XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: ВСИЧКИ НА СТАДИОНА! XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот IvailoRz » 10 ное 2014 17:56

Leeroy написа:Колеги Армейци, ние трябва да си напълним стадиона и да надъхаме нашите футболисти да играят до предела на тяхните възможности и тогава да видим дали няма да им нашием една 3ка? За мен твърдо ги бием с резултат поне 2 гола разлика. Моцита, поцита въобще не трябва да ни интересуват! Ние имаме Буш, Карачанаков, Силва, и т.н

Кои ? :lol:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 10 ное 2014 17:57

bufy написа:Теоретично е така. Но Лудогорец трябва да си заслужи титлата.

Не бива да му се подаряват мачове. Силен отбор се гради при силна конкуренция.

Така си е ... жалко че и колегата е прав . Сигурен съм ,че Буш муш , Силва и т.н. ще бъдат разпродадени ако не зимата , то лятото ..

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 10 ное 2014 17:58

memnto написа:Ще си позволя да цитирам мнението на колегата Онли, което до голяма степен изяснява кое е "изгубено" и кое се "решава" в този двубой.

TheOnly1 написа:Нещата са максимално елементарни. Приемаме, че Лудогорец ще си вземе двата мача до този на Армията. ЦСКА (освен ако не се направи някоя неочаквана глупост) ще стори същото. Имаме "дерби" с аванс от 7 точки. Да разгледаме ситуацията при трите възможни изхода:
1. ЦСКА бие и разликата става 10 точки. Някъде тук първенството завършва и плейофите ще си бъдат една културна битка за второто място. Защо това е така ще обясня при разглеждането на другите 2 варианта.
2. Мачът завършва с реми. Получава се нещо подобно на варианта с победа на ЦСКА. При равенство Лудогорец вече няма да може да стопи разликата от 7 точки на собствен ход, а програмата до края е изцяло в полза на ЦСКА и разликата най-вероятно ще набъбне до плейофите пак до нива, които ще обезмислят цялото упражнение.
3. Лудогорец бие. В този случай разликата ще бъде намалена на 4 точки. Ако не настъпят някакви драми в ЦСКА и това дори не е кой знае колко фатално. Нека погледнем в детайли какво следва за двата отбора СЛЕД мача на 21 ноември:

XVII кръг
Марек 2010 (Дупница) - ЦСКА (София)
Лудогорец 1945 (Разград) - Локомотив (София)

XVIII кръг
Берое (Стара Загора) - Лудогорец 1945 (Разград)
ЦСКА (София) - Локомотив 1926 (Пловдив)

XIX кръг
ЦСКА (София) - Черно море (Варна)
Лудогорец 1945 (Разград) - Ботев (Пловдив)

XX кръг
Литекс (Ловеч) - Лудогорец 1945 (Разград)
Локомотив (София) - ЦСКА (София)

XXI кръг
ЦСКА (София) - Берое (Стара Загора)
Лудогорец 1945 (Разград) - Левски (София)

XXII кръг
Славия 1913 (София) - Лудогорец 1945 (Разград)
Ботев (Пловдив) - ЦСКА (София)

Както е видно ЦСКА има точно 2 (ДВЕ) излизания от София и те са в Дупница и Коматево в последния кръг. Мачовете на Българска Армия няма да ги коментирам с оглед на това, че в последните 16 месеца ЦСКА на Българска Армия има точно 4 допуснати гола, а от началото на настоящия сезон 0. В същото време Лудогорец има палави визити в Стара Загора, Ловеч и на Овча Купел. Домакинствата на разградския тим също са донякъде палави като се има предвид, че Овчата глава е добър при затварянето на играта, а братчедите ще ходят там на Сталинградска битка за място в първата шестица. От цялата схема се вижда, че е значително по-вероятно ЦСКА да увеличи разликата преди плейофите спрямо възможността Лудогорец да я редуцира. Това пък от своя страна значи, че дори загуба на 21.11 въобще няма да е фатална, стига да не доведе до психологически срив.

визитата на Л-ц в Стара Загора може и да не е толкова "палава" защото играят с Берое за Купата и може да направят врътка. Вие имате гостуване в Коматево, а срещу Локо Сф в последните 10-тина години нямате победа извън "Армията".... ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 ное 2014 18:04

Отбора на ЦСКА е добър и стига да се запази ще мачка в Европа.Ако добавим и 1-2 попълнения на нужните места , победите в групата на ШЛ не ни мърдат.А там всяка победа е милионче.Това е начина ЦСКА да се измъкне от финансовата криза.Тези пари ще изплатят дълговете на ЦСКА,само трябва да си ги вземем. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 18:09

GOLEADOR написа:Отбора на ЦСКА е добър и стига да се запази ще мачка в Европа.Ако добавим и 1-2 попълнения на нужните места , победите в групата на ШЛ не ни мърдат.А там всяка победа е милионче.Това е начина ЦСКА да се измъкне от финансовата криза.Тези пари ще изплатят дълговете на ЦСКА,само трябва да си ги вземем. ;)

И това на база на какво точно го твърдиш?!?! :? :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
Red joker

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Red joker » 10 ное 2014 18:12

Армейци,не виждам защо трябва да се плашиме от отборчето -еднодневка и чак толкова да ги величаеме,ние сме ЦСКА и поне в България не виждам кой ше ни уплаши :) ,някой наши фенове прекалено много преекспонират качествата им :idea: ! Хайде малко по-леко и по-спокойно -нито са „Байерн“,нито са „Реал“ или „Челси“!Ше ги биеме като„ шкембе у дувар“ :shock: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 ное 2014 18:13

GOLEADOR написа:Отбора на ЦСКА е добър и стига да се запази ще мачка в Европа.Ако добавим и 1-2 попълнения на нужните места , победите в групата на ШЛ не ни мърдат.А там всяка победа е милионче.Това е начина ЦСКА да се измъкне от финансовата криза.Тези пари ще изплатят дълговете на ЦСКА,само трябва да си ги вземем. ;)

Е вземете ги,кой ви спира :lol: Те в групите на ШЛ са само "спрели" отбори.Едните нямат пари за заплати и не могат да се разберат кой кой е,другите нямат пари за екипи,третите ги издържат феновете.Така е не ви мърдат победите в ШЛ.
Разбирам ентусиазма ти/на първо място сте засега/,но прекалено високо се засили.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 18:15

Stahlgewitter написа:

Е вземете ги,кой ви спира :lol: Те в групите на ШЛ са само "спрели" отбори.Едните нямат пари за заплати и не могат да се разберат кой кой е,другите нямат пари за екипи,третите ги издържат феновете.Така е не ви мърдат победите в ШЛ.
Разбирам ентусиазма ти/на първо място сте засега/,но прекалено високо се засили.

Ама аз не разбирам на база какво толкова са си повярвали, че изобщо имат шанс да помиришат дори групите на ШЛ или ЛЕ?!?! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 18:16

Leeroy написа:Дипломат, първи сме с добра разлика пред ГМТ- то ор Разград, в чужбина сега разбират за лудогорец, докато ЦСКА Сф знаят по цял свят! Това е марката и името! Анадън му?

Пичага, какво ми се правиш на отворен, с нещо обидил ли съм ви, какво? В тоя мач съм за никой, нека по-добрият победи, ама вие трудно ще влезете в групите на ЛЕ, какво остава за ШЛ, пък и победи, раз'бииш ли... :shock: :shock: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 ное 2014 18:17

IvailoRz написа:
Leeroy написа:
IvailoRz написа:
Leeroy написа:Колеги Армейци, ние трябва да си напълним стадиона и да надъхаме нашите футболисти да играят до предела на тяхните възможности и тогава да видим дали няма да им нашием една 3ка? За мен твърдо ги бием с резултат поне 2 гола разлика. Моцита, поцита въобще не трябва да ни интересуват! Ние имаме Буш, Карачанаков, Силва, и т.н

Кои ? :lol:

Ивайлчо ти от колко време си фен на турската кауза? А преди това на кой отбор симпатизираше?

Турско е само мисленето ти .. Не съм длъжен да ти давам обяснения ...Но все пак : Ходил съм може би преди 12г на стадиона да гледам Антибиотик Лудогорец с баща ми (т.е. съм бил на 12-13 г.) . Ходя редовно от В група 2 сезона . Ходил съм по села и паланки дето няма как да си ги чувал . Ходил съм на гостувания в Силистра например (на което бяхме около 500-600 човека във В група) . В Б група едва ли имам пропуснат домакински мач , плюс гостувания в Русе , Силистра(тоя път към 1000 човека) , Търговище, Пловдив , Поморие ,Добрич .. май и други има ама . За А група няма сми да обеснявам . А вие кога ше ходите по села и паланки в окръжните и В група ?! :mrgreen:

Ние-никога,ама на вас със сигурност ще ви се наложи пак да ходите :lol: А бе тебе не те ли даваха по ТВ преди мача с „Базел“-щото един спомена същото като тебе-много лют фен :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”