22 кръг/ЦСКА-Ботев Пловдив / 22.02.2020 / 16:30 ч. FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: 22 кръг/ЦСКА-Ботев Пловдив / 22.02.2020 / 16:30 ч.

Мнениеот k_oleto » 22 фев 2020 22:07

sin4ec написа:
Mitata написа:
Най-голямо впечатление направи Антов с безупречната си игра, това момче в сравнение с останалите в червено е професор. Дано продължава да се развива и да ни радва.

Всъщност изобщо не е така. Антов направи грешки. А и срещу себе си нямаше особено класни играчи в нападението на Ботев. Но това е без значение. Грешки правят и Меси, и Роналдо, и Ван Дайк, и всички...
От вашия отбор именно това момче ми е любимец. Както ми е любимец Минчев от Черно море. В тези играчи има нещо различно. Нещо, което те кара с удоволствие да ги гледаш. Талант, дарба свише, не знам...
За жалост Антов са го изпуснали някога треньорите и технически е много назад в материала. Няма как да го навакса. Но с много работа и усърдие определено може да стигне далече!

брат, той е станал капитан още на 14г. Което значи, че да е капитан - е играл. Къде са го изпуснали, като мачовете му за ЦСКА са му повече от всички общо ваши, дето играха във Варна

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 фев 2020 22:19

Няма живец в отбора,много се съмнявах в треньорските умения на Крушчич,но вече съм сигурен че този човек не е за ЦСКА,какво имам предвид,влиза Енрике и заработва левия фланг правят се 2-3 добри пробива и като по чудо не пада втори гол и тогава Крушчич вкарва Жеферсон ,праща Енрике в неудобната му дясна страна и така го елеминира.Да не задълбавам че поставянето на бавният и тромав Жеферсон на мястото на Мазику си беше абсолютна глупост.Малинов първото полувреме нямаше едно точно подаване и само махаше и се разправяше със съотборниците си.Поздравления за Антов, нямаше грешно отиграване и трябва да видят кой от Занев и Албентоса ще му отстъпят централната зона.Трите точки са жизнено важни и победата е скъпоценна,но с такава игра няма да се получи срещу по-класни съперници.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2020 22:25

k_oleto написа:
брат, той е станал капитан още на 14г. Което значи, че да е капитан - е играл. Къде са го изпуснали, като мачовете му за ЦСКА са му повече от всички общо ваши, дето играха във Варна

Изпуснали са го в техническо отношение. Някой пишман тренер им е давал топката да правят квадрати и игра, вместо да правят упражнения за техника.
А техника се прави с много труд. Ляво краче, дясно краче. Но тренировките са нищо-те са 4 часа седмично. Прибира се детето в коридора, слага 5 шапки и пак: ляво краче, дясно краче. До припадък. И после отново. Дори и суперталант трябва да мине през това. Досадно, еднообразно, скучно...но друг начин НЯМА!
До 15 годишна възраст поемат нещата лесно и се развиват. След това пропуснатото е много трудно да се навакса.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 фев 2020 22:29

peliforewer написа:Няма живец в отбора,много се съмнявах в треньорските умения на Крушчич,но вече съм сигурен че този човек не е за ЦСКА,какво имам предвид,влиза Енрике и заработва левия фланг правят се 2-3 добри пробива и като по чудо не пада втори гол и тогава Крушчич вкарва Жеферсон ,праща Енрике в неудобната му дясна страна и така го елеминира.Да не задълбавам че поставянето на бавният и тромав Жеферсон на мястото на Мазику си беше абсолютна глупост.Малинов първото полувреме нямаше едно точно подаване и само махаше и се разправяше със съотборниците си.Поздравления за Антов, нямаше грешно отиграване и трябва да видят кой от Занев и Албентоса ще му отстъпят централната зона.Трите точки са жизнено важни и победата е скъпоценна,но с такава игра няма да се получи срещу по-класни съперници.

Ти кой мач гледа ? Така по форумите е много лесно.
Като за тебе: Джеси второто си плачеше за смяна. С човек по-малко играехме заради него. Затова Енрике отиде на неговото място при резултат: 1:0 за нас.
2. Жеферсон влезе на мястото на Енрике, който отиде в дясно - виж т. 1, а не на Мазику. Мазуку си остана на позицията.
3. Малинов не беше на себе си в първите 15 мин., след отях обаче - всички контри или почти всички, дойдоха от негови откараднати топки. Мисля, че след 15-тата минута си игра доста прилично дори.
4. Антов......първото полувреме хич не беше за отличен, а второто Ботев не създаде нищо и затова не го коментирам.

Направо си гледал нещо друго, но не и двубоя с Ботев Пд.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 22 фев 2020 22:57

sin4ec написа:От вашия отбор именно това момче ми е любимец. Както ми е любимец Минчев от Черно море.

Което показва това което и аз мисля и мнозина други. Да се спира с тия чужденци от трета-четвърта лига на западни първнства и да си играем с български момчета.

И национала тогава няма да е такава катастрофа.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 22 фев 2020 23:05

Гледам Соу пак си има фенове. Бил направил асситенция. Ми дори и като бием случайно и мижаво с един го (ние по принцип не правим голове) все някъде ще го докосне топката, тъй като е там в нападение. Доста трудно става задължението да бием с един случаен гол и с хендикапа някак си да заобиколим по време на гола нападателната ни част (Соу е там).

Фект е и така си и остава, че със Соу сме нулеви и са възможни само случайни победи. Дори и тогава, когато наистина гоа е скъпоценен, с цената на три точки, пак Соу не вкарва. Него го търси ако въобще го видиш когато водим с два гола и 5-10 минути преди края евентуално с някой заблудил се гол, който няма никакво значение. Така или иначе сме отивали към трите точки.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 фев 2020 23:13

хора, пипъли, братя и сестри! Али Соу единствения футболист, който има класа за ЦСКА. Реално в този отбор освен него , Антов, Малинката и Бикел, останалото е плява. Бих оставил и Джеси, макар че е непостоянен, но поне може да измисли нещо, и се нагърбва да го прави, не само да бяга от отгворност и да гледа да не сгреши, като връща топката назад, за да се отърве.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2020 23:32

шивача написа:хора, пипъли, братя и сестри! Али Соу единствения футболист, който има класа за ЦСКА. Реално в този отбор освен него , Антов, Малинката и Бикел, останалото е плява. Бих оставил и Джеси, макар че е непостоянен, но поне може да измисли нещо, и се нагърбва да го прави, не само да бяга от отгворност и да гледа да не сгреши, като връща топката назад, за да се отърве.

Честно казано, за Малинов не те разбирам...това е лимитиран играч, който компенсира недостатъците си с малоумна агресия. Този просто няма чисто влизане. В мача ви със Зоря там в 10 минута направи такава олигофренска дузпа, че ако имаше ВАР не знам...дип, че съдията не видя!
Този за мен е тотал щета. Както и Турицов.
Соу...ами онзи ден видяхме какво стана като влезе дебел и мързелив негър от Интер!
Едно отиграване, второ отиграване и мача свършва. Класа.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 фев 2020 23:52

sin4ec написа:
шивача написа:хора, пипъли, братя и сестри! Али Соу единствения футболист, който има класа за ЦСКА. Реално в този отбор освен него , Антов, Малинката и Бикел, останалото е плява. Бих оставил и Джеси, макар че е непостоянен, но поне може да измисли нещо, и се нагърбва да го прави, не само да бяга от отгворност и да гледа да не сгреши, като връща топката назад, за да се отърве.

Честно казано, за Малинов не те разбирам...това е лимитиран играч, който компенсира недостатъците си с малоумна агресия. Този просто няма чисто влизане. В мача ви със Зоря там в 10 минута направи такава олигофренска дузпа, че ако имаше ВАР не знам...дип, че съдията не видя!
Този за мен е тотал щета. Както и Турицов.
Соу...ами онзи ден видяхме какво стана като влезе дебел и мързелив негър от Интер!
Едно отиграване, второ отиграване и мача свършва. Класа.

Малинката е добре. Днес не беше на висота само в първите 10/15 мин. Иначе е доста борбен и тича най-много от всички. Ако трябва да сравнявам е по-добре от Тиам и Райнов накуп

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 фев 2020 00:01

sin4ec написа:
Mitata написа:
Най-голямо впечатление направи Антов с безупречната си игра, това момче в сравнение с останалите в червено е професор. Дано продължава да се развива и да ни радва.

Всъщност изобщо не е така. Антов направи грешки. А и срещу себе си нямаше особено класни играчи в нападението на Ботев. Но това е без значение. Грешки правят и Меси, и Роналдо, и Ван Дайк, и всички...
От вашия отбор именно това момче ми е любимец. Както ми е любимец Минчев от Черно море. В тези играчи има нещо различно. Нещо, което те кара с удоволствие да ги гледаш. Талант, дарба свише, не знам...
За жалост Антов са го изпуснали някога треньорите и технически е много назад в материала. Няма как да го навакса. Но с много работа и усърдие определено може да стигне далече!

Абе ти един път му викаш дърводелец , след това ти е любимец :) Сигурен ли си че си добре ? :)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”