"В"група VI кръг:Чико (Бяга) - ЦСКА (София) FT 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: "В"група VI кръг:Чико (Бяга) - ЦСКА (София) FT 0:2

Мнениеот Udoji90 » 13 сеп 2015 21:19

И на мен изобщо не ми харесаха днес. Не знам дали имаше някакво много сериозно подценяване, или трети мач за 8 дни им дойде в повече на 9 от титулярите ни, обаче имахме не повече от 15-ина силни минути в края на първото полувреме. Най-странното е, че извън въпросния период не си пролича особено нашите да са кой знае колко по-добре физически от домакините. При дузпата 100% имаше дърпане за фланелката. Дали обаче и Преслав не държеше техния играч, не мога да кажа със сигурност.
Общо взето за втори път този сезон (първият беше срещу "Септември" за Купата) се видя, че все още сме много далеч от истината и че дори във В група ще имаме проблеми и загубени точки (най-вероятно само навън). Аз лично илюзии не съм си правил, че ще бъде много лесно, и се чудя на какво отгоре много наши фенове се надъхват за Купата да срещнем тим от А група.
Лошо е, че за пореден мач имаме контузен играч. Дано положението с Грънчов не е сериозно, тъй като според мен играе силно от началото на сезона. Прекалено много контузени имаме, а сме още в началото.
Накрая, но не на последно място, просто не проумявам как "Чико" са отпаднали от "Сарая" за Купата. :shock: От земята до небето е разликата в представянето на двата тима срещу нас.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 13 сеп 2015 22:01

Надиграли ни и нямало как да вкараме...господи, спри се вече W84me.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 сеп 2015 09:45

Тия Чико доста грамотен отбор се оказаха!Дуспата беше пресилена,може да се даде,може и да не се даде!Хубаво е ,че домакините се опитваха да се надиграват,а не да се затварят глухо!Страхотно спасяване на Стоян,от позицията ми на стадиона направо я виждах как влиза!Малшанса с гредите ни лиши от категорична победа!

Venko123
Контакти:

Re: "В"група VI кръг:Чико (Бяга) - ЦСКА (София)

Мнениеот Venko123 » 14 сеп 2015 09:47

W84me написа:Играхте срещу 40 годишни чичаци и ви надиграваха в определени периоди от мача! Ако не беше пресилената дузпа, нямаше как да вкарате до Нова година.

Вервай си, че са 40 годишни чичаци. Общо взето като изключим 1-2ма, останалите имат мачове в "Б" и "А" група с Хебър, Ботев и т.н...а пък това за надиграването е смешно. За дузпата, която не ни дадоха в началото, за нарушение срещу Галчев нещо да кажеш, или?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 сеп 2015 09:50

Кировец написа:Слаб мач за ЦСКА. Все пак Чико е отстранен от Сарая, който пък бе прегазен с лекота. Нашите показаха слабости в психологически и технически план, радващо е все пак, че показват добра физическа издръжливост. Стоян Колев спаси врата суха.

Сериозно ли сравняваш Сарая с Чико(Хебър)? Това, че Сарая са ги били няма никакво значение, тъй като този мач се е играл точно след една трагедия в отбора на Чико...Както и сам си видял предполагам, в сравнение с останалите отбори, с които играхме дотук, са сравнително грамотен отбор, знаят как да се защиват, а и да създават от време на време опасни положения пред противниковата врата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 сеп 2015 10:13

Щях да забравя!Много добра впечетление ви направи след края на мача,двата отбора заедно поздравиха публиката!Капитана им даже ни се поклони!Сигурен съм,че за тях(Чико) е било истинско удоволствие да играят пред такава публика!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 14 сеп 2015 10:47

Трябваше да изгледам мача на слънце, не си взех много вода - едва издържах. Е, то не се дишаше на трибуните, какво остава на терена. Умората у някои играчи си личеше. Освен на Армията нашите счупиха гредите и в Пазарджик. Съдиите неадекватни. Контузиите си казаха думата. Тая седмица е първата, в която няма мач в сряда, а после лек мач със София 2010. Надявам се играчите да се възстановят добре и за мача с Нефтохимик да са в топ кондиция. Очаквах Галчев да си изкара картон, за да ги изчисти в следващия мач за първенство, но не стана. Закономерно по-слаба игра от предишни срещи, но заслужени три точки.
БФС и Канал 3 убиха човек, като насрочиха пореден мач в жегата. Това защо не се отбелязва?! Следващия път може да е футболист...

Върни се в “ЦСКА”