Спокойно Армейци! С Манчев, Делев и Янчев горко ви ребята

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спокойно Армейци! С Манчев, Делев и Янчев горко ви ребята

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2009 19:08

msm написа:Дай си твоята логика тогава. Кога , къде и какво са спечелили Динамо до сега? И с какво Динамо превъзхожда ЦСКА?

За момента с по-голям игрови опит, защото нашето първенство сега започва, а руското е във втората си половина.

С лека усмивка бих казал: и с Лев Яшин, но няма да ме разбереш ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 авг 2009 19:12

7_!_2 написа:Със състава, с който разполагат превъзхождат ЦСКА във всички линии или ти мислиш, че анонимниците, които взехте от Ботев ПД и Сливен без пари и които направиха дебют в Европа преди две седмици могат да се противопоставят на отбор от 5-тото по сила първенство в Европа... Да не говорим, че няма да ви играят Маркиньос и Иван Стоянов първия мач, с кой ще ги биете с Коста Янев и Светльо Петров или куците коне напред Муши и Руи Мигел...

Това си е абсалютно твоя преценка. Кога и къде ги разузна толкова добре, че ще твърдиш, кой е куц и кой е извънземен. Кажи ми успехите на Динамо в Русия или в Европа.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 авг 2009 19:15

brossy написа:Леле,леле,леле!Много слушаш Л.Пенев.Тоя вие промил мозъците на вси4ки.Вие си мислите,4е сте велики,но истината е,4е в Динамо няма 5 игра4а от Ботев и 4 от Сливен.Там се играе футбол и не се уреждат 10 ма4а на сезон.Нямат отбор като Сливен,който да им помага за спе4елването на титлата.Л.Пенев ще ви закопае.

Изобщо не ми отговори на въпросите. Въртиш едно и също, без никаква конкретика. Лична интерпретация на качества, отбор и първенство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2009 19:17

track.and.field написа:Драги Армейци , много си вярвате . Няма нищо лошо в големия оптимизъм но погледнете играта на Динамо Москва и на Цска . Та Вие едвам отстранихте Дери Сити ?! Няма какво да се заблуждаваме , с тази игра минава при отбори от ранга на Пирин , Вихрен , Локо Мз ( без да се обиждат техните фенове ) но но не и в Европа . Слезте на земята и приемете горчивата истината . В един от предишните постове четох , че нали сме си мислели , че Псв щели да мачкат морето пък какво станало . Е пич , обаче крайния резултат какъв е ?! ПСВ продължава , Морето ще си играе с Монтана и тем подобни ... :?

Не сме отстранили едвам едвам Дери!Само това мога да ти кажа!Разбихме ги и първия и втория мач :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2009 19:19

brossy написа:
msm написа:
track.and.field написа:Драги Армейци , много си вярвате . Няма нищо лошо в големия оптимизъм но погледнете играта на Динамо Москва и на Цска . Та Вие едвам отстранихте Дери Сити ?! Няма какво да се заблуждаваме , с тази игра минава при отбори от ранга на Пирин , Вихрен , Локо Мз ( без да се обиждат техните фенове ) но но не и в Европа . Слезте на земята и приемете горчивата истината . В един от предишните постове четох , че нали сме си мислели , че Псв щели да мачкат морето пък какво станало . Е пич , обаче крайния резултат какъв е ?! ПСВ продължава , Морето ще си играе с Монтана и тем подобни ... :?

Toгава ми обясни факта, защо Динамо не отстраниха Селтик, след като са толкова силни и след като бяха победили в първия мач. Ние трудно отстранихме Дери, но не загубихме, а Динамо загубиха и то на собствен терен. Явно не са толкова велики ,колкото ти се струва.

е това е най-тъпото нещо което съм 4ел в форума на Гонг.Да сравнява Дери със Селтик.

Много си плиткоумен!Човека иска да каже че Динамо не са кой знае какво и че са загубили на собствен терен!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2009 19:24

7_!_2 написа:
msm написа:Дай си твоята логика тогава. Кога , къде и какво са спечелили Динамо до сега? И с какво Динамо превъзхожда ЦСКА?

Със състава, с който разполагат превъзхождат ЦСКА във всички линии или ти мислиш, че анонимниците, които взехте от Ботев ПД и Сливен без пари и които направиха дебют в Европа преди две седмици могат да се противопоставят на отбор от 5-тото по сила първенство в Европа... Да не говорим, че няма да ви играят Маркиньос и Иван Стоянов първия мач, с кой ще ги биете с Коста Янев и Светльо Петров или куците коне напред Муши и Руи Мигел...

Тука зе да бращолевиш без дори и да помислиш малко!Наистина Динамо може и да са добър отбор,но не и НЕВЕРОЯТЕН от всякъде!Повярвай ми...гледам руско първенство и не можеш да спориш,когато ти не си гледал а аз съм ;)
Sofia.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 авг 2009 19:27

Кашчей написа:За момента с по-голям игрови опит, защото нашето първенство сега започва, а руското е във втората си половина.

С лека усмивка бих казал: и с Лев Яшин, но няма да ме разбереш ;)

Може би тук мога да се съглася. Наистина единственото ,което за сега ни куца, е сработването и игровия опит.

А за Яшин, ще кажа само, че съм го гледал. И че успехите на Динамо завършват с неговото прекратяване на кариерата. От времето на Яшин до сега, Динамо са само един добър отбор в Русия, но никога най-добри.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 07 авг 2009 20:58

Аве по-добре така от колкото да ни се падат " "тролеи" от Азербайджан и Андора"
Ако заслужаваме да влезем нека влезен ако не прав ни път
А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 авг 2009 21:09

Абе айде бе -Динамо и кви са Динамо-на кое място са в Русия-5- ;)
Излизаме и ги бием и толкова.Не виждам къде е проблема.Запомнете ди думите - тия ще ги отстраним.Които не ми вярва ще си приказваме пак след реванша.А до колегите от Левски,гледайте си вашия отбор и се радвайте на това ,че за втори път ще играете в групите на ШЛ,за нас има кой да мисли!
Изображение

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 07 авг 2009 22:10

msm написа:

Toгава ми обясни факта, защо Динамо не отстраниха Селтик, след като са толкова силни и след като бяха победили в първия мач. Ние трудно отстранихме Дери, но не загубихме, а Динамо загубиха и то на собствен терен. Явно не са толкова велики ,колкото ти се струва.

Пичове , аз не казвам , че Динамо са велики , а че ВИЕ нямате сили да ги отстраните . Не ме разбрахте нещо ...
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “ЦСКА”