XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот MAXIMUS » 19 окт 2014 16:36

bai_ivo2 написа:
angelofdeath написа:Мач, като мач, Стойчо си знае работата. Докато има още свободни пръсти на ръцете ще биеме. Ако наистина искаме титлата тази година победите срещу първите са задължителни. Надявам се да има повече хора на стадиона, защото последните дербита с по 10-15 000 зрители са грозна картина на 42 000 стадион.

Е дано да се понапълни стадиона но се съмнявам.Напоследък почти никой не ходи по мачове.Последният път когато видях 20000 на мач на ЦСКА в България бе на финала за купата 2011 а на левски миналата пролет в 30 кръг

Знам, че в момента има много начини за забавления и много места да си прекараш приятно съботния следобед в София! И съвсем отговорно твърдя, че едно от тези места все още е да отидеш на ЦСКА-Левски ! Така, че нека да направи така да доведем приятел, познат или който и да е било. Това е мача на България !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 окт 2014 16:37

Аз нз какво толкова ще стане ако паднем... писна ми нещо ги бием тия... време е да се съживят с някоя късметлийска победа от 1 гол :idea: 8-)
По важното е в случая да си играем мач за мач и на Армията да пляскаме всичко!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 19 окт 2014 16:39

Teo написа:
trokadero_ написа:Победа за ЦСКА ! С колко е - не е от значение ;)

За мен най-хубавата развръзка ще бъде бием в събота, ФК Левски бие в Разград и на 21 ноември на Армията - ЩЕ БЪДЕ ВОЙНА :idea: 8-)

Да се побеждава - пък другите не се гледат ;)

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 19 окт 2014 16:41

Teo написа:Аз нз какво толкова ще стане ако паднем... писна ми нещо ги бием тия... време е да се съживят с някоя късметлийска победа от 1 гол :idea: 8-)

И как по-точно ще ни бият :? С това ялово нападение не виждам как ще вкарат на отбор, който в крайна сметка е допуснал 6 гола в 12 мача. Както казах само Господ и съдията могат да ги добутат до победа, но първият не ги обича много :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 окт 2014 16:43

ronnie написа:
Teo написа:Аз нз какво толкова ще стане ако паднем... писна ми нещо ги бием тия... време е да се съживят с някоя късметлийска победа от 1 гол :idea: 8-)

И как по-точно ще ни бият :? С това ялово нападение не виждам как ще вкарат на отбор, който в крайна сметка е допуснал 6 гола в 12 мача. Както казах само Господ и съдията могат да ги добутат до победа, но първият не ги обича много :lol:

Така е.. но с оглед на това колко често им дават дузпи... ще се гледа да се отсъди наказателен удар за най-малкото.. :idea:

Много надъхване преди мача и от двата отбора и накрая се спуква топката от ритане... тоя мач е прекалено тежък за някой..

Нас тръгне ли ни играта в нападение не ми се мисли на какво ще ги направиме :idea:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 19 окт 2014 16:46

ronnie написа:

Единственото смислено от тяхна страна, може да дойде от Педро /навлизане в центъра и шут или финт за дузпа/ ! Другите са от колче нагоре! Само като им видиш двамата централни нападатели и трябва да те е срам ако ти вкарат гол !

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 19 окт 2014 16:46

Teo написа:
ronnie написа:

Така е.. но с оглед на това колко често им дават дузпи... ще се гледа да се отсъди наказателен удар за най-малкото.. :idea:

И затова си има решение- изобщо не ги пускаме в наказателното поле. Което междувпрочем правим почти перфектно в последните дербита.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 окт 2014 16:52

ronnie написа:
Teo написа:
ronnie написа:

И затова си има решение- изобщо не ги пускаме в наказателното поле. Което междувпрочем правим почти перфектно в последните дербита.

Тактиката на гонзи ми е до болка позната в тоя мач... ще натегне яка халфова линия.. оня брикет Владо Трансфера се завръща, ще пусне и Сърмата и ще пробва ни вземе акъла в средата на терена с много единоборства... от наша страна мисля, че Боби ще почне титуляр и при първия жълт Стойчо ще го смени.. :idea: Но може и да го включи в последствие, защото като смяна много добре пасва на играта! Гонзо с надъхване ще опита да ни спре не толкова с футболни аргументи... просто не притежават толкова добри изпълните в предни позиции, но кой знае Валерката може се отпуши, Аниете и Бедоя са опасност, другите за нищо не стават!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 19 окт 2014 16:54

Бием без проблеми. Във всички линии сме по-добри и няма от какво да ни е страх. Ако Стойчо реши, юбилейната им година ще завърши по най-лошия очакван начин от тях . Прогноза 5-0 за ЦСКА.
ПП Непосредствено преди мача, от къде може да си купуваме билети, защото касите до езерото ги няма вече?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 19 окт 2014 17:06

Гледам няколко човека споменават как Лефски играели с Разград преди мача им с нас . Явно съм изпуснал нещо :mrgreen:
Общо взето чакаме голямо джускане, ако не ни вкарат гол първите 30 мин съм сигурен, че взимаме мача.
Имам чувството че мачът ще завърши 1-1 с два гола на Гаджев тротинетката :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”