saract написа:Какви лъжи аз само задавам въпроси?Публична тайна е че заплатата на Стойчо М. е точно толкова.
Какво значи "публична тайна" , аз мога да кажа, че е публична тайна, че сестра ти е к**ва, пък ходи доказвай, че нямаш сестра

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
saract написа:Какви лъжи аз само задавам въпроси?Публична тайна е че заплатата на Стойчо М. е точно толкова.
Unforgiven_M написа:"Тарикат мъж не писка". Поговорката важи не само за мъжете.
Последните години вие сте еб*хти ревльовците. Малки, жалки, злобни човечета. Вижте си бардака първо, после оправяйте останалите. Толкова сте зле, че човек не знае да се смее ли, да плаче ли...
GOLEADOR написа:anker1878 написа:GOLEADOR написа:anker1878 написа:Eдно може да им се признае - на Декларации са шампиони.
Израстват с всяка следваща декларация и пресконференция , ударно надграждат глупоста.
Пич,никой не те кара да подкрепяш декларацията.Но поне уважавай смелостта на феновете да кажат това което мислят.Виж какво става във Варна.Та там феновете на морето не смеят да шукнат.Един протест за 10 години и то с уважително обръщение към мутрите.Все пак адмирации за тези фенове на Морето,които през 2012 са се престрашили да кажат какво мислят и да вдигнат протестен тапет на Тича.Не трябва да има страх у българина да протестира.За това прояви респект към написалите тази декларация,никой не те кара да я подкрепяш.
Какъв респект към въртиопашки бе пич . Години наред канихте и калесвахте Гришата да ви оттърве , първо от Лупи , после и от Титаните и когато микренското чудо Ви отказа стана по-черен и от Гара Дембеле.
Пич,ако намериш еди (1) мой пост в който да възхвалявам или величая Гришата съм готов да си изтрия профила в Гонг.бг и повече никога да не пиша в него!
LOKOMAN написа:Тия от ЦСКА вече тотално се изложиха. Сега очаквам ако Локото успее да измъкне нещо на Армията да излязат с декларация в която обвиняват Гигов че точно тази седмица е платил на футболистите и им е дал стимул за игра.
LOKOMAN написа:Тия от ЦСКА вече тотално се изложиха. Сега очаквам ако Локото успее да измъкне нещо на Армията да излязат с декларация в която обвиняват Гигов че точно тази седмица е платил на футболистите и им е дал стимул за игра.
Потребители, разглеждащи този форум: dido77, Google [Bot], soilwork и 18 госта