БФС не желаят да има фенове на мача ЦСКА-Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: БФС не желаят да има фенове на мача ЦСКА-Лудогорец

Мнениеот volf » 21 окт 2014 10:52

Red joker написа:
volf написа:Пфуууу, това БФС, как подгъзува на чорбетата.
Как може да насрочат мача в такъв неудобен за Лудогорец ден и час?!
Да се чудят после в Разград ли да се връщат или да остават на лагер в шоплука.
А и ние, феновете на Лудогорец от цялата страна, които искахме да гледаме двубоя на живо, бяхме прецакани за сметка на шепа шопски тарикати в червени потници!
За едни може - за други не! Футболът ни няма да се оправи независимо от светлия лъч (Лудогорец) докато всички управници в футбола обслужват партийното отроче!

Е ми що идвате в шоплука(много от вас и за постоянно,за огромно съжаление :evil: ) и аз много ви се чудя :? ,стойте си там от където сте и там си играйте,а ти гледай да не те срещне некой шопски магарок,че тогава може и ти да останеш в шоплука завинаги :lol: !

Аз да си призная поживях в шоплука едно от ранните си десетилетия.
Това което ме накара да избера обаче по-красива и перспективна дестинация, е че импотентните магароци и фригидните магарици у столицата са в повече за моя МАГАРОглед.
Ако трябва да го изкажа по свойски, шоплука олицетворява "оглушителен рев всред безкрайна пустош до купчина боклук"!
На мен можеш да разчиташ! Ех, ползувам понякога летището, но и това го правя с нужната неприязън към локацията му.
Трайна тенденция обаче е да намалявам и тези си визити, за сметка на по-близки и привлекателни дистинации!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 окт 2014 12:35

volf написа:
Red joker написа:
А и ние, феновете на Лудогорец от цялата страна, които искахме да гледаме двубоя на живо, бяхме прецакани за сметка на шепа шопски тарикати в червени потници!
За едни може - за други не! Футболът ни няма да се оправи независимо от светлия лъч (Лудогорец) докато всички управници в футбола обслужват партийното отроче!

Е ми що идвате в шоплука(много от вас и за постоянно,за огромно съжаление :evil: ) и аз много ви се чудя :? ,стойте си там от където сте и там си играйте,а ти гледай да не те срещне некой шопски магарок,че тогава може и ти да останеш в шоплука завинаги :lol: !

Това което ме накара да избера обаче по-красива и перспективна дестинация, е че импотентните магароци и фригидните магарици у столицата са в повече за моя МАГАРОглед.
Ако трябва да го изкажа по свойски, шоплука олицетворява "оглушителен рев всред безкрайна пустош до купчина боклук"!
На мен можеш да разчиташ! Ех, ползувам понякога летището, но и това го правя с нужната неприязън към локацията му.
Трайна тенденция обаче е да намалявам и тези си визити, за сметка на по-близки и привлекателни дистинации!

Точно така,много правилно правиш,де да мислеха и твоите земляци като тебе,всичко щеше да е без грешка-колкото по-малко боклук и по-малко рев толкова по-добре за шоплука!Иначе си стой ,ако може за постоянно,на „по-близките и привлекателни дЕстинации“ ,предполагам зад Босфора и недей да се връщаш тука дори,когато има избори :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 21 окт 2014 16:04

По- правилно е да кажеш:
Аз, бившия фен на Левски,га играеха в ШЛ.Още по-бивш на Черноморец,га раздаваха кебапи на Лазур.И настоящ/докога ли :roll: / на Лудогорец и безплатните кренвирши.Ееех,достойнство ли бе, да го опишеш,ееех! :oops:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2014 16:17

По традиция българският футболен шампионат се развива паралелно в две направления – играта на терена и играта извън него. През годините тези две паралелни реалности вървят ръка за ръка къде явно, къде по-тайно. Преди 3 години Стойчо Младенов къде умишлено, къде случайно кръсти този особен поглед върху футбола „директива“. През зимата на 2012 година Младенов заяви, че има директива Левски да стане шампион. Малко по-късно шампион стана Лудогорец. От тогава Младенов не е използвал израза „директива“, но той се превърна в нарицателно за сигналите, които идват най-вече от „Българска армия“.

Този сезон сигналите започнаха с „директивата“ на ЦСКА да бъдат показвани повече жълти картони. Сега на „Българска армия“ съзряха още една конспирация и тя е в определянето на програмата и насрочването на дербито с Лудогорец за ден петък от 17:45. Мачът се пада няколко дни преди домакинството на шампионите срещу Ливърпул, а тази среща, при добро стечение на обстоятелствата, може да се окаже решителна за Лудогорец.

В ЦСКА обаче гледат от своята камбанария и естествено изразиха своята гледна точка по въпроса. И Александър Томов и Александър Тодоров нападнаха БФС и обявиха, че това е подигравка с феновете на ЦСКА, които няма как да са на стадиона. Стойчо Младенов отправи само намек.

Нека обаче погледнем истината в очите. И ЦСКА, и Лудогорец гонят своите интереси. Разградчани искат повече време за възстановяване между мачовете с ЦСКА и Ливърпул.„Червените“ пък искат само и единствено спортно-техническа изгода от евентуален мач, който да се играе в събота или неделя. Да! Спортно-техническа, защото определението„заради феновете“ увисва със страшна сила на база няколко факта от преди години.

Годината е 2011, месецът отново е ноември, предстои първия сблъсък на ЦСКА срещу Лудогорец отново на стадион „Българска армия“. По ирония на съдбата ситуацията е почти идентична. Двата отбора са се захапали в битка за първото място, а при победа ЦСКА ще дръпне с едни гърди напред. В БФС се получава искане мачът да бъде преместен от неделя за понеделник от 16 часа. Искането идва от страна на ЦСКА и е подписано от Венци Живков. Какви са мотивите? Те са меко казано странни. „Червените“ искат по-дълго възстановяване на футболистите от мач за Купата на България срещу Славия, който се играе в ден сряда преди двубоя с Лудогорец. Има и втори мотив, цитирам: Налага се да се съобразим и с повишения зрителски интерес към тази футболна среща, което я прави по-удобна за провеждане в понеделник, когато не се играят мачове от другите европейски първенства. Трябва да отбележим, че ЦСКА е отправил запитване до Лудогорец дали приемат промяната и разградчани се съобразяват с желанието на ЦСКА. В БФС изместват мача, но го насрочват за 18, а не за 16 часа, както „червените“ искат.

На база това обаче трябва да се запитаме няколко неща:

1. Петък по-работен ден ли е от понеделник?

2. 18 часа (или искания от ЦСКА тогава 16 часа) по-удобен час ли е за феновете от 17:45, за когато е насрочен мачът тази година?

3. Може би най-важното! Ако всичко се прави заради публиката е много лесно да се провери колко запалянковци на ЦСКА е имало на стадиона в ден понеделник срещу Лудогорец и преди няколко дни в удобен ден и час – събота срещу Литекс. Статистиката е категорична – разлика няма и ако има то повече фенове на стадиона е имало през ноемврийския понеделник на 2011 година.

Естествено трябва да направим и важно уточнение - в двата случая ЦСКА има различно ръководство и различен треньор със сигурност с различно мислене. Феновете обаче са едни и същи.

И в заключение. Ясно е, че битката на терена е важна за спечелването на титлата. Също е ясно, че битката извън терена отново ще бъде ожесточена и тепърва ще очакваме реплики по различни направления. Също така обаче е ясно, че БФС винаги се е съобразявал с участниците в евротурнирите. Съобразявал се е с Левски, ЦСКА, Литекс и другите тимов, които са представяли България в Европа. Всички те са играли мачове в петък и понеделник, за да имат повече почивка, когато играят важните си мачове в Европа. Това не е прецедент, но явно насаждането на „директива“ е най-удобно.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 21 окт 2014 20:38

blue avalanche написа:
...Трябва да отбележим, че ЦСКА е отправил запитване до Лудогорец дали приемат промяната и разградчани се съобразяват с желанието на ЦСКА...

Сега Лудогорец можаха да поискат и да получат съгласието на Берое, можаха да поискат и да не получат съгласието на Черно море, но абсолютно демонстративно действаха от позицията на силата спрямо ЦСКА.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2014 21:33

inivanov написа:
blue avalanche написа:
...Трябва да отбележим, че ЦСКА е отправил запитване до Лудогорец дали приемат промяната и разградчани се съобразяват с желанието на ЦСКА...

Сега Лудогорец можаха да поискат и да получат съгласието на Берое, можаха да поискат и да не получат съгласието на Черно море, но абсолютно демонстративно действаха от позицията на силата спрямо ЦСКА.

И коя е "позицията на силата",че нещо не ми е ясно??? :?
След като казваш,че ЧМ отказа?Или там "силата" не е с тях???

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 22 окт 2014 00:14

blue avalanche написа:
inivanov написа:
blue avalanche написа:

И коя е "позицията на силата",че нещо не ми е ясно??? :?
След като казваш,че ЧМ отказа?Или там "силата" не е с тях???

Видя ли, че можеш и сам да си отговориш :)
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 окт 2014 00:37

Red joker написа:
volf написа:
Red joker написа:

Точно така,много правилно правиш,де да мислеха и твоите земляци като тебе,всичко щеше да е без грешка-колкото по-малко боклук и по-малко рев толкова по-добре за шоплука!Иначе си стой ,ако може за постоянно,на „по-близките и привлекателни дЕстинации“ ,предполагам зад Босфора и недей да се връщаш тука дори,когато има избори :!:

Охо.....!
Липса на чувство за хумор, ниска обща култура и традиционна "червена" инфантилност ли долавям - А?!!!
Може би греша, но е факт че такова е посланието от поста ти!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 окт 2014 00:53

Карамел Му написа:

По- правилно е да кажеш:
Аз, бившия фен на Левски,га играеха в ШЛ.Още по-бивш на Черноморец,га раздаваха кебапи на Лазур.И настоящ/докога ли:roll: / на Лудогорец и безплатните кренвирши.Ееех,достойнство ли бе, да го опишеш,ееех! :oops:

Не се мъчи - ще ти отговоря!
Докато отборът играе красив и стойностен футбол, на който в действителност съм фен. При Лудогорец тенденцията е устойчива.
Защо реши че съм бил фен на Левски в периода на участието му в ШЛ? Тогава бях фен на Литекс или по-скоро на никой.
Фен на Левски бях 80-те години на миналия век (П.Панов, М.Вълчев, Гочев, Курдов, Спасов) и до там. После комунизма си отиде и с него футболът в Левски и ЦСКА!
Странно как някой ми говори за достойнство зад прикритието на виртуалното пространство и защо никой който ме познава не си го е позволил?!
Имаш ли предположение?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 окт 2014 09:40

Факт е,че денят и часът не са удобни за посещение на мача,та дори е труден за гледане по телевизия!Можеше да е в събота или да е от 19.00 примерно!Тогава щеше да има повече хора.Все пак от поне 2 месеца се оказа,че това ще е ключов мач за титлата.Не разбирам нежеланието от страна на бфс за по-голяма посещаемост на стадиона ,а още по-малко пък на фирмата държаща правата на шампионата!?! :?

Върни се в “ЦСКА”