Въпреки говорилнята, че ЦСКА едва ли не почти не съществува, очаквам точно на 4-ти мачът им с нас да бъде "Рубикон".
Трудна победа за Лудите с гол, най-много два!
ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Green_Eagles
- Контакти:
- anihilator
- Контакти:
Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА
2:0 Да се обърна и към колегата над мен с фен клуба от Варна .Пич може да бачкате във Варна но не сте от Варна в почивките сте си на село за какво го пишете , че фен клуб Варна не моа да схвана.
3: 0 за Лудогорец 

- Green_Eagles
- Контакти:
anihilator написа:2:0 Да се обърна и към колегата над мен с фен клуба от Варна .Пич може да бачкате във Варна но не сте от Варна в почивките сте си на село за какво го пишете , че фен клуб Варна не моа да схвана.
Колега, първо бих желал да кажа, че ние привържениците от фен клуба на Лудогорец във Варна изпитваме огромно уважение към ФК Черно Море и изобщо няма да прекрача прага към някакви груби епитети!
Бих желал да те информирам, ча аз лично съм от Велико Търново и живея във Варна от 15 години, вече дали другите градове са села, оставям това на твоята преценка, за мен цялата ни Държава е едно жалко село...!
Във фен клуба ни има много стойностни хора - доктори и то много, адвокати, куп реализирали се инженери и икономисти, има също и деца... Бройката ни е солидна, по документи сме над 110, които плащат членски внос!
Влязох в обеснителен режим, защото някой път е хубаво да се знаят нещата така, каквито са, а как ще ги възприемеш ти и други като теб, е ваш проблем

И накрая... желая само успехи на ЧМ и стискам палци да сменят картофената нива с истински футболен терен, на който да се радваме всички ние футболните запалянковци!
- 1Neutralen
- Контакти:
Не вярвам да ги биете на джамия арена.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Green_Eagles написа:Бройката ни е солидна, по документи сме над 110, които плащат членски внос!
Прав си пич,солидна бройка сте,чак се плаша като си помисля.

- Udoji90
- Контакти:
В настоящия момент логиката сочи лека победа за "Лудогорец". Друг е въпросът, че футболът уж е нелогичен спорт, както обичаме да казваме.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Stahlgewitter
- Контакти:
Udoji90 написа:В настоящия момент логиката сочи лека победа за "Лудогорец". Друг е въпросът, че футболът уж е нелогичен спорт, както обичаме да казваме.
Склонен си да се самонавиваш или като фен просто се надяваш?Второто не е лошо,всички го правим,но за първото няма смисъл.