Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ludiafan

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот ludiafan » 13 мар 2018 12:00

Последните два дена ми е много леко . Сините пак са нацапали гащите от страх . Впрегнали са цялата жълта журналистика да плюе и да извади Каранга от мача ни с тях . Почнаха се с доносите и декларациите . Сини приятелки, дали Каранга ще играе или няма да играе няма да ви направи по достойни хора ! Изпуснали сте шанса да станете такива още при избора си на клуб .
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА - ''Левски''

Мнениеот GOLEADOR » 13 мар 2018 13:24

Ония пак разчитат на служебно предимство.Нещо с доносче ако могат да постигнат което да ги добута до равенство.Абе подуянска му работа.Стамен ще ги бие и без Каранга,така да знаете,а сините да се стягат за битка за четвъртото място с Берое , щото Европа по спортен път може и да не видят!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 мар 2018 13:24

ludiafan написа:Последните два дена ми е много леко . Сините пак са нацапали гащите от страх . Впрегнали са цялата жълта журналистика да плюе и да извади Каранга от мача ни с тях . Почнаха се с доносите и декларациите . Сини приятелки, дали Каранга ще играе или няма да играе няма да ви направи по достойни хора ! Изпуснали сте шанса да станете такива още при избора си на клуб .

Самото участие на Каранга нас (феновете на Левски) няма как да ни направи по-достойни хора по никакъв начин. Въобще той няма отношение към това ние какви сме, добри, лоши и тн., защото не е футболист на Левски и няма как да ни представлява (доколкото един футболист може да представлява феновете). По-скоро можем да запитам колко е достойно вие феновете на отбора да сте ОК и да подкпреяте провокациите му, жестовете му (среден пръст към реферите, рязане на глави), палавите му ръце, разкарването на топката след съдийски сигнал и при вече получен ЖК и то не един път... Та, да, нас няма как да ни направи по-достойни хора, но вие можете да се покажете като такива, ако дружно определите изцепките му като неуместни, неадекватни и далеч от феър плей.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 мар 2018 13:46

bobonikolov написа:Пичове запомнете от мен - кофти играта през последните няколко мача НЕ Е заради слаба форма на отбора! Събраха се доста фактори. Първият и най-важен е, че изиграхме 3 мача за 7 дена! Бяха почти през ден мачовете! Второто е, че с изключение на мача в Благоевград останалите два се играха при кофти условия! Третото - играхме срещу отбори, които традиционно паркират рейса пред вратата! С такива отбори се играе трудно. В неделя няма да е лесно, но мисля, че ще бием! Левски най-вероятно ще играе по-затворено, защото те нямат какво да спечелят. Разликата им с нас и Лудогорец е главоломна. Почти сигурен съм, че ще играят на контри. Но ние имаме огромен плюс. Отборът е много издръжлив физически! Като нищо ще ги гътнем и тях в края на мача! Отворят ли се обаче, ще берат ядове!

[offtopic]Е да, Етър, Дунав и Черно море така бяха паркирали буса, че ви надиграха и имаха по-чистите положения. Разликата е главоломна заради съдийски излияния по терените, неотсъдена дузпа за Черно Море, мача с Дунав е ясен, ръката на Каранга срещу Славия, неизгонването на Каранга в мача с Пирин и това е само през пролетта. За мача с Верея, всичко е ясно. Малко по-кротко го давайте :mrgreen:[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 мар 2018 13:59

Serafim написа:
ludiafan написа:Последните два дена ми е много леко . Сините пак са нацапали гащите от страх . Впрегнали са цялата жълта журналистика да плюе и да извади Каранга от мача ни с тях . Почнаха се с доносите и декларациите . Сини приятелки, дали Каранга ще играе или няма да играе няма да ви направи по достойни хора ! Изпуснали сте шанса да станете такива още при избора си на клуб .

Самото участие на Каранга нас (феновете на Левски) няма как да ни направи по-достойни хора по никакъв начин. Въобще той няма отношение към това ние какви сме, добри, лоши и тн., защото не е футболист на Левски и няма как да ни представлява (доколкото един футболист може да представлява феновете). По-скоро можем да запитам колко е достойно вие феновете на отбора да сте ОК и да подкпреяте провокациите му, жестовете му (среден пръст към реферите, рязане на глави), палавите му ръце, разкарването на топката след съдийски сигнал и при вече получен ЖК и то не един път... Та, да, нас няма как да ни направи по-достойни хора, но вие можете да се покажете като такива, ако дружно определите изцепките му като неуместни, неадекватни и далеч от феър плей.

Тва с рязането на глава е абсолютна глупост да се разглежда във вида в който вие го показвате!!!Тъпите спиртализирани боклуци бяха дали пример с друг футболист в Германия,ама там СИТУАЦИЯТА и тълкуването е съвсем различно :arrow: оня наистина показа,че иска да му отреже главата.Докато тука Каранга определено не иска да реже в буквалния смисъл главите на хората,а един вид ''бих ви в последната минута''.И,да, ''отрязах ви главата'',но не в тоя смисъл!Така че това с рязането е абсолютна глупост,измислица на ония нещастници,които паля свещи да последват съдбата на ДДонБалон :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 мар 2018 14:01

W84me написа:
bobonikolov написа:Пичове запомнете от мен - кофти играта през последните няколко мача НЕ Е заради слаба форма на отбора! Събраха се доста фактори. Първият и най-важен е, че изиграхме 3 мача за 7 дена! Бяха почти през ден мачовете! Второто е, че с изключение на мача в Благоевград останалите два се играха при кофти условия! Третото - играхме срещу отбори, които традиционно паркират рейса пред вратата! С такива отбори се играе трудно. В неделя няма да е лесно, но мисля, че ще бием! Левски най-вероятно ще играе по-затворено, защото те нямат какво да спечелят. Разликата им с нас и Лудогорец е главоломна. Почти сигурен съм, че ще играят на контри. Но ние имаме огромен плюс. Отборът е много издръжлив физически! Като нищо ще ги гътнем и тях в края на мача! Отворят ли се обаче, ще берат ядове!

[offtopic]Е да, Етър, Дунав и Черно море така бяха паркирали буса, че ви надиграха и имаха по-чистите положения. Разликата е главоломна заради съдийски излияния по терените, неотсъдена дузпа за Черно Море, мача с Дунав е ясен, ръката на Каранга срещу Славия, неизгонването на Каранга в мача с Пирин и това е само през пролетта. За мача с Верея, всичко е ясно. Малко по-кротко го давайте :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Я пак?Картони за Пирин за груба игра и симулации защо не искаш?А гола на Етър след асистенция с ръка да коментираш?И какво за Верея,а?Там пък какъв е проблема?Знам ,че няма да ми отговориш защото няма какво,за това като говориш за този мач винаги го прави по този начин , ей така,между другото.Та ако може лъжата ти да мине. :)[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 мар 2018 14:33

GOLEADOR написа:[offtopic]Я пак?Картони за Пирин за груба игра и симулации защо не искаш?А гола на Етър след асистенция с ръка да коментираш?И какво за Верея,а?Там пък какъв е проблема?Знам ,че няма да ми отговориш защото няма какво,за това като говориш за този мач винаги го прави по този начин , ей така,между другото.Та ако може лъжата ти да мине. :)[/offtopic]

[offtopic]Пирин - Каранга трябваше да е изгонен още на полувремето. Гола на Етър след ръка става, след като им отмениха гол, където играта с ръка я видя само съдията. За Верея не си сериозен, че питаш, нали?[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 13 мар 2018 14:47

Много ми е мъглив тоя мач. Хубаво е да уточним обаче няколко момента, които по мое мнение са сигурни:

1. Няма да бием сините в 5 поредни мача за толкова кратък период. Чисто статистически е крайно невероятно, независимо с кой отбор играем, да го бием 5 пъти в рамките на месец. Ще се пада, свиквайте с мисълта, и се надявайте победите да са повече, а загубите да не са фатални за титлата. За купата е ясно, че ни е през... шнура.

2. Редно е да отчетем, колкото и да обичаме като фенове да се майтапим с неуспеха на противника, че в последните мачове Левски играе доста грамотно. Дали дедо Роси ще паркира автобуса не знам, но ако реши да се надиграва, не е като да няма аргументи. Съдбата обича смелите, такъв мач трябва да се играе смело и отворено, ако имаш претенции да бъдеш шампион, или ако имаш претенции да се наричаш "отбор на народа". Единици са треньорите в световен мащаб, които могат да се промъкнат до трофей с тънки сметки, и дори те не го правят във всичките си важни мачове. За справка - Интер на Моу.

3. Играчите на ЦСКА са лекета, и то не особено умни такива. Обаче са лекета с топки. Ако някой очаква тотален срив при 0:1, или си мисли, че успехът в последните минути в няколко мача е плод на късмет или съдийски тесли, имам лоши новини. В този ЦСКА това е тенденция, отборът е много добре подготвен физически, и е особено опасен след 70-тата минута. Това не е поколението на Велизар, Бадема и Данчо Т, което при все огромния си потенциал оставяше да му бъдат обърнати спечелени мачове. Подарени точки и реанимации няма да има.

Кой ще бие не знам, искам само да играят. Могат го и двата отбора. Иначе напрежение, шамари, картони си трябват, дерби е все пак. Дано съдията не осере мача в ничия полза.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 мар 2018 15:02

delqnski47 написа:Тва с рязането на глава е абсолютна глупост да се разглежда във вида в който вие го показвате!!!Тъпите спиртализирани боклуци бяха дали пример с друг футболист в Германия,ама там СИТУАЦИЯТА и тълкуването е съвсем различно :arrow: оня наистина показа,че иска да му отреже главата.Докато тука Каранга определено не иска да реже в буквалния смисъл главите на хората,а един вид ''бих ви в последната минута''.И,да, ''отрязах ви главата'',но не в тоя смисъл!Така че това с рязането е абсолютна глупост,измислица на ония нещастници,които паля свещи да последват съдбата на ДДонБалон :!:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 мар 2018 15:14

Без последствия за Каранга за "прерязаното гърло"

Добре ви се отразява оттеглената подкрепа за чичовото. Съдийството направи не обратен завой , ами направо пое по друга магистрала....
Предполагам , че и в неделя ще се затвърди и най-логичният знак ще е 1ца с гол разлика.
Тия резултати с 3-4-5 на 0 :) нямам идея как ви ги ражда акъла

Върни се в “ЦСКА”