ЦСКА София - Интер Милано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Re: ЦСКА София - Интер Милано

Мнениеот arni » 12 юли 2016 16:34

napred_trizvezdni_1948 написа:Хайде стига глупости, утре Домуса, като му писне от Лудогорец и той може да започне да се пише голям цесекар, да преименува Лудогорец на ЦСКА-София-1948, обединявайки го със Струмска слава (Радомир) примерно и да се опита да измести ЦСКА-София от Армията /не е много сигурно че ще играят там/, как ще реагират "припознавачите", ще хвърлят оранжевите шалчета и ще ги заменят със зелени може би ? Жал ми е и ме е срам от тези "големи армейци", които за шепа стотинки и малко слава, ще продадът и продадоха вече и майките си.

Ти пак каде видя оранжеви шалчета ве пе........ или си далтониз,или невзрящт

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 12 юли 2016 16:38

skorpinoks написа:Мач между ЦСКА и Интер ще има ...
Някой чул ли е какво е казал Стойчо Стоилов ....
ама да е чул с ушите си ...
Някой прочел ли е какво е съдържанието на факса от Фифа ,ама да го е прочел с очите си ...
Някой чул ли е какво е казал че ще направи Божков за или ЦСКА ,но чул ли е от него посредством ушите си ...?
пп-аз си спомням какво направи Божков когато бе в ЦСКА ,спомнете си и вие ....
аз виждам какво прави Ганчев за ЦСКА вече цяла година .В група ,Купа ,Отбор ,Армия ,Панчерево
незнам каква е и най-вече ЗАЩО е тази истерия срещу ЦСКА -но с всеки изминат ден си мисля че много хора не искат и съответно се страхуват от един организиран ,силен и добър отбор .
Какво означава автентичен ЦСКА - ами такъв в момента няма и на 99% няма и да има (до 20 дни максимум )
НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРЯТ - ГЛЕДАЙТЕ ГИ КАКВО ПРАВЯТ ...

Ти сериозен ли си???/

Поне кажи на колко те издържа ГГ, за да лижеш г*зове...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:дребен23

Мнениеот Странджата » 12 юли 2016 16:45

Не ме изненада с нищо =- нито с е.. ти държавата, нито с това - ще се снишим, пък после ще видим кому ще се кланяме.
Ето ти нещо за размисъл - от медиа, която е собственост на човек, когото най-малко можеш да упрекнеш в това, че не е цесекар и не е вътре в нещата.
http://www.prosport.bg/news/42618/%D0%9 ... 0%9A%D0%90
http://www.prosport.bg/news/42618/%D0%9 ... 0%9A%D0%90
Хайде със здраве - моли се да не се наплодят още няколко ЦСКА-та, че за такива като тебе ще е зор голям ... За мене все още ЦСКА има и то е живо, макар и в реанимацията. Както се казва, опасността за живота му не е отминала, но състоянието му е стабилно. И си мисля, че ако ЦСКА-то по някаква причина изчезне, ще стане легенда - знаеш, че легендите вървят след мъртвите ...

Потребителски аватар
pepe23
Контакти:

Мнениеот pepe23 » 12 юли 2016 17:01

ЦСКАр който напада други ЦСКАри и ги нарича "изруди" не е истински ЦСКАР!

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 12 юли 2016 17:08

csimoen2 написа:
skorpinoks написа:Мач между ЦСКА и Интер ще има ...
Някой чул ли е какво е казал Стойчо Стоилов ....
ама да е чул с ушите си ...
Някой прочел ли е какво е съдържанието на факса от Фифа ,ама да го е прочел с очите си ...
Някой чул ли е какво е казал че ще направи Божков за или ЦСКА ,но чул ли е от него посредством ушите си ...?
пп-аз си спомням какво направи Божков когато бе в ЦСКА ,спомнете си и вие ....
аз виждам какво прави Ганчев за ЦСКА вече цяла година .В група ,Купа ,Отбор ,Армия ,Панчерево
незнам каква е и най-вече ЗАЩО е тази истерия срещу ЦСКА -но с всеки изминат ден си мисля че много хора не искат и съответно се страхуват от един организиран ,силен и добър отбор .
Какво означава автентичен ЦСКА - ами такъв в момента няма и на 99% няма и да има (до 20 дни максимум )
НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРЯТ - ГЛЕДАЙТЕ ГИ КАКВО ПРАВЯТ ...

Ти сериозен ли си???/

Поне кажи на колко те издържа ГГ, за да лижеш г*зове...

С кое не си съгласен ,от това което съм написал ,това са фактите драскачо ...Не познавам нито ГГ .нито ВБ и никога не съм лизал нищо...за разлика от теб . Това са фактите ..

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 12 юли 2016 17:49

Не виждам особен смисъл от подобна контрола. Според мен по-полезен би бил мач с отбор близък по класа,пример - мачовете на Левски с Пирин Разлог, Дунав Русе и Радник Сурдулица

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 юли 2016 20:48

RedHot написа:
dunavfc написа:
***cska*** написа:
DANS написа:ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

И "Telenor" не е "Globul", ма никой не ме е питал! И там ли съм припознавач? Да сменям ли оператора?

Как ви ги раждат главите, подобни простотии, бе хора :shock: Глобул, като се преименува на Теленор, промени ли нещо друго ? Поиска ли Теленор да вземе правата на Водафон, например ? Какво имаме, обаче в случая с Литекс !? Един отбор се опитва да открадне емблемата, екипите, символите, трофеите, историята и въобще всичко на един друг клуб, който на всичко отгоре, все още съществува !

Литекс, ако искат да се прекръстят на Барселона Юнайтед Милано, но това ще си остане същият, този отбор, който досега е бил Литекс, просто с променено име. Никакви 31 титли, полуфинали и други путки майни, ако ще не червените фенове , а Папата да ги припознае.

Аз, наистина не мога да разбера, Теленор, защо си играят на дребно и не се преиуменуваха на Водафон и да им вземат всички активи, без пасивите, разбира се...

Само питам без заяждане, защото Дунав Русе е от най-симпатичните ми отбори. Ти от Дунав Русе ли си или от Дунав 2010?
http://bgclubs.eu/teams/Dunav2010(Ruse)

Обожавам, когато на въпрос се отговаря с въпрос...Още повече обожавам, когато някой се опита да се оправдае с другиго за нещо, което е направил...
И да отговоря на любопитството ти. Нашият отбор за разлика от вашият е изкупил всички пасиви и активи на старото дружество ( предстои само закупуването на емблемата и премахването на 2010 год. от емблемата ), освен това нашият отбор започна от "В" група, изкачва се, изпада и в крайна сметка се класира за "А" група, кажи ми , какви са приликите с вашето ГМО?

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 юли 2016 22:06

pepe23 написа:ЦСКАр който напада други ЦСКАри и ги нарича "изруди" не е истински ЦСКАР!

Привърженик на ЦСКА който до вчера е бил зад клуба,а днес е припознал Чавдар-Литекс е повече от изруд пич!
Ти явно си припознал,това нещо наречено цска-софия еми това е твой избор,но няма как всички да са на твоето мнение!

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 юли 2016 22:10

А ще има ли мач на Чавдар-Литекс срещу Интер ,въпреки цялата еуфория?

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 юли 2016 22:13

organzata написа:А ще има ли мач на Чавдар-Литекс срещу Интер ,въпреки цялата еуфория?

За да им стискам палци на ловчанлии.

Върни се в “ЦСКА”