01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: 01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Мнениеот CSKA_1948_ » 22 фев 2015 18:54

0:2, 1:2. Нещо от сорта.

Момчета да питам, мисля да ходя с метрото до Надежда, много ли е пеша от метрото до самия стадион? Ако не, ще си ходя с колата.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 фев 2015 19:56

CSKA_1948_ написа:0:2, 1:2. Нещо от сорта.

Момчета да питам, мисля да ходя с метрото до Надежда, много ли е пеша от метрото до самия стадион? Ако не, ще си ходя с колата.

30 минути от Хан Кубрат между блоковете.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 22 фев 2015 21:02

Pride написа:
CSKA_1948_ написа:0:2, 1:2. Нещо от сорта.

30 минути от Хан Кубрат между блоковете.

Ще се метна с колата! :mrgreen:
Благодаря!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 фев 2015 21:36

Нищо не може да се каже за това как ще завърши мача,за мене нашия отбор е загадка след проведената подготовка,само в едно съм сигурен-че няма да паднеме :!: В най-лошият случай равен :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: 28.02.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Мнениеот Червени Воини » 22 фев 2015 23:54

Red Warrior написа:Труден, но успешен старт. Не можем да си позволим да губим точки преди разделянето на групата. Ще разчитаме този полусезон повече на халфовете да бележат. Дано лятото намерим качествени нападатели, че Европата не е Сухата река, или Надежда.

Само да добавя 0:2 ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 23 фев 2015 00:03

[offtopic]
Udoji90 написа:Забавлявам се на коментарите, че "Локо" щели да ни лягат, щото имали да ни връщат. На кого имат да връщат? "Титан" ли са ни още в управлението или пък Радуканов продължава да ни е треньор? Дори играчите ни са почти изцяло различни спрямо онзи прословут мач. И защо ще връщат сега, а не още през миналия сезон? И тогава много се говореше, че ще ни лягат, пък те за малко да ни бият в Надежда. Тези, които тогава много говориха преди мача, след мача се скриха като мишки, пък някои даже имаха наглостта да твърдят, че "Локо" били легнали, ама ние не сме се възползвали. (По-нататък през сезона пък измислиха, че лягането било това, че ги бихме 5-0 у дома, все едно 5-0 дава повече от 3 точки и компенсира за хикса в първия мач. :lol: ) Сега очаквам същите реакции след мача - ако бием, бил е уговорен, пък ако не успеем, хем ще се злорадства, че не сме били, хем никой няма да си признае, че е сгрешил, като е говорил за лягане на "Локо". При всички положения ще се начетем на простотии, независимо от крайния резултат - просто някои хора никога няма да спрат да пишат глупости. ;)

Да не ти пука братле, ние да станем шампиони....пък ако ще и останалите 13 мача да са "уговорени". балсъм и мненията на геренците. ;) Те само могат да учат и копират от най-великия отбор на България и да злорастват за това което прави ЦСКА. :shock:[/offtopic]
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 фев 2015 09:15

0:0 :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 фев 2015 15:11

Дано ги биеме 8-) Ще скочат яко ( гаранция Кирето ще им обяви промоцийка :lol: ) , но с Локо Пд ги гледах - нищо особено не са :roll: 0-2 е мача, освен ако нашите не са трагедия :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 фев 2015 15:31

Udoji90 написа:Забавлявам се на коментарите, че "Локо" щели да ни лягат, щото имали да ни връщат. На кого имат да връщат? "Титан" ли са ни още в управлението или пък Радуканов продължава да ни е треньор? Дори играчите ни са почти изцяло различни спрямо онзи прословут мач. И защо ще връщат сега, а не още през миналия сезон? И тогава много се говореше, че ще ни лягат, пък те за малко да ни бият в Надежда. Тези, които тогава много говориха преди мача, след мача се скриха като мишки, пък някои даже имаха наглостта да твърдят, че "Локо" били легнали, ама ние не сме се възползвали. (По-нататък през сезона пък измислиха, че лягането било това, че ги бихме 5-0 у дома, все едно 5-0 дава повече от 3 точки и компенсира за хикса в първия мач. :lol: ) Сега очаквам същите реакции след мача - ако бием, бил е уговорен, пък ако не успеем, хем ще се злорадства, че не сме били, хем никой няма да си признае, че е сгрешил, като е говорил за лягане на "Локо". При всички положения ще се начетем на простотии, независимо от крайния резултат - просто някои хора никога няма да спрат да пишат глупости. ;)

Те не помнят такива хора какво са яли на вечеря снощи, искаш такива подробности да помнят, дай им само линия да си го мерят чий е по-голям! :mrgreen:

Леле, не ги помни тия работи, човек, форматирай редовно хард диска за профилактика, и аз така бях и за да не си заборя нещо, даже си ги записвах. Сега не помня кой финал кога се е играл и кои са били финалистите, ама то ехейй всяка година финали как да ги запомниш, ама то това е все едно да помня исторически събития и дати от ХVIII в. насам, а тогава дори е нямало хард дискове, откъдето да пуснеш един restore и да си припомниш фактите! :lol:

Забавлявай се и толкоз, доста тъпотии ръсим всички, а на мен ми се превърна в навик щом отворя очи сабален, да вляза и първо да прочета коментарите по някоя злободневна тема и да си кажа и мнението в няколко тома. :) Но така е като се стискам две-три години за видео карта, ама аз съм кораво инатище. :lol: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 фев 2015 18:40

[rimg]https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/10620353_409008075926820_3645744810719184898_o.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”