V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот CSKA 78 » 11 авг 2014 10:42

Делиорманци се мислят за Барса цитирам:"В този отбор няма резерви"!
Ние сме били окрилени от победата над "Хасково", това май беше същият отбор,който оноди българският Риал(нарочно е написано така)! :lol: Време е зелуенити да слезнат на земята,затова ЦСКА ще се постарае да вземе мача и ще го вземе.Невероятният отбор от Разград, след ЦСКА ли беше в класирането,че не помня?! :? ;) :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 11 авг 2014 11:09, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 авг 2014 10:43

siniq_fen написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:
1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.

Стигат ви толкова... :idea:

Не, трябва още. ;)

Давайте, колкото повече, толкова повече 8-) След като моя отбор не ми носи удоволствие, единственото нещо което ми остана в А група е боя на Лудогорец над ЦСКА. Дано да продължи!

:lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 11 авг 2014 10:47

siniq_fen написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:

Не, трябва още. ;)

Давайте, колкото повече, толкова повече 8-) След като моя отбор не ми носи удоволствие, единственото нещо което ми остана в А група е боя на Лудогорец над ЦСКА. Дано да продължи!

За съжаление,не можем да играем само с трупата на Гонзо,иначе след 20 победи сме шампиони.... :)
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 авг 2014 10:49

Teo написа:
MAXIMUS написа:Един път, два пъти, три пъти ....... Време е Ст.Младенов да намери начин да ПОБЕДИ Лудогорец ! Със забъркан бетон не става и за х. Трябва с нападение, незнам как, но ако някой мен ме шамаросва толкова пъти, досега да съм намерил начин да го ударя много лошо.

За мен единствения начин да ги биеме тия е 90 минути преса навсякъде по терена и колкото се възможно повече си подаваме топката... както казваш с бетон просто е абсурд да направиме нещо. :idea: Стойчо както винаги ще започне предпазливо първите 15-20 минути нз що.. ако трябва да ги изненадваме още в тия минути трябва ние да ги натиснеме и да търсим попадение. Вкараме ли ще се отворят още повече, докато ни ще се приберем и от там контри по крилата :idea:

Пресата в противниковата половина е добро оръжие, но трябва да има много добра физическа подготовка. В момента на нас ни липсва такава. Роко Перота ни липсва много. Ако, Ст.Младенов ще търси някаква изненада, тя наистина трябва да е през първото полувреме. Преса и двама нападатели, примерно ! Второто полувреме вече ще е късно за каквато и да е изненада в предвид физическата подготовка на този етап.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 авг 2014 10:50

siniq_fen написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:

Не, трябва още. ;)

хаха.. :lol:
Вие винаги така спасявате сезоня или мач срещу нас или някой друг да ви свърши услугата да може да сгрее тия наранени душици... :idea: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 авг 2014 10:56

Teo написа:
siniq_fen написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:

Не, трябва още. ;)

Вие винаги така спасявате сезоня или мач срещу нас или някой друг да ви свърши услугата да може да сгрее тия наранени душици... :idea: :lol: :lol: :lol:

Еми ако си говорим реално ние шанс за титлата нямаме. Съвсем нормално е да се надявам Лудогорец да я вземе вместо вас. Други конкуренти не виждам да имате.
Само Левски!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 авг 2014 11:00

siniq_fen написа:
Teo написа:
siniq_fen написа:
1Neutralen написа:
Teo написа:

Не, трябва още. ;)

Еми ако си говорим реално ние шанс за титлата нямаме. Съвсем нормално е да се надявам Лудогорец да я вземе вместо вас. Други конкуренти не виждам да имате.

Има още 28 мача! Знаеш, че при едно равенство и една загуба, това са 5 загубени точки и ситуацията коренно се променя. Така, че нивата е мноооого дълга.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 авг 2014 11:02

Teo написа:
volf написа:
volf написа:
Teo написа:
volf написа:
Teo написа:Колкото по-ранно на новото поколение футболисти им се набива в главата ( и това трябва да започне още като са малки), че на терена парите не играят, толкова по-добре за клубовете които защитават!

Само като се сетя че се съгласихте да плащате на измислени герои като И. Стоянов и Милесавлевич пари, които Лудогорец не е склонен да плаща дори на звездите си и тезата ти увисва, като посрани гащи!

Тезата ми е срещу такива като зелените, че въпреки парите които получават ще ги победим 8-)
Ванката Стоянов и Милесавлевич миналия сезон теглиха отбора пролетта, така че парите които взимат си ги заслужават. Това, че Ванката в момента не играе щото му е спаднала формата е друг въпрос.

Ми те парите които получават са преди всичко от премии за победите си в Европа, иначе заплатите им са по-ниски от тези в ЦСКА, но си ги вземат редовно и без закъснение.
В Лудогорец плащат за качество, не за количество и на работно време, и затова някои Ваши играчи са вече бивши за клуба от Разград!

Аз не давам предположение! - Говоря с факти!
[offtopic]Голмайсторът на Славия Мишел Платини, който е бивш футболист на Черноморец, ЦСКА и Лудогорец, обяви каква заплата е получавал в клуба от Разград. Интересното е, че месечното му възнаграждение в предишния му отбор е било по-ниско от това, което е получавал на "Армията".

"Парите никога не са били водещи при мен. На първо място винаги е било желанието да играя. Ето, например в ЦСКА получавах по 12 000 евро на месец, а в Лудогорец отидох на по-ниска заплата - 9000 евро", разкри Платини.[/offtopic]
Разликата в организациите на двата клуба е огромна, различни са целите, различни са качествата, различни са настроенията, различно е нивото на морала на ръководители и състезатели!
Различна е и играта която играят.

volf, като си почнал да показваш цифри, я кажи колко е заплатката на останалите.. започни с Моци, Стоянов, Кайсара, Марселиньо, Безяк и т.н. Остави го Платини, той си беше резерва там, парите които е взимал са му даже много :idea:

Футболистите получават по-ниски заплати от тези в ЦСКА, но разпределят 50% от приходите от Европа и премии за победите в първенството и от различните турнири, а те не са никак малки!
Примерно след отстранявнето на Партизан ще си разделят 1050 000 евро (2 047 500 лева)!
Заплатажиите в Лудогорец отказха да преподпишат договорите , които им бяха предложени и се наложи да се насочат към ЦСКА - И. Стоянов, Милесавлевич, Гъргоров! - Не помниш ли? ;)
Едно е какво те кара да предполагаш страдалческата ти фенска психика, друго са фактите и здравата логика.
Пишман фенщина и здрава логика обаче са несъвместими, заради което инфантилните писъци ще си останат спътник в живота на армейскя фен от тип Тео!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 авг 2014 11:03

MAXIMUS написа: Има още 28 мача! Знаеш, че при едно равенство и една загуба, това са 5 загубени точки и ситуацията коренно се променя. Така, че нивата е мноооого дълга.

Това е така, обаче при нас няма качество с изключение на 2-3 играчи. Всички останали не стават за нищо! Такъв "отбор" няма как да е конкурентно-способен... както и да е , темата е съвсем друга :)
Само Левски!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 авг 2014 11:28

Тезата ми е срещу такива като зелените, че въпреки парите които получават ще ги победим 8-)
Ванката Стоянов и Милесавлевич миналия сезон теглиха отбора пролетта, така че парите които взимат си ги заслужават. Това, че Ванката в момента не играе щото му е спаднала формата е друг въпрос.[/quote]
Ми те парите които получават са преди всичко от премии за победите си в Европа, иначе заплатите им са по-ниски от тези в ЦСКА, но си ги вземат редовно и без закъснение.
В Лудогорец плащат за качество, не за количество и на работно време, и затова някои Ваши играчи са вече бивши за клуба от Разград![/quote]

Много глупости си написал, най-голямата заплата в ЦСКА е 7500 евро, в Лудогорец няма таван някои от звездите им взимат над 30000 евро. Колко е заплатата на Ангуло за които бяха платени 1,5 млн евро?
Само това менте взима повече от 5 пъти повече от най-скъпо платените в ЦСКА, а е бек.[/quote]
Аз не давам предположение! - Говоря с факти!
[offtopic]Голмайсторът на Славия Мишел Платини, който е бивш футболист на Черноморец, ЦСКА и Лудогорец, обяви каква заплата е получавал в клуба от Разград. Интересното е, че месечното му възнаграждение в предишния му отбор е било по-ниско от това, което е получавал на "Армията".

"Парите никога не са били водещи при мен. На първо място винаги е било желанието да играя. Ето, например в ЦСКА получавах по 12 000 евро на месец, а в Лудогорец отидох на по-ниска заплата - 9000 евро", разкри Платини.[/offtopic]
Разликата в организациите на двата клуба е огромна, различни са целите, различни са качествата, различни са настроенията, различно е нивото на морала на ръководители и състезатели!
Различна е и играта която играят.[/quote]

volf, като си почнал да показваш цифри, я кажи колко е заплатката на останалите.. започни с Моци, Стоянов, Кайсара, Марселиньо, Безяк и т.н. Остави го Платини, той си беше резерва там, парите които е взимал са му даже много :idea:[/quote] Платини взе 150 000 евро на рака за да играе в лудогорец при заплата 25 000 евро това е тотална лъжа кадето казва че бил на 12 000 евро в ЦСКА ВЗИМАШЕ 45 000 ЛВ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”