ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Мнениеот CTAHKO » 10 мар 2014 18:35

Teo написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:И какво толкова е направил Гаджев :roll: Някой може ли да ми обясни :? Наистина не знам 8-) Видях че негърчето пърхаше нещо, ама за какво така и не ми стана ясно 8-)

Тео има видео, даже и със звук, но е любителско и не ставало за доказателство :roll:

Къде сам казал, че е със звук, доценте спри да ми слагаш думи в устата!

Добре бе, обясни какво точно е станало :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 18:36

Балкански Орел написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:И какво толкова е направил Гаджев :roll: Някой може ли да ми обясни :? Наистина не знам 8-) Видях че негърчето пърхаше нещо, ама за какво така и не ми стана ясно 8-)

Тео има видео, даже и със звук, но е любителско и не ставало за доказателство :roll:

Няма как да има любителско, защото за да е любителско трябва да е от феновете на Левски,(а те бяха от близката страна) не го слушай този.

разбира се, сектор В е на 100 км от случката... капацитет!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 18:38

CTAHKO написа:
Teo написа:
Кашчей написа:

Къде сам казал, че е със звук, доценте спри да ми слагаш думи в устата!

Добре бе, обясни какво точно е станало :)

Какво е станало, от записа който имам по устата му се вижда как му вика ''черен мангал'' е това е!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 мар 2014 18:41

Teo написа:Какво е станало, от записа който имам по устата му се вижда как му вика ''черен мангал'' е това е!

А негъра от къде е разбрал какво му е казал Гаджев или някой от червените полиглоти "услужливо" му го е превел на суахили 8-) И тук идва логичният въпрос, от кого го е чул :lol: Кой е преводача :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 10 мар 2014 18:42

Тъмнокожите футболисти в днешно време са доста тънкообидни и не са свикнали с нашия манталитет на диви селяни.Тук да се псуват, като селяни на терена си е практика, която не се наказва с картон.Сигурен съм, че Гаджев му е казал нещо много лошо за да откачи така -Косоко....и в момента Гаджев си пази задните части, вместо да излезе като мъж да се извини, и да отнесе някой друг мач.Това е моето мнение без обиди...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 мар 2014 18:42

Teo написа:Какво е станало, от записа който имам по устата му се вижда как му вика ''черен мангал'' е това е!

А как Косоко го е разбрал какво му говори :? Това е все едно някой евреин да тръгне да ме псува и аз да му скоча на бой :lol: Пробвай да пратиш записа в УЕФА, там са специалисти по четеното по устни ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 10 мар 2014 18:43

zlatan написа:
Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал'' :idea:

Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.

Абе да вкарват правилата от балета и фигурното пързаляне и само прегръдки, целувки и ръкопляскания и всички с розови екипи .А малко по сериозно футбола е мъжка игра какви са тия глупости расист бил. Абе тео имаш ли нешо в това което е на раменете ти .И аз като Златан не защитавам който и да е ама е смешно за най малката обида да говорите за расизъм :o

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 18:43

CTAHKO написа:

А негъра от къде е разбрал какво му е казал Гаджев или някой от червените полиглоти "услужливо" му го е превел на суахили 8-) И тук идва логичният въпрос, от кого го е чул :lol: Кой е преводача :lol:

Като дойде един цветнокож в бяла страна, определено първото което научава от езика е черен..!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 10 мар 2014 18:45

bilyaletdinov написа:

А как Косоко го е разбрал какво му говори :? Това е все едно някой евреин да тръгне да ме псува и аз да му скоча на бой :lol: Пробвай да пратиш записа в УЕФА, там са специалисти по четеното по устни ;)

Наш, Христо Стоичков как го превеждаха, като ги псуваше на майка и получаваше картон :?: :?:

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 мар 2014 18:48

Empty написа:Тъмнокожите футболисти в днешно време са доста тънкообидни и не са свикнали с нашия манталитет на диви селяни.Тук да се псуват, като селяни на терена си е практика, която не се наказва с картон.Сигурен съм, че Гаджев му е казал нещо много лошо за да откачи така -Косоко....и в момента Гаджев си пази задните части, вместо да излезе като мъж да се извини, и да отнесе някой друг мач.Това е моето мнение без обиди...

Не са тънкообидни ами клубовете се възползват да мачкат глупаците :) Я го намери Косоко и го питай колко се е обидил и дали той я иска тая жалба. Със сигурност му е все тая ;)
Изображение Изображение

Върни се в “ЦСКА”