50 г. Христо Стоичков! ЧРД Ицо, бъди жив и здрав!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: 50 г. Христо Стоичков! ЧРД Ицо, бъди жив и здрав!

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 фев 2016 12:37

Честит рожден ден. Бъди жив и здрав и ти и цялото ти семейство!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 09 фев 2016 22:26

Честит Юбилей на най -големия ,най-известният ,най-успелия Български футболист ....(макар и с ден закъснение )
Посланникът на България пред света ..
Няма БГ - футболист с 20% от успехите на Ицо .Няма Български футболист който може да докара такива звезди (от такъв калибър) в България ,надявам се Кройф и Меси също да дойдат ,почти съм сигурен че ще покани Бакеро ,Бегиристайн и М.Лаудруп ...
Най -големия ..

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 фев 2016 09:43

dreben23 написа:Честит юбилей на бат Ицо! :) И парите от бенефиса в касата на ЦСКА ако ти се откоца от сърчицето някой лев за спасението на любимия ти клуб, хич няма да е зле, бат Ице!
На мен лично ми писна да ви се кланям на тоя и оня, а в националния да играят играчи от Лудогорец, писна ми да ви се кланям, защото се погрижихте да няма друго златно поколение от егоизъм, защото искате вие да сте единствените и неповторимите! :lol: Писнало ми е да изчезва един по един българския спорт, а бате Ицо да коментира мексиканската клаусура, не българската А група или В група, където е любимият му отбор. Писна ми да загиват български клубове, а да се правят бенефиси разни измислени, само и само да ни напомняте, че сте съществували като ви забравим. Писна ми от изкуствената коса на Боби, от престъпните съдебни дела на бате Лече за присвояване на пари, писна ми от тапошника Гриша Ганчев, дето само дава празни обещания на редовия фен, а изпълненото на кота нула. Писна ми от търбухата на бат Венци, който дори не е от златното поколение, а все е там. Писна ми да се слагате на Кирчо Домусчиев, като че ли е чудотворната икона от Кръстова гора, писна ми от Лео Меси и Роналдо, които не са по-добри и от юбиляра бате Ице. Писна ми да се кланям на звезди, затова спирам точно на 50-тия ти юбилей, бат Ице, за да те засенча пак! :)

Обичахме истински и неповторимо, а вие не си мръднахте пръста, еня ви е само за тъпите си юбилеи, не и съвременния спорт! Направете нещо сега, от миналото ми писна! [offtopic]Моля, да не се трие това мнение, защото ми писна и да си спестяваме истината! Няма лоши чувства, просто ми е писнало, че никой т.нар. добър не го показва с делата си. Изчетох статиите за юбилея, хубави са, но ми писна от такива сълзливи минали истории. Искам нещо да направите сега, за да продължа да ви обичам и уважавам! :)[/offtopic]

Понеже рождения ден отмина да попитам.
4.5млн.долара за ЦСКА малко ли са?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 10 фев 2016 14:51

И какви пари да дава за спасение? Кое ще спасяваме? Колко са дълговете? На кого дължим пари? А може ли да се плащат в момента тия дългове?

Иначе Петко, от тия пари колко влязоха в ЦСКА според теб? Също и от тези за Любо, Емо...

Върни се в “ЦСКА”