SLAP написа:HardWork написа:След зимата трябва да останат 3 играча извън ЕС. Енрике е най - заслужил за момента да остане от бразилците след него са Жеферсон и Мауридес. Жоржиньо, Евандро, Джеси и Соу може спокойно да си тръгнат.
Георги Минчев има 17 гола в 16 мача в Царско Село и е с основна заслуга за представянето на отбора. Той по - нищо не остстъпва на прехвалените ни бразилци. Здравко Димитров и Неделев (ако е възможно) за сметка на Жоржиньо и Джеси и нещата заспиват. Сашко Тонев е свободен агент, може да изкара подготовката с нас и ако впечатли да остане.
Аз лично харесвам Пламен Илиев и той става свободен агент, спокойно може да се пробваме за него. Добър вратар, въпреки че е левскар.
Остава да намерим два класни бека и плеймейкър, за тези постове трябва скаутите да си свършат работата.
Жоржиньо, Джеси имат евро паспорти, те са он новата порода французи и холандци, те не товарят квотата.
От Евантро нищо не видяхме през тази година, влезе два пъти, два пъти вкара гол и толкова беше, той трябва да остане, той и Енрике, Неделев не ни трябва, не струва парите дето ще му искат...
С тази игра, която практикуване, честно не виждам да ни трябва нападетел, Мауридес го играе гара разделна и толкова.
А дори и да вземе първата топка на 80% бе вземаме втората, за какво ни е първата?
Мауридес не ни трябва. Джеферсон също, ще намерим бек на неговото ниво и в БГ.
Соу не знам той ми харесва на мен, има уникално чувство за избягване на засадата има скорост, повратлив е...
Ние сега тук си пишем, ноо.. добре че не определяме ние тези неща, щото любимия отбор щеше да е под спасителната чета :D
Джеси и Жеферсон са добре конвертируеми и можем да им вземем пари, с които да финансираме покупката на бекове (ляв и десен) и плеймейкър. Жоржиньо за момента е разочорование! Изигра 2 силни мача срещу слабите отбори, и след това е дупка. Един измежду Мауридес, Евандро и Соу трябва да си замине, няма смисъл от 3 заемащи квота играчи на един и същ пост. Един таран тип консуматор с добра физика и нюх към гола като Георги Минчев би свършил перфектна работа като алтернатива на бразилците. Във всеки случай трябва да разкараме 2ма играча извън ЕС, няма смисъл да им се плащат заплати за да играят само за купата срещу слабите отбори.