rocknrolla написа:Държава ,в която едно акционерно дружество в реален фалит с 46 млн. дългове твърди,че е изчистило 20 милиона без по никакъв начин да е ясно как е станало , е престъпна държава.По никакъв начин никъде не са публикували от къде евентуално са дошли финансите, как са постъпили в клуба , от кого, извършва ли дружеството дейност с която да реализира печалба, какъв е размерът на печалбата и от какво точно е тя.Издават се акции за дружество с дългове , като се твърди че акционерите не поемат дългове!
Днес излиза информация,че чорбата масово се разплащат за да спасят лиценза!От каква дейност дружеството се е финансирало след като ден преди това нямаха пукнат лев не става ясно.
Ако имаше фирма щеше да знаеш разликата между юридическо и физическо лице. Аз и брат ми сме собственици на ООД, което е юридическо лице. Синчеца е ЕТ (едноличен търговец) и е физическо лице извършващо търговска дейност. Аз и брат ми не носим отговорност с личното си имущество за задълженията на фирмата, а Синчеца носи. Ако искаш питай него, той ще ти обясни.