alexpetrof написа:На някой може да му се стори странно, но според мен Стойчо и Лупи сигурно са се зарадвали на новината
Нормално, това е един от малкото им поводи за радост

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
alexpetrof написа:На някой може да му се стори странно, но според мен Стойчо и Лупи сигурно са се зарадвали на новината
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
saract написа:Някой честен чорбар да ми отговори:с какво точно Георги Петков е провокирал Кукоч?Среден пръст,псувня или нещо друго?
saract написа:Някой честен чорбар да ми отговори:с какво точно Георги Петков е провокирал Кукоч?Среден пръст,псувня или нещо друго?
Red Warrior написа:saract написа:Някой честен чорбар да ми отговори:с какво точно Георги Петков е провокирал Кукоч?Среден пръст,псувня или нещо друго?
Първо ти кажи какво прави Урсула на пистата след като няма право да е там. БФС наказват Кукоч, защото е бутнал в гръб някой, който няма право да е там, а Дяков другия път може да се изсере в устата на някой - пак ще го накажат за само 1 мач.
Red Warrior написа:saract написа:Някой честен чорбар да ми отговори:с какво точно Георги Петков е провокирал Кукоч?Среден пръст,псувня или нещо друго?
Първо ти кажи какво прави Урсула на пистата след като няма право да е там. БФС наказват Кукоч, защото е бутнал в гръб някой, който няма право да е там, а Дяков другия път може да се изсере в устата на някой - пак ще го накажат за само 1 мач.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Red Warrior написа:damyanov1963 написа:Red Warrior написа:Player написа:Поредните ви победи са точно 5, докато Левски ви е правил 9! Къде са 9 поредни победи където бъдете хванати за период от почти 3 години - 8 май 1993 - 17 април 1996 и къде е сегашното ви което са точно 5 поредни за няма и една година защото имаше отстраняването ви за купата миналия декември. Добре е за вас, че в онези години нямаше формат като сега с по 4 мача, че не знаеше колко щеше да е рекорда. Напролет идва Херо и ще видите поредици от човек бил ви 3 пъти за месец, но това е друга тема.
Опа, това не беше ли най-мутренския период в историята на България, с най-много фалирали банки и заводи откраднати от агенти на ДС?
Това беше периода в който, когато ви хванехме ви скъсвахме г**а от бой, с по 3:0, 4:1, 4:2, 3:1, 7:1..., а понеже се опитваш да изкараш пак ДС виновно, ще ти припомня периода по времето на М.Балев - от 83-та до 85-та, когато ви направихме и седмицата, та точно след нея М. Балев разтури Левски, понеже беше станал и 2 пъти подред шампион и беше направил първия требъл в България и го лиши от участие и в КЕШ, понеже 2 пъти подред бе отстранил Щутгарт, втория път, като шампион на Германия, нещо, което друг български отбор не бе правил
А това пък е периода, в който излезнаха доказателства, че ДС е шпионирало ЦСКА.
damyanov1963 написа:Red Warrior написа:damyanov1963 написа:Red Warrior написа:Player написа:Поредните ви победи са точно 5, докато Левски ви е правил 9! Къде са 9 поредни победи където бъдете хванати за период от почти 3 години - 8 май 1993 - 17 април 1996 и къде е сегашното ви което са точно 5 поредни за няма и една година защото имаше отстраняването ви за купата миналия декември. Добре е за вас, че в онези години нямаше формат като сега с по 4 мача, че не знаеше колко щеше да е рекорда. Напролет идва Херо и ще видите поредици от човек бил ви 3 пъти за месец, но това е друга тема.
Опа, това не беше ли най-мутренския период в историята на България, с най-много фалирали банки и заводи откраднати от агенти на ДС?
Това беше периода в който, когато ви хванехме ви скъсвахме г**а от бой, с по 3:0, 4:1, 4:2, 3:1, 7:1..., а понеже се опитваш да изкараш пак ДС виновно, ще ти припомня периода по времето на М.Балев - от 83-та до 85-та, когато ви направихме и седмицата, та точно след нея М. Балев разтури Левски, понеже беше станал и 2 пъти подред шампион и беше направил първия требъл в България и го лиши от участие и в КЕШ, понеже 2 пъти подред бе отстранил Щутгарт, втория път, като шампион на Германия, нещо, което друг български отбор не бе правил
А това пък е периода, в който излезнаха доказателства, че ДС е шпионирало ЦСКА.
Я ги дай тия доказателства - ЦСКА шпиониран от ДС, за това ли Левски отстрани 2 пъти Щутгарт и М.Балев го разтури?
п.п. Ти на това му викаш шпиониране, но то си беше живо еб**е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта