Кашчей написа:"Левски" се дънят по други причини, но сега ми се спи и не смятам да ги обсъждам.Фактът, че ЦСКА дължат пари от 2 години на отбор и все разсрочват, говори доста на тези, които искат и могат да чуват и разсъждават.Иначе имаха пари за разни нещастници, като Мороз и Да Коща и още куп недоразумения.Дори да е добър един играч, в отбор, различен от ЦСКА, то тия зяпват като крокодил и докато не го глътнат не мирясват.Е, после се чудят какво да правят с него, ама това им е трансферната политика:може и да не играе при нас, ама няма да играе и при вас!
Тук вече и аз не съм сгласен. Разсрочването за изплащане на някакви суми, се прави по цял свят, а срокът е такъв какъвто може да бъде, и както позволяват законите (за справка: аз имам заем, който го изплащам 10 години), което не означава, че нямам пари да си го погася . Другото е, че няма как да обвиняваш сегашното ръководство, точно за тези задължения. Колкото до трансферната политика в ЦСКА, много добре знаеш, каква беше тя до миналата година. Купуваха се чужденци на килограм, но никога не са взимани БГ футболисти, с цел да не заиграят в друг български отбор. Тая година това се случва за първи път, и то заради наложената политика от клуба да се привличат само българи. И както се вижда в контролите, всички новопривлечени взеха участие в контролите, и тези които не се харесаха бяха освободени. Так , че логиката ти: да е при нас, за да не е при вас изобщо не е вярна.
П.П. И понеже виждам,че усилено се интересуваш от аватарите и техните светлосенки, да те попитам първо, това изложба на картини ли е? И второ, къде е твоя аватар? Защото съм сигурен,че винаги могат да се намерят кусори, когато има такъв.