Ние сме били окрилени от победата над "Хасково", това май беше същият отбор,който оноди българският Риал(нарочно е написано така)!
V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА
Делиорманци се мислят за Барса цитирам:"В този отбор няма резерви"!
Ние сме били окрилени от победата над "Хасково", това май беше същият отбор,който оноди българският Риал(нарочно е написано така)!
Време е зелуенити да слезнат на земята,затова ЦСКА ще се постарае да вземе мача и ще го вземе.Невероятният отбор от Разград, след ЦСКА ли беше в класирането,че не помня?!

Последна промяна от CSKA 78 на 11 авг 2014 11:09, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Червени Воини
- Контакти:
siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
Давайте, колкото повече, толкова повечеСлед като моя отбор не ми носи удоволствие, единственото нещо което ми остана в А група е боя на Лудогорец над ЦСКА. Дано да продължи!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
Давайте, колкото повече, толкова повечеСлед като моя отбор не ми носи удоволствие, единственото нещо което ми остана в А група е боя на Лудогорец над ЦСКА. Дано да продължи!
За съжаление,не можем да играем само с трупата на Гонзо,иначе след 20 победи сме шампиони....
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...
Teo написа:MAXIMUS написа:Един път, два пъти, три пъти ....... Време е Ст.Младенов да намери начин да ПОБЕДИ Лудогорец ! Със забъркан бетон не става и за х. Трябва с нападение, незнам как, но ако някой мен ме шамаросва толкова пъти, досега да съм намерил начин да го ударя много лошо.
За мен единствения начин да ги биеме тия е 90 минути преса навсякъде по терена и колкото се възможно повече си подаваме топката... както казваш с бетон просто е абсурд да направиме нещо.Стойчо както винаги ще започне предпазливо първите 15-20 минути нз що.. ако трябва да ги изненадваме още в тия минути трябва ние да ги натиснеме и да търсим попадение. Вкараме ли ще се отворят още повече, докато ни ще се приберем и от там контри по крилата
Пресата в противниковата половина е добро оръжие, но трябва да има много добра физическа подготовка. В момента на нас ни липсва такава. Роко Перота ни липсва много. Ако, Ст.Младенов ще търси някаква изненада, тя наистина трябва да е през първото полувреме. Преса и двама нападатели, примерно ! Второто полувреме вече ще е късно за каквато и да е изненада в предвид физическата подготовка на този етап.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
хаха..
Вие винаги така спасявате сезоня или мач срещу нас или някой друг да ви свърши услугата да може да сгрее тия наранени душици...
Teo написа:siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
хаха..![]()
Вие винаги така спасявате сезоня или мач срещу нас или някой друг да ви свърши услугата да може да сгрее тия наранени душици...![]()
![]()
![]()
Еми ако си говорим реално ние шанс за титлата нямаме. Съвсем нормално е да се надявам Лудогорец да я вземе вместо вас. Други конкуренти не виждам да имате.
Само Левски!
siniq_fen написа:Teo написа:siniq_fen написа:1Neutralen написа:Teo написа:1Neutralen написа:Победа за Лудогорец.
Стигат ви толкова...
Не, трябва още.
хаха..![]()
Вие винаги така спасявате сезоня или мач срещу нас или някой друг да ви свърши услугата да може да сгрее тия наранени душици...![]()
![]()
![]()
Еми ако си говорим реално ние шанс за титлата нямаме. Съвсем нормално е да се надявам Лудогорец да я вземе вместо вас. Други конкуренти не виждам да имате.
Има още 28 мача! Знаеш, че при едно равенство и една загуба, това са 5 загубени точки и ситуацията коренно се променя. Така, че нивата е мноооого дълга.
Teo написа:volf написа:volf написа:Teo написа:volf написа:Teo написа:Колкото по-ранно на новото поколение футболисти им се набива в главата ( и това трябва да започне още като са малки), че на терена парите не играят, толкова по-добре за клубовете които защитават!
Само като се сетя че се съгласихте да плащате на измислени герои като И. Стоянов и Милесавлевич пари, които Лудогорец не е склонен да плаща дори на звездите си и тезата ти увисва, като посрани гащи!
Тезата ми е срещу такива като зелените, че въпреки парите които получават ще ги победим![]()
Ванката Стоянов и Милесавлевич миналия сезон теглиха отбора пролетта, така че парите които взимат си ги заслужават. Това, че Ванката в момента не играе щото му е спаднала формата е друг въпрос.
Ми те парите които получават са преди всичко от премии за победите си в Европа, иначе заплатите им са по-ниски от тези в ЦСКА, но си ги вземат редовно и без закъснение.
В Лудогорец плащат за качество, не за количество и на работно време, и затова някои Ваши играчи са вече бивши за клуба от Разград!
Аз не давам предположение! - Говоря с факти!
[offtopic]Голмайсторът на Славия Мишел Платини, който е бивш футболист на Черноморец, ЦСКА и Лудогорец, обяви каква заплата е получавал в клуба от Разград. Интересното е, че месечното му възнаграждение в предишния му отбор е било по-ниско от това, което е получавал на "Армията".
"Парите никога не са били водещи при мен. На първо място винаги е било желанието да играя. Ето, например в ЦСКА получавах по 12 000 евро на месец, а в Лудогорец отидох на по-ниска заплата - 9000 евро", разкри Платини.[/offtopic]
Разликата в организациите на двата клуба е огромна, различни са целите, различни са качествата, различни са настроенията, различно е нивото на морала на ръководители и състезатели!
Различна е и играта която играят.
volf, като си почнал да показваш цифри, я кажи колко е заплатката на останалите.. започни с Моци, Стоянов, Кайсара, Марселиньо, Безяк и т.н. Остави го Платини, той си беше резерва там, парите които е взимал са му даже много
Футболистите получават по-ниски заплати от тези в ЦСКА, но разпределят 50% от приходите от Европа и премии за победите в първенството и от различните турнири, а те не са никак малки!
Примерно след отстранявнето на Партизан ще си разделят 1050 000 евро (2 047 500 лева)!
Заплатажиите в Лудогорец отказха да преподпишат договорите , които им бяха предложени и се наложи да се насочат към ЦСКА - И. Стоянов, Милесавлевич, Гъргоров! - Не помниш ли?
Едно е какво те кара да предполагаш страдалческата ти фенска психика, друго са фактите и здравата логика.
Пишман фенщина и здрава логика обаче са несъвместими, заради което инфантилните писъци ще си останат спътник в живота на армейскя фен от тип Тео!
MAXIMUS написа: Има още 28 мача! Знаеш, че при едно равенство и една загуба, това са 5 загубени точки и ситуацията коренно се променя. Така, че нивата е мноооого дълга.
Това е така, обаче при нас няма качество с изключение на 2-3 играчи. Всички останали не стават за нищо! Такъв "отбор" няма как да е конкурентно-способен... както и да е , темата е съвсем друга
Само Левски!
Тезата ми е срещу такива като зелените, че въпреки парите които получават ще ги победим
Ванката Стоянов и Милесавлевич миналия сезон теглиха отбора пролетта, така че парите които взимат си ги заслужават. Това, че Ванката в момента не играе щото му е спаднала формата е друг въпрос.[/quote]
Ми те парите които получават са преди всичко от премии за победите си в Европа, иначе заплатите им са по-ниски от тези в ЦСКА, но си ги вземат редовно и без закъснение.
В Лудогорец плащат за качество, не за количество и на работно време, и затова някои Ваши играчи са вече бивши за клуба от Разград![/quote]
Много глупости си написал, най-голямата заплата в ЦСКА е 7500 евро, в Лудогорец няма таван някои от звездите им взимат над 30000 евро. Колко е заплатата на Ангуло за които бяха платени 1,5 млн евро?
Само това менте взима повече от 5 пъти повече от най-скъпо платените в ЦСКА, а е бек.[/quote]
[offtopic]Голмайсторът на Славия Мишел Платини, който е бивш футболист на Черноморец, ЦСКА и Лудогорец, обяви каква заплата е получавал в клуба от Разград. Интересното е, че месечното му възнаграждение в предишния му отбор е било по-ниско от това, което е получавал на "Армията".
"Парите никога не са били водещи при мен. На първо място винаги е било желанието да играя. Ето, например в ЦСКА получавах по 12 000 евро на месец, а в Лудогорец отидох на по-ниска заплата - 9000 евро", разкри Платини.[/offtopic]
Разликата в организациите на двата клуба е огромна, различни са целите, различни са качествата, различни са настроенията, различно е нивото на морала на ръководители и състезатели!
Различна е и играта която играят.[/quote]
volf, като си почнал да показваш цифри, я кажи колко е заплатката на останалите.. започни с Моци, Стоянов, Кайсара, Марселиньо, Безяк и т.н. Остави го Платини, той си беше резерва там, парите които е взимал са му даже много
[/quote] Платини взе 150 000 евро на рака за да играе в лудогорец при заплата 25 000 евро това е тотална лъжа кадето казва че бил на 12 000 евро в ЦСКА ВЗИМАШЕ 45 000 ЛВ
Ванката Стоянов и Милесавлевич миналия сезон теглиха отбора пролетта, така че парите които взимат си ги заслужават. Това, че Ванката в момента не играе щото му е спаднала формата е друг въпрос.[/quote]
В Лудогорец плащат за качество, не за количество и на работно време, и затова някои Ваши играчи са вече бивши за клуба от Разград![/quote]
Много глупости си написал, най-голямата заплата в ЦСКА е 7500 евро, в Лудогорец няма таван някои от звездите им взимат над 30000 евро. Колко е заплатата на Ангуло за които бяха платени 1,5 млн евро?
Само това менте взима повече от 5 пъти повече от най-скъпо платените в ЦСКА, а е бек.[/quote]
Различна е и играта която играят.[/quote]
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.