Добре де, да кажем, че Папазов е главният шеф, въпреки че и това не е на 100 процента ясно, щото така и не искат да го кажат.
Но да кажем, че е той...... Правиш огромни инвестиции в инфраструктурата на отбора -стадион, помощна база, ДЮШ. Не щадиш пари за всякакви други удобства като новия автобус например или екипите, правиш Фондация, което е супер. И всичко общо взето е тип-топ от тая гледна точка, ако всичко, разбира се стане факт.
Обаче на фона на всичко това ми е малко странно как точно се доверяваш на Орманджиев за шеф на спортно-техническата част, щото той според мен си е такъв, който поне според моето скромно мнение не мисля, че е правилния човек за тази позиция. Е може и да греша, но.... за Фичо поне съм сигурен, а той предполагам е оставен там пак от Орманджиев. Тоя човек , Фичо, по времето на Ганчев една дума не е казал по-конкретно за футболисти, треньори... само общи приказки говореше. Днеска се прави на големия шеф- футболистите, треньора, че и той бил виновен. Ми много ясно, че е виновен. Ей ги Спартак Варна и те с нов треньор, с нови играчи и т.н. днеска ни правят луди калинки, направо се гавреха с нас.
Не ми се мисли кво ще правим срещу отбори като Левски и Ботев например. С този отбор реално ще се борим наистина за Топ 5 със Спартак и пловдивското Локо.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]