Локо ГО - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Локо ГО - ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 17:22

ЕМИЛ написа:
Skywalker написа:
ЕМИЛ написа:
ЕМИЛ написа:0:0

Разбирам си го футболчето и това си е 8-)

Явно в собствените си очи си голяма работа :mrgreen: Ако познаеш и кое е най-голямото летище в Европа, ще си помислиш, че и от самолети разбираш :)

Хийтроу ....? :?

Франкфурт
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 11 дек 2016 17:23

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:
Red_Neck написа:Логичен резултат.
Явно, толкова са ни възможностите в момента.
Локото търсеха точката и я спечелиха - поздравления.

За неутралния зрител според мене се получи хубав мач.Просто в отбора няма нападател.Малко корекции и всичко ще си дойде на мястото.

Преслав е гола вода този сезон. За 80 минути игра направи прекалено малко.
Свалям шапка на А. Недялков.

Недялков всеки мач е на ниво ! Страшно стабилна игра !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 дек 2016 17:24

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:
Red_Neck написа:Логичен резултат.
Явно, толкова са ни възможностите в момента.
Локото търсеха точката и я спечелиха - поздравления.

За неутралния зрител според мене се получи хубав мач.Просто в отбора няма нападател.Малко корекции и всичко ще си дойде на мястото.

Преслав е гола вода този сезон. За 80 минути игра направи прекалено малко.
Свалям шапка на А. Недялков.

Преслав винаги е бил гола вода, не само този сезон.
Просто В група го направи звИзда за феновете на ЦСКА.
п.с.Като играеше при нас, беше трета резерва на Милчо Ангелов :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 дек 2016 17:27

Skywalker написа:Недялков всеки мач е на ниво ! Страшно стабилна игра !

За това ли още във втората минута ако не бе Китанов резултата щеше да е 1:0 и мача щеше да приключи?
Недялков в 70% от времето никога не си е в зоната и почти всички опасности минават през тази зона.
Това да тичаш, като маратонец и да центрираш безцелно не те прави стабилен.

Стискайте палци Черно море да губят точки, тъй като напролет първият ви мач е гостуване на тях и при евентуална загуба ще има чао на третото място.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 11 дек 2016 17:30

Долно уйно написа:

За това ли още във втората минута ако не бе Китанов резултата щеше да е 1:0 и мача щеше да приключи?
Недялков в 70% от времето никога не си е в зоната и почти всички опасности минават през тази зона.

Стискайте палци Черно море да губят точки, тъй като напролет първият ви мач е гостуване на тях и при евентуална загуба ще има чао на третото място.

Но добрите му намеси и печелившите единоборства не се броят нали ? Както и пробиви и пасове, не малко от тях и голови .

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 дек 2016 17:35

Щом обсъждаме левия бек, пост, който във футболните среди го водят, като последна дупка на кавала смятай другите, на какво ниво са... и да Антон има перфектна линейна скоростк, но тактически е неграмотен.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 дек 2016 17:52

Много добър мач за отбора. Според мен играха на върха на възможностите си. Ако някой иска повече, първо трябва да направим селекция. Тези момчета могат толков поа и не може да им се сърдим.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 дек 2016 17:58

Кашчей написа:
И аз не вярвах преди години, че МЮ, с Фергюсън начело, ще отпадне от Рубин Казан, ама се случи..та не се знае какво щеше да стане с румънеца начело на ЦСКА-София Въпросът е друг: Феновете отново тръгвате по пътеката..махаме 4-5 (не 4,5, както пишат някои), вземаме на тяхно място класни..Как се вземат класни свободни агенти е друг въпрос..и мачкаме..и това " перпетуум мобиле" се повтаря на всеки 6 месеца.

Аз никъде не съм тръгнал,даже исках Еди да остане,защото имах надежда в него.Но нещо напрежението го пречупи,той сам си го каза.И Ицо,и Еди са имали най вероятно противоречие с ''някой там горе от шефовете'',но както и да го погледнем те сами си тръгнаха.На мене лично този мач ми беше интересен - пълен стадион.В същото време имаше положения и пред двете врати.Наш Милчо се контузи в момент в който страдаме от нападатели.Няма как да искаме повече.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 18:07

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
И аз не вярвах преди години, че МЮ, с Фергюсън начело, ще отпадне от Рубин Казан, ама се случи..та не се знае какво щеше да стане с румънеца начело на ЦСКА-София Въпросът е друг: Феновете отново тръгвате по пътеката..махаме 4-5 (не 4,5, както пишат някои), вземаме на тяхно място класни..Как се вземат класни свободни агенти е друг въпрос..и мачкаме..и това " перпетуум мобиле" се повтаря на всеки 6 месеца.

Аз никъде не съм тръгнал,даже исках Еди да остане,защото имах надежда в него.Но нещо напрежението го пречупи,той сам си го каза.И Ицо,и Еди са имали най вероятно противоречие с ''някой там горе от шефовете'',но както и да го погледнем те сами си тръгнаха.На мене лично този мач ми беше интересен - пълен стадион.В същото време имаше положения и пред двете врати.Наш Милчо се контузи в момент в който страдаме от нападатели.Няма как да искаме повече.

За да е пълен стадионът имаше 3 предпоставки:Локо играят в А група пред собствена публика след 30 години (даже и повече). Денят е разкошен, часът на мача също. А и кой не иска да види как неговият отбор мачка ментето на Ганчев ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 18:10

Skywalker написа:
Долно уйно написа:

Но добрите му намеси и печелившите единоборства не се броят нали ? Както и пробиви и пасове, не малко от тях и голови .

Дейвид Сиймън беше голям вратар, но аз помня две ситуации с него-едната на финал за КНК със Севиля и другата на полуфинал на СП с Англия срещу Бразилия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”