icko65 написа:Дали имат документи незнам но решението за член на БФС се взима на конгрес!
Това с членството е стара тема, разрови се и ще разбереш.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
icko65 написа:Дали имат документи незнам но решението за член на БФС се взима на конгрес!
icko65 написа:Дори и да го има за мен специално важното е че отново и отново за някои се търси вариант.Бил той законен или не.Но за отбори извън София при тази ситуация в ЦСКА секирата отдавна щеше да е пусната.Големия силния великия трябва да може да губи и да си носи последствията.Защото като се изправи пак ще е такъв.Шикалкави ли-не е за тази роля.Всичко се връща..
Red_Neck написа:icko65 написа:Дали имат документи незнам но решението за член на БФС се взима на конгрес!
Колега, ще ти се пукне жлъчката .....![]()
Остави ЦСКА и Държавата/БФС/ и т.н. да се разберат!
Колкото по-рано ЦСКА се върне в А група - толкова по-добре за БГ футбола .... да не ти обяснявам защо
suni написа:icko65 написа:Дали имат документи незнам но решението за член на БФС се взима на конгрес!
icko65 написа:Red_Neck написа:icko65 написа:Дали имат документи незнам но решението за член на БФС се взима на конгрес!
Колега, ще ти се пукне жлъчката .....![]()
Остави ЦСКА и Държавата/БФС/ и т.н. да се разберат!
Колкото по-рано ЦСКА се върне в А група - толкова по-добре за БГ футбола .... да не ти обяснявам защо
Че аз да не съм ги хванал за шията ЦСКА и държавата?Да се разбират!И нали няма право да се меси държавата...
icko65 написа:suni написа:icko65 написа:Дали имат документи незнам но решението за член на БФС се взима на конгрес!
Аз съм ровил..Ти и за членството пита откъде съм го изровил ама след 15 мин. получи отговора от срещата..
delqnski47 написа:icko65 написа:Дори и да го има за мен специално важното е че отново и отново за някои се търси вариант.Бил той законен или не.Но за отбори извън София при тази ситуация в ЦСКА секирата отдавна щеше да е пусната.Големия силния великия трябва да може да губи и да си носи последствията.Защото като се изправи пак ще е такъв.Шикалкави ли-не е за тази роля.Всичко се връща..
Напротив.Трибуна Моци май беше строена и с някви общински пари.(даже и за вашия Тича имаше нещо,което няма нищо лошо естествено.Аз съм ''За'' - лошото е че в България манталитета е отвратителен и повечето гледат да преебат другарчето.Ама това е защото са олигогренчета и не разбират как така преебават и себе си.).
Може и да не била специално трибуната,но определено имаше някаква инвестиция за 2 милиона.И можеш да се досетиш сам каква е причината - ''Ние сме вложили данък нам си колко милиона'' - думи на Домуса.Или с една дума - ''Заслуги''.''А шо па с тия пари от данъка не ги вложиха у някой друг клуб или за некоя градинка?''Такъв въпрос,''по няква странна случайност'',не бе повдигнат,защото тогава не се говореше за ЦСКА.Иначе щеше да е друго.Ма как да е.
suni написа:icko65 написа:suni написа:icko65 написа:Дали имат документи незнам но решението за член на БФС се взима на конгрес!
Аз съм ровил..Ти и за членството пита откъде съм го изровил ама след 15 мин. получи отговора от срещата..
И отговорът е ?..
П.П. Ицко затъваш,.. спри се !
icko65 написа:delqnski47 написа:icko65 написа:Дори и да го има за мен специално важното е че отново и отново за някои се търси вариант.Бил той законен или не.Но за отбори извън София при тази ситуация в ЦСКА секирата отдавна щеше да е пусната.Големия силния великия трябва да може да губи и да си носи последствията.Защото като се изправи пак ще е такъв.Шикалкави ли-не е за тази роля.Всичко се връща..
Напротив.Трибуна Моци май беше строена и с някви общински пари.(даже и за вашия Тича имаше нещо,което няма нищо лошо естествено.Аз съм ''За'' - лошото е че в България манталитета е отвратителен и повечето гледат да преебат другарчето.Ама това е защото са олигогренчета и не разбират как така преебават и себе си.).
Може и да не била специално трибуната,но определено имаше някаква инвестиция за 2 милиона.И можеш да се досетиш сам каква е причината - ''Ние сме вложили данък нам си колко милиона'' - думи на Домуса.Или с една дума - ''Заслуги''.''А шо па с тия пари от данъка не ги вложиха у някой друг клуб или за некоя градинка?''Такъв въпрос,''по няква странна случайност'',не бе повдигнат,защото тогава не се говореше за ЦСКА.Иначе щеше да е друго.Ма как да е.
Нещо различни неща слагаш под един знаменател.Едно е финансово състояние на недържавно АД и съвсечм друго е състояние на държавен стадион.Всеки собственик да си отговаря за собствеността.Нали така?
icko65 написа:Дори и да го има за мен специално важното е че отново и отново за някои се търси вариант.Бил той законен или не.Но за отбори извън София при тази ситуация в ЦСКА секирата отдавна щеше да е пусната.Големия силния великия трябва да може да губи и да си носи последствията.Защото като се изправи пак ще е такъв.Шикалкави ли-не е за тази роля.Всичко се връща..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 109 госта