Ние сме били окрилени от победата над "Хасково", това май беше същият отбор,който оноди българският Риал(нарочно е написано така)!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
Давайте, колкото повече, толкова повечеСлед като моя отбор не ми носи удоволствие, единственото нещо което ми остана в А група е боя на Лудогорец над ЦСКА. Дано да продължи!
siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
Давайте, колкото повече, толкова повечеСлед като моя отбор не ми носи удоволствие, единственото нещо което ми остана в А група е боя на Лудогорец над ЦСКА. Дано да продължи!
Teo написа:MAXIMUS написа:Един път, два пъти, три пъти ....... Време е Ст.Младенов да намери начин да ПОБЕДИ Лудогорец ! Със забъркан бетон не става и за х. Трябва с нападение, незнам как, но ако някой мен ме шамаросва толкова пъти, досега да съм намерил начин да го ударя много лошо.
За мен единствения начин да ги биеме тия е 90 минути преса навсякъде по терена и колкото се възможно повече си подаваме топката... както казваш с бетон просто е абсурд да направиме нещо.Стойчо както винаги ще започне предпазливо първите 15-20 минути нз що.. ако трябва да ги изненадваме още в тия минути трябва ние да ги натиснеме и да търсим попадение. Вкараме ли ще се отворят още повече, докато ни ще се приберем и от там контри по крилата
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
Teo написа:siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
хаха..![]()
Вие винаги така спасявате сезоня или мач срещу нас или някой друг да ви свърши услугата да може да сгрее тия наранени душици...![]()
![]()
![]()
siniq_fen написа:Teo написа:siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
хаха..![]()
Вие винаги така спасявате сезоня или мач срещу нас или някой друг да ви свърши услугата да може да сгрее тия наранени душици...![]()
![]()
![]()
Еми ако си говорим реално ние шанс за титлата нямаме. Съвсем нормално е да се надявам Лудогорец да я вземе вместо вас. Други конкуренти не виждам да имате.
Teo написа:volf написа:volf написа:Teo написа:volf написа:Teo написа:Колкото по-ранно на новото поколение футболисти им се набива в главата ( и това трябва да започне още като са малки), че на терена парите не играят, толкова по-добре за клубовете които защитават!
Само като се сетя че се съгласихте да плащате на измислени герои като И. Стоянов и Милесавлевич пари, които Лудогорец не е склонен да плаща дори на звездите си и тезата ти увисва, като посрани гащи!
Тезата ми е срещу такива като зелените, че въпреки парите които получават ще ги победим![]()
Ванката Стоянов и Милесавлевич миналия сезон теглиха отбора пролетта, така че парите които взимат си ги заслужават. Това, че Ванката в момента не играе щото му е спаднала формата е друг въпрос.
Ми те парите които получават са преди всичко от премии за победите си в Европа, иначе заплатите им са по-ниски от тези в ЦСКА, но си ги вземат редовно и без закъснение.
В Лудогорец плащат за качество, не за количество и на работно време, и затова някои Ваши играчи са вече бивши за клуба от Разград!
Аз не давам предположение! - Говоря с факти!
[offtopic]Голмайсторът на Славия Мишел Платини, който е бивш футболист на Черноморец, ЦСКА и Лудогорец, обяви каква заплата е получавал в клуба от Разград. Интересното е, че месечното му възнаграждение в предишния му отбор е било по-ниско от това, което е получавал на "Армията".
"Парите никога не са били водещи при мен. На първо място винаги е било желанието да играя. Ето, например в ЦСКА получавах по 12 000 евро на месец, а в Лудогорец отидох на по-ниска заплата - 9000 евро", разкри Платини.[/offtopic]
Разликата в организациите на двата клуба е огромна, различни са целите, различни са качествата, различни са настроенията, различно е нивото на морала на ръководители и състезатели!
Различна е и играта която играят.
volf, като си почнал да показваш цифри, я кажи колко е заплатката на останалите.. започни с Моци, Стоянов, Кайсара, Марселиньо, Безяк и т.н. Остави го Платини, той си беше резерва там, парите които е взимал са му даже много
MAXIMUS написа: Има още 28 мача! Знаеш, че при едно равенство и една загуба, това са 5 загубени точки и ситуацията коренно се променя. Така, че нивата е мноооого дълга.
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot, Kolec, maxi1914, Tony_CSKA и 9 госта