Прецакаха ЦСКА за базата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Прецакаха ЦСКА за базата

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2014 17:21

Red joker написа:
Кашчей написа:
blue avalanche написа:
viroglav написа:
honda написа:Извинете ме,но лично на мен не ми стана ясно с какво е прецакан ЦСКА за базата?

Според мен само заглавието на статията е за ЦСКА , а всъщност тези поправки в закона за спорта касаят всички клубове в страната ... ЦСКА е прецакан , това е ясно . Но личното ми мнение е , че са прецакани всички клубове , защото и на тях няма да им бъде дадена базата наистина безвъзмездно !

Според мен ЦЯЛОТО реване в статията е САМО за ЦСКА!Не съм те видял да ревункаш за базите на други отбори.

Ами.. само ЦСКА плащат наем.. за 2012- 180 000 лева, което прави по 15 000 на месец, но никой не се престраши да напише колко мача изигра тогава ЦСКА (домакински) на други стадиони :roll:

За същата година, такси и глоби към БФС са в размер на 160 000 лева.

Еййй,един път и ти да си обективен,само така,почваш вече да ми харесваш!

Само цитирах данни от ГФО от 2013, които всеки непредубен може и сам да намери.
Не разбрах, имали ли сте мачове домакински, през 2012-а, които не са играни на вашия стадион и колко са били.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2014 17:58

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
blue avalanche написа:
viroglav написа:
honda написа:Извинете ме,но лично на мен не ми стана ясно с какво е прецакан ЦСКА за базата?

Според мен само заглавието на статията е за ЦСКА , а всъщност тези поправки в закона за спорта касаят всички клубове в страната ... ЦСКА е прецакан , това е ясно . Но личното ми мнение е , че са прецакани всички клубове , защото и на тях няма да им бъде дадена базата наистина безвъзмездно !

Според мен ЦЯЛОТО реване в статията е САМО за ЦСКА!Не съм те видял да ревункаш за базите на други отбори.

Ами.. само ЦСКА плащат наем.. за 2012- 180 000 лева, което прави по 15 000 на месец, но никой не се престраши да напише колко мача изигра тогава ЦСКА (домакински) на други стадиони :roll:

За същата година, такси и глоби към БФС са в размер на 160 000 лева.

Еййй,един път и ти да си обективен,само така,почваш вече да ми харесваш!

Само цитирах данни от ГФО от 2013, които всеки непредубен може и сам да намери.
Не разбрах, имали ли сте мачове домакински, през 2012-а, които не са играни на вашия стадион и колко са били.

Жесток си ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2014 18:09

Red joker написа:
Кашчей написа:Не разбрах, имали ли сте мачове домакински, през 2012-а, които не са играни на вашия стадион и колко са били.

Жесток си ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кажи, не се стеснявай.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”