Red joker написа:volf написа:Пфуууу, това БФС, как подгъзува на чорбетата.
Как може да насрочат мача в такъв неудобен за Лудогорец ден и час?!
Да се чудят после в Разград ли да се връщат или да остават на лагер в шоплука.
А и ние, феновете на Лудогорец от цялата страна, които искахме да гледаме двубоя на живо, бяхме прецакани за сметка на шепа шопски тарикати в червени потници!
За едни може - за други не! Футболът ни няма да се оправи независимо от светлия лъч (Лудогорец) докато всички управници в футбола обслужват партийното отроче!
Е ми що идвате в шоплука(много от вас и за постоянно,за огромно съжаление) и аз много ви се чудя
,стойте си там от където сте и там си играйте,а ти гледай да не те срещне некой шопски магарок,че тогава може и ти да останеш в шоплука завинаги
!
Аз да си призная поживях в шоплука едно от ранните си десетилетия.
Това което ме накара да избера обаче по-красива и перспективна дестинация, е че импотентните магароци и фригидните магарици у столицата са в повече за моя МАГАРОглед.
Ако трябва да го изкажа по свойски, шоплука олицетворява "оглушителен рев всред безкрайна пустош до купчина боклук"!
На мен можеш да разчиташ! Ех, ползувам понякога летището, но и това го правя с нужната неприязън към локацията му.
Трайна тенденция обаче е да намалявам и тези си визити, за сметка на по-близки и привлекателни дистинации!