Представяне на отбора: ЦСКА - Берое 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Представяне на отбора: ЦСКА - Берое 12.07, 17:00ч. "Армията"

Мнениеот Logical person » 12 юли 2014 19:52

Основната причина за слабата игра е, че не играем като отбор. Много статични са повечето футболисти, не тичат, не се придвижват, не създаваме числено предимство при топката, когато изнасяме играта никой не се освобождава, като цяло това е много лошо. Индивидуалните качества на футболистите, на хартия повечето са по-добри от напусналите. Но липсва дух и атмосфера. Явно положението в съблекалнята не е добро.

Физическата подготовка също куца, което не е чудно. Все пак кондиционния ни треньор напусна по-време на лагера в който се прави физ.подготовка. Много от футболистите не са и правили подготовка с отбора.

Сигурен съм, че ще вдигнем нивото, но лошото е че тежките ни мачове са съвсем скоро. Първи кръг гостуваме на Литекс, след това дерми, след това Лудогорец в 5ти кръг, паралелно с това ЛЕ. Един лош старт във важните мачове ще определи една много кофти посока през сезона, чисто психологически.Притеснен съм и няма да е изненада ако се класираме по-зле от миналия сезон :(

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 12 юли 2014 20:03

Logical person написа:Основната причина за слабата игра е, че не играем като отбор. Много статични са повечето футболисти, не тичат, не се придвижват, не създаваме числено предимство при топката, когато изнасяме играта никой не се освобождава, като цяло това е много лошо. Индивидуалните качества на футболистите, на хартия повечето са по-добри от напусналите. Но липсва дух и атмосфера. Явно положението в съблекалнята не е добро.

Физическата подготовка също куца, което не е чудно. Все пак кондиционния ни треньор напусна по-време на лагера в който се прави физ.подготовка. Много от футболистите не са и правили подготовка с отбора.

Сигурен съм, че ще вдигнем нивото, но лошото е че тежките ни мачове са съвсем скоро. Първи кръг гостуваме на Литекс, след това дерми, след това Лудогорец в 5ти кръг, паралелно с това ЛЕ. Един лош старт във важните мачове ще определи една много кофти посока през сезона, чисто психологически.Притеснен съм и няма да е изненада ако се класираме по-зле от миналия сезон :(

Съгласен съм с това, което си написал. Но мен най-много ме впечатли страхотното неумение на футболистите да правят двойни помежду си, само Апата, десния ни бек, се справяше с изключително сложното отиграване.
Румънеца Буши, Бергонси, Галчев, Маркиньос и новия вратар също се справиха добре.
Никога не трябва да играят заедно Сънди и Бергонси, не могат да задържат топката.

П.П. Ако Берое играят така в официалните мачове, няма да завършат с 11 човека в нито един от тях.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юли 2014 20:11

Logical person написа:Основната причина за слабата игра е, че не играем като отбор. Много статични са повечето футболисти, не тичат, не се придвижват, не създаваме числено предимство при топката, когато изнасяме играта никой не се освобождава, като цяло това е много лошо. Индивидуалните качества на футболистите, на хартия повечето са по-добри от напусналите. Но липсва дух и атмосфера. Явно положението в съблекалнята не е добро.

Възможно е да има място за притеснение,а е възможно и да няма!
Зимното представяне на отбора беше също срещу Берое,играта ни беше подобна,да не кажа същата!Победихме единствено,заради едно гениално отиграване на М.Петров!През втората част от сезона се видя,че място за притеснения не е имало!
Както вече написах от 1-на контрола не могат да се правят генерални изводи!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 12 юли 2014 20:12

Гледай си о(т)бора, лилавия.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 юли 2014 20:34

Изпуснаха си ни "Берое". Ако може от тази контрола да се правят изводи, те няма да са никак добри. Докато се върне Вальо, ще берем ядове, ако Крачунов не подобри играта си. На мястото на Бадема трябва да играе Маркиньос според мен - Маркович не търси топката, а чака да стигне до него. Поне новият вратар направи добро впечатление.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 20:35

CSKA 78 написа:

Възможно е да има място за притеснение,а е възможно и да няма!
Зимното представяне на отбора беше също срещу Берое,играта ни беше подобна,да не кажа същата!Победихме единствено,заради едно гениално отиграване на М.Петров!През втората част от сезона се видя,че място за притеснения не е имало!
Както вече написах от 1-на контрола не могат да се правят генерални изводи!

Само една ли беше досега?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 12 юли 2014 20:43

Днес на стадиона се видя един доста нелицеприятен двубой (да не използвам по-силни думи).
Според мен няма как да е друго яче при положение, че част от футболистите се виждаха за първи път.
Добро впечатление ми направиха:
- новият вратар - освен за хванатата дузпа изглеждаше супер спокоен при върнати топки и разигравания със защитата.
- В. Василев - много добро включване второто полувреме - излгежда той трябва да ни е десен бек.
- новият бразилец и Буш загатнаха за качества.
Други положителни няма. :|
Негативно впечатление:
- Кабо Верде-то - Соареш (Платини) - абсолютно нищо не показа. Топката се удраше като в дирек. Поне днес де, ще го видим.
- Сънди - нищо общо с това от отминалата година.
- Апостол и Крачунов - нищо общо с това от отминалата година - бавни и тромави.
Дано се получат нещата, че не ни виждам. :roll:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юли 2014 20:43

Кашчей написа:Само една ли беше досега?

Коя контрола имам предвид? ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 12 юли 2014 20:44

Кашчей написа:Само една ли беше досега?

А колко са? :roll:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 юли 2014 20:50

При провал срещу молдовците оправдания с несработеност няма да минават. Да му мислят треньори и футболисти.

Върни се в “ЦСКА”