Славия - ЦСКА-София |19.11| 15:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА-София |19.11| 15:00ч.

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2016 16:56

шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:всъщност Славия са играли тото, като ги гледам ся как са надъхаха. Явно са играли на гол за ЦСКА-София или нещо подобно?

Еми значи не е надупване... :lol: А иначе нищо чудно да играят тото.
Принципно Славия имаха 100 процентово положение първото полувреме и добре че беше Китанов.А и са на 11 място.Не знам каква игра искаш от тях.

Ми не е, връщам си думите назад :mrgreen: Но няколко минути ви оставяха да нахлувате с лекота. Иначе имат няколко добри момчета, но ми е жал за тях. Като цяло и двата отбора са трагедия!

Аз още в началото ти казах че няма как да е надупване,просто тия са на 11 място и играта не им се промени през второто полувреме.Въпреки това първото имаха 100 процентово положение срещу Китанов.Няма как да говорим за лягане.От своя страна Йорданеску успява да си оптимизира малко играчите на почивката.Това съм го забелязал.Двата отбора не са класа,но второто полувреме си беше интересно. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 19 ное 2016 16:56

Дебелия пак не разбра с кой играе и по навик се одупи. Голям работа, важното е да е в секса.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 19 ное 2016 16:56

HardWork написа:
Cheradonna написа:
HardWork написа:
Cheradonna написа:троловете критикари и тука налазиха бе...мача е очаквано труден предвид възможностите ни,нищо различно не се случва.
А коментатора на маче е пълен кретен

Как да не лритикуваме бе пич???! Педро, Шимао и Арсенио взимат по 30 000 лева не месец, а играят ганкиното! Тоя отбор е пълна скръб! Втория отбор е лидер в Б група само с разни младежи, юношите ни мачкат в повечето възрасти, а ние играе с разни португалски некадърници, които дори не си дават зор!

Братле,тая работа с младите български момчета мисля всички я видяхме,че не е удачна....Айде да не превземаме чак толкова,всички знаем,къде беше ЦСКА миналата година и къде се намира сега и в какво положение,всичко по реда си,спокойствие малко... ;)

Аз не съм против чужденците катя цяло, просто в момента те не играят както трябва! Добре, че се контузи Педро, та да влезе Милчо, да вкара! Видно е, че Десподов, Ангелов и Сашко Георгиеве не са по - слаби от Шимао, Педро и Арсенио! Просто получават много по - малко шансове!

Принципно си прав,ама я си представи,след две три загуби и неубедителни игри като ги емнете тия млади момчета,защото е очевдино,че нямате търпение и искате супер отбор веднага,какво ще стане?За това призовавам изчакайте,не бързайте толкова,факт е,че отбора не играе добре,но всичко по реда си,едно по едно,все още има по важни неща от първото място. :)
Последна промяна от Cheradonna на 19 ное 2016 16:58, променено общо 2 пъти.
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 ное 2016 16:57

[center]Заслужена победа за армейците.....пълно владеене на топката,две греди и още едно-две положения. Очаквах по-голяма доминация ,но отборът е в процес на изграждане и нормално е да има върхове и спадове. Важното сега е трупането на игрова практика и стиковане на момчетата. Задължително класен нападател през зимата ;)Само ЦСКА !! [/center]

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 19 ное 2016 17:01

Виана разкова напречната греда 2 пъти. Още два пъти пропуска от близост. Не че е слаб, напротив. Не спира да тича и да търси попадения. Просто Славия имаха адски късмет, да получат само един гол в този мач. Играта на ЦСКА изобщо не беше слаба. Единственото, което ме подразни, е че последните 20 мин. оставиха Славия прекалено дълго да владеят топката. И дори и тогава стигнахме до положения !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 ное 2016 17:04

На пръв поглед слаб мач за ЦСКА, въпреки че Виана имаше две греди, а и през първото полувреме Симао пропусна 100 %-во положение! Създаваме положения, но няма кой да ги вкара! Днес донякъде нямахме и късмет(гредите на Виана)! В крайна сметка най-важна е победата и трите точки!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 ное 2016 17:06

[center]Поздравления и за Славия.....млади момчета,играха добре. Този Карабельов отдавна го искам в ЦСКА ;) [/center]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 19 ное 2016 17:07

SANSIRO7 написа:Дебелия пак не разбра с кой играе и по навик се одупи. Голям работа, важното е да е в секса.

По добре бегай на Гей Арена да се дупиш да ви дават да влизате без билети за да си изплатите сектора и да си направите козирка,защото с това Кабрио сте много зле !!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 ное 2016 17:32

Румънския нещастник веднага се маха... то бива да си зле, ама след тоя мач вече всички чаши преляха!!!!!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 19 ное 2016 17:36

Teo написа:Румънския нещастник веднага се маха... то бива да си зле, ама след тоя мач вече всички чаши преляха!!!!!

И кой да дойде бе Тео? Стига с тази практика да се сменят треньорите на 3-4 месеца. Какво е виновен треньора,че футболистите са пълни некадърници,като целия ни Български футбол. Чакай да не обидя някой! Има някои добри момчета от отбора. А за чужденците просто нямам думи!!! По некачествени попълнения никога не сме имали. Щом толкова си за смяна на треньора ще се радвам да отидеш да станеш един треньор и с магическа пръчка да оправиш нещата за един мач.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”