peliforewer написа:Rivaldo10 написа:Аз пък имам само един въпрос към "червения" акционер! Кога ще си платите дълговете?
Не знам защо се правиш на гламав,никога не е ставало въпрос да не се плаща на държавата,проблема е с десетките агенти и футболисти които искат да си оправят живота само заради това че са минали през съблекалнята на ЦСКА или са играли по 1-2мача.Нормално е новия собственик да отказва да плаща за безобразията на старите собственици,не можеш и друго да разбереш,само с една година загуба на време,като почне от А обл.група, ЦСКА може да си оправи финансовите въпроси и всички ,държава,футболисти и агенти да пият една студена вода.Но това което виждам е желанието на ръководството на ЦСКА да се разберат с държавата и БФС и да се редуцира дълга,защото това е единствения начин някой да получи някакви пари от ЦСКА.Толкова фирми,дори банки фалират и граждани и държава губят милиарди лева,но вие сте се вторачили в ЦСКА,направи една справка как Тити закри автентичния БКЛевски и основа нов,кой ще върне дълговете на стария или това е друга бира.
Какво значи, че ЦСКА искали да се разберат с държавата. ЦСКА е едно обикновено АД и като такова законите в страната важат както за него така и за всички останали АД-та в страната.
Аз сега като имам данъчни задължения и отделно кредит към банка,може ли да се разбера с държавата да ми смени самоличността при положение, че си платя данъците.
Дългът се редуцира с извънсъдебни споразумения,ако не ясно си е записано в закона как се процедира при фалит на АД.