***cska*** написа:grasiani написа:Много по-приятно би ми било да гледам макар и не харсващ ЦСКА, с българските момчета и треньор Янев играещ наистина добър футбол,отколкото португалци и всякви видове националности и с треньор румънец който не му дреме за името и историята на ЦСКА.За мача предимството е за червените,но пък знае ли човек Дунав опровергава всички прогнози до сега
Ама в това не се и съмняваме, че предпочитате ЦСКА да играе с български неопитни момчета и Христо Янев, па макар и да падат по села и паланки от всевъзможни анонимници! Да бъде тъпан на цялата А група, за кеф на сини и зелени!

момче...без да искам, ми се набива въпроса - ти добре ли си?...А къде си бил миналата година...може би в Ловеч и за това така държиш на новия ЦСКА-София, с път към Литекс София? - честно, все повече такива привърженици на "ЦСКА" ми се очертават - като и Ян Бибиян - които просто не са били от ЦСКА миналата година и не са наблюдавали победния ход на ЦСКА, мачкайки всичко наред, без значение В, Б, А отбори и вдигайки Купата на България! - остава и ти да мислиш, че Гришата я платил и всички ни легнали...Що за ЦеСеКАр ще си тогава?...от Ловеч?

Янев имаше готов ОТБОР,а не сбирток от индивидуалности, дошли от невзрачния Литекс, като поради това, Литекс, беше лабава работа и играеше като днес играе ЦСКА-София, падайки от такива отбори като Верея!!!
Ако срещу Верея беше излязъл миналогодишния ни отбор, резултатът щеше да е 3:0 за ЦСКА!!! Срещу Пирин - 2:1 или 2:0!
Страшни глупости пишеш и то със завой към Лудогорец!!! - искаш ЦСКА да стане като Лудогорец? Аз пък исках да стане като едно време, когато България беше във ІІ-ра урна на ФИФА и УЕФА!!!
А България, паради масова скудоумщина, отново изпусна този си шанс....
Така че, не знам състава на Дунав, но съм сигурен че там са предимно български играчи и няма как да не пожелая успех на Дунав!!! - поне докато не се намеси БФС и да ги накара да изпопадат, от кого ли не, защото...и там са скудоумници, които "работят" само за пари, но не и за България!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?