ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Re: ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Мнениеот FCD » 02 сеп 2016 01:20

1982 написа:Българското Лестър срещу Пришълеца ........ очертава се епичен двубой пред препълнените трибуни на Парк дьо Домуз. 8-)

Ами имаш право на избор. Домуз Ти Ви - богата продукция. Можеш примерно да гледаш грандиозния сблъсък между Верея и Монтана. ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 сеп 2016 07:33

0:5 :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 сеп 2016 10:43

***cska*** написа:
grasiani написа:Много по-приятно би ми било да гледам макар и не харсващ ЦСКА, с българските момчета и треньор Янев играещ наистина добър футбол,отколкото португалци и всякви видове националности и с треньор румънец който не му дреме за името и историята на ЦСКА.За мача предимството е за червените,но пък знае ли човек Дунав опровергава всички прогнози до сега

Ама в това не се и съмняваме, че предпочитате ЦСКА да играе с български неопитни момчета и Христо Янев, па макар и да падат по села и паланки от всевъзможни анонимници! Да бъде тъпан на цялата А група, за кеф на сини и зелени!
:shock:

момче...без да искам, ми се набива въпроса - ти добре ли си?...А къде си бил миналата година...може би в Ловеч и за това така държиш на новия ЦСКА-София, с път към Литекс София? - честно, все повече такива привърженици на "ЦСКА" ми се очертават - като и Ян Бибиян - които просто не са били от ЦСКА миналата година и не са наблюдавали победния ход на ЦСКА, мачкайки всичко наред, без значение В, Б, А отбори и вдигайки Купата на България! - остава и ти да мислиш, че Гришата я платил и всички ни легнали...Що за ЦеСеКАр ще си тогава?...от Ловеч? ;)
Янев имаше готов ОТБОР,а не сбирток от индивидуалности, дошли от невзрачния Литекс, като поради това, Литекс, беше лабава работа и играеше като днес играе ЦСКА-София, падайки от такива отбори като Верея!!!
Ако срещу Верея беше излязъл миналогодишния ни отбор, резултатът щеше да е 3:0 за ЦСКА!!! Срещу Пирин - 2:1 или 2:0!
Страшни глупости пишеш и то със завой към Лудогорец!!! - искаш ЦСКА да стане като Лудогорец? Аз пък исках да стане като едно време, когато България беше във ІІ-ра урна на ФИФА и УЕФА!!!
А България, паради масова скудоумщина, отново изпусна този си шанс....
Така че, не знам състава на Дунав, но съм сигурен че там са предимно български играчи и няма как да не пожелая успех на Дунав!!! - поне докато не се намеси БФС и да ги накара да изпопадат, от кого ли не, защото...и там са скудоумници, които "работят" само за пари, но не и за България!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 сеп 2016 10:48

Red joker написа:0:5 :!:

:lol: ееееех, спомени....да, ама такива резултати са възможни само за отбора на Ицко Янев!!! - примерно, повторение на мача ЦСКА-Дунав 6:0 ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 сеп 2016 11:44

grasiani написа:Много по-приятно би ми било да гледам макар и не харсващ ЦСКА, с българските момчета и треньор Янев играещ наистина добър футбол,отколкото португалци и всякви видове националности и с треньор румънец който не му дреме за името и историята на ЦСКА.За мача предимството е за червените,но пък знае ли човек Дунав опровергава всички прогнози до сега

Е, то и на мене би ми било по-приятно да сме най-много с чужденците, с които почнахме сезона ( трима май бяха :? ), обаче не аз давам парите :| По моя прогноза ще почнеме с поне 5 мангала в състава ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 02 сеп 2016 13:49

Е, как няма да ти е приятно, като същите щяха да са боксовата круша на ППЛ ! И на мен ми е много приятно да гледам как шием подуянците много пъти подред !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 сеп 2016 14:59

fen-fen написа:
шивача написа:загуба за пребоядисания литекс, но по-интересно ми е с колко Българи ще има в отбора-повече от гостуващата агитка, или по-малко? :mrgreen:

Рафаел Перес,Диого Виана, Арсенио Нунеш, Самир Аясс, Давид Симао, Густаво Кулма, Вилмар Джордан, Рубен Пинто и Руй Педро - все българчета от школата на ЦСКА ! Иначе сме големи патрЕоти и питаме къде са българите на Лудогорец?

Самир Аяс си е точно българче от школата на ЦСКА,ама не като вашите българчета,а българче!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 сеп 2016 16:30

2:0

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 сеп 2016 20:09

Безпроблемна победа за Дунав.

3:1

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 02 сеп 2016 21:15

А не отдавна имаше мнения от сорта

Стартирахме с 6 малди български момчета, повече не знам какво можем да искаме

ПП Силно ограничение за чужденци!!! Ако такъв се вземе трябва да е 2 класи над нашите момчета и да се откроява от остналите!!!
Максимално двама, не повече!

има още много подобни ама ме мързи да се ровя :lol:

Върни се в “ЦСКА”