Аз съм левскар, но няма да си спестя мнението. За мен шансовете за крайна победа са 50:50 . Шансовете за ЦСКА-София са,че са по-бързи и технични. Отбора на Копенхаген е сравнително млад и неопитен и може да се огъне при натиск подкрепен с подкрепа от трибуните ,нещо в което не се съмнявам.
Освен Фишер помня и Н'Дайе от времето когато играеше в Локомотив (Москва)-на един приятелски мач с Лудогорец направо изнасили защитниците на Лудогорец, пресираше ги, мачкаше ги, минаваше покрай тях ,през тях общо взето правеше точно каквото си поиска на терена нещо подобно на Каранга от най-добрите му мачове с тази разлика че е доста по-здрав , но това беше преди 6 години, сега ако се съди по цената му е доста далеч от онази форма.
Много зависи и от съдията как ще подходи- къде ще постави разликата между твърда и груба игра, защото нашите отбори не правят разлика между двете.
Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)
[offtopic]Вместо да се мрънка как се била осрала темата може простичко и лесничко да НЕ се отговаря на трола,защото в случая се раздрисва темата още повече и да оставите нещата в ръцете на модераторите.Ся вместо 40 щях да изтрия 4 коментара......
Малко мислете и за модераторите.Не може да отговаряш на троловете в темата и после да мрънкаш...не може.Ни мое...[/offtopic]

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
От сега нататък пълен игнор на тролове, провокатори и всякакви боклуци. Като не му обръщам внимание ще ми провокира дедовия.
Тука имаме мач да си коментираме. Някой знае ли как върви продажбата на билети?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
4x4 написа:От сега нататък пълен игнор на тролове, провокатори и всякакви боклуци. Като не му обръщам внимание ще ми провокира дедовия.
Някъде прочетох 8000 до днес на обяд ....
THE_ALIEN написа:Sisi 1914 написа:0-1
Вече се бях притеснил, че няма да се включиш! Очакваме включване и от Емо
!
Не се тревожи, че да не получиш нещо!
Левски завинаги в моето сърце![
tut написа:4x4 написа:От сега нататък пълен игнор на тролове, провокатори и всякакви боклуци. Като не му обръщам внимание ще ми провокира дедовия.
Някъде прочетох 8000 до днес на обяд ....
Ще се понапълни националния. Онези и те имат яка агитка. Очаквам 2000 да се изсипят в деня на мача.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Kolec
- Контакти:
За първите два мача от ЛЕ имах предчувствие, че ФК уРИГА ще бъде по-труден за елиминиране от Адмира и така стана. Сега имам същото чувство и за Аталанта.
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Абе момци, не смятате ли, че Джеси трябва да играе на мястото на Тиаго, а той да почива в този мач.
Аргументи:
+Джеси е доста по-бърз, повратлив.
+Има страхотен синхрон със Десподов.
+Обработва топката доста по-бързо от Тиаго!
+По-техничен е, а това го прави и по-изобретателен.
-По статичен е.
-Днес в интервю признава, че не играе за топки, които са 50:50, а в този мач ще ги има доста.
-Не се връща назад..
Аргументи:
-По статичен е.
-Днес в интервю признава, че не играе за топки, които са 50:50, а в този мач ще ги има доста.
-Не се връща назад..
SLAP написа:Абе момци, не смятате ли, че Джеси трябва да играе на мястото на Тиаго, а той да почива в този мач.
Аргументи:
-По статичен е.
-Не се връща назад..
Тиаго не е във форма и ако зависеше от мен бих го оставил резерва.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!