Betchualeng Arnaikem написа:Брей, да разбирам ли, че Септември и Миньор са елитни отбори, понеже ще цъкат заедно с ЦСКА-то?
Надъхвате се с малоумни лозунги вместо кротко да си седнете на задниците, да изчакате 2 годинки и така.
Колкото до това колко народ ще гледа ЦСКА.. половината ще ги гледат по същата причина, по която ги гледаха и миналата година да речем: хората масово гледат който им падне мач просто за да зяпат там някакви мачове.Известно време ще има и гледаемост заради любопитното явление "ЦСКА в "Елитната" В група".
Автора на темата следва да ни уведоми би ли дал 2 лева за 2 литра кока кола, 5 лева за чорапи и т.н. Така и така е започнал с откровенията на тема финанси...
Разбирай каквото си искаш,аз специално мач ,в който не е играл ЦСКА почти не съм гледал,най-много 10-15 минути от немай къде и то ако играят преки съперници,сега ще е по-малко и то в работата ,ако некой от твоята черга се е сетил да плати за излъчването

Общо взето футбола ни се върти около нашите два отбора,другото е пълнеж,с някакви временни проблясъци-е ,единият гранд вече не играе в „А“ група,остава другият,който е гола вода в момента,па ти се надъхвай ,че гледаш елитен футбол с отбори като „Славия“,„Ч.море“ „Монтана“ и т.н.Аз приемам „В“ група ,като някакво съдбовно изпитание и катарзис за моя отбор,битка на живот и смърт и няма да пропусна да отида на мач на „Армията“ или да гледам тези в по-далечните градове по ТВ

Сигурен съм,че и феновете на другите „елитни“ и не чак толкоз елитни отбори ще гледат мачовете на ЦСКА,поне от любопитство или в очакване на издънка и нищо чудно излъчването на мачовете на Армейският тим да срине рейтинга тв предаванията на „елитната“ „А“ група

Може да се басирам,че накрая, моя отбор пак ще бъде първи по гледаемост в цяла България:!: