Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот viroglav » 17 юни 2009 17:49

Не виждам нищо лошо, ако са добри, а Паредес няма да вземе някои недоказани, да заиграят при нас. Да не забравяме, че освен Паредес и испанският доктор, за нас работи и испански мениджър от няколко месеца... 8-)

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 17 юни 2009 19:13

Ако вземете четирима испанци, то къде ще играе Делев. Ако го сложите на пейката ще се затрие. Освен това някой знае ли каква е психиката и какъв е манталитета на това момче. Много добри футболисти от провинцията са се проваляли в грандовете. Дано успее нищо,че ще играе в Цска.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 17 юни 2009 19:35

plamak написа:Ако вземете четирима испанци, то къде ще играе Делев. Ако го сложите на пейката ще се затрие. Освен това някой знае ли каква е психиката и какъв е манталитета на това момче. Много добри футболисти от провинцията са се проваляли в грандовете. Дано успее нищо,че ще играе в Цска.

Виждам , че нещо ти трепере под лъжичката, ама не мислиш ли, че това, кой ще вземем и къде ще седи, си е работа на треньорите. Много ясно , че ако няма манталитет и психика ще седи на пейката, ако пък е борбен и упорит, ще стигне много по-далеч от ЦСКА. Всичко си зависи от него, сега му е кацнало птичето на рамото.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юни 2009 10:18

Относно мнението, изказано в първия пост в тази тема, съм съгласен с повечето имена от списъка, но имам само една забележка. Смятам, че Морос ИМА място в ЦСКА. Като опорен халф се справя много по-стабилно от Маркиньос, тъй като задържа и изнася хладнокръвно топката, без да се паникьосва, не тръгва в безумни самостоятелни пробиви през центъра, както прави бразилецът, а и е доста добре сложен физически и стабилен в единоборствата. Умее да играе почти еднакво добре с двата крака, което го прави още по-полезен. Ако той, Янчев и Чипев останат, а Светльо Петров се върне, ще имаме пълно спокойствие за средата на терена, според мен. Маркиньос би могъл да играе малко по-напред, но за опорен халф просто не мисля, е е добър вариант.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 юни 2009 20:58

Udoji90 написа:Относно мнението, изказано в първия пост в тази тема, съм съгласен с повечето имена от списъка, но имам само една забележка. Смятам, че Морос ИМА място в ЦСКА. Като опорен халф се справя много по-стабилно от Маркиньос, тъй като задържа и изнася хладнокръвно топката, без да се паникьосва, не тръгва в безумни самостоятелни пробиви през центъра, както прави бразилецът, а и е доста добре сложен физически и стабилен в единоборствата. Умее да играе почти еднакво добре с двата крака, което го прави още по-полезен. Ако той, Янчев и Чипев останат, а Светльо Петров се върне, ще имаме пълно спокойствие за средата на терена, според мен. Маркиньос би могъл да играе малко по-напред, но за опорен халф просто не мисля, е е добър вариант.

Да,като се замисля май си прав,Мороз не е лош играч,просто трябва да му се дава повече шанс.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 юни 2009 23:07

Светльо Петров подписва официално в понеделник
19.06.2009 22:17
Ръководството на ЦСКА успя да се договори с бившия си халф Светослав Петров, който ще подсили „армейците” през новия сезон, съобщи "Новинар". Петров се разбра с ръководството на вицешампионите в петъчния следобед и ще парафира в понеделник.
В началото на другата седмица ще подпишат и новите попълнения на „армейците” от „Сливен” - Иван Стоянов, Костадин Стоянов, Коста Янев и вратарят Здравко Чавдаров.
Ръководствата на двата клуба се разбраха за цената и условията по преминаването, а играчите трябва да предоставят положителни медицински прегледи, за да влязат договорите им в сила.
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков обеща голяма пресконференция, на която да представи новите футболисти на тима.
"Надявам се в началото на другата седмица да дадем пресконференция, на която ще обявим кои футболисти ще бъдат взети в ЦСКА. Няма да разчитаме на чужденци през този сезон, но ако има някакви проблеми с титулярите, то легионерите ще трябва да помагат, тъй като все пак са футболисти на ЦСКА", заяви Живков.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 19 юни 2009 23:28

Е добре каква е нуждата от 4 играчи от Сливен.Един най-много двама е добрия вариант.Нали целта на слекцията е да се услили класта на отбора.Обяснете ми с какво една трета от титулярния състав на 7ия в а група ще вдигне класта на нашия отбор???????

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 юни 2009 00:35

Rodn1 написа:Е добре каква е нуждата от 4 играчи от Сливен.Един най-много двама е добрия вариант.Нали целта на слекцията е да се услили класта на отбора.Обяснете ми с какво една трета от титулярния състав на 7ия в а група ще вдигне класта на нашия отбор???????

7ми ли-???

Сливен са 12ти бре!
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 20 юни 2009 01:23

cska_90 написа:
Rodn1 написа:Е добре каква е нуждата от 4 играчи от Сливен.Един най-много двама е добрия вариант.Нали целта на слекцията е да се услили класта на отбора.Обяснете ми с какво една трета от титулярния състав на 7ия в а група ще вдигне класта на нашия отбор???????

7ми ли-???

Сливен са 12ти бре!

Не знаех.....Ама съм прав за съжаление!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 юни 2009 09:20

ЦСКА подписва с 13 нови в понеделник

Мащабната селекция в ЦСКА ще започне в поне делник, разкри пред „Тема Спорт" достоверен из точник от Борисовата градина. Тогава през офи сите на „Българска армия" ще преминат 13 състеза тели, които ще подпи­шат официалните си до­говори с „червените”.

Това са постоянно спряганите до момента Спас Делев от Пирин, Светлъо Пе тров, който се завръща след няколкогодишен гур бет, карето от Сливен Здравко Чавдаров, Иван Стоянов, Костадин Стоя нов и Коста Янев, халфо вете на Ботев Тодор Тимонов и Николай Манчев, както и петима футболи сти от юношеските фор мации - Томи Костадинов, Мартин Дечев, Благой Па сков, Самир Аесс и Кристиян Велинов.

„На този етап има още няколко детайла, които трябва да уточним с Ботев (Пловдив). Преговори те се водят на най-високо ниво и едва ли ще има проблеми. С това обаче селекцията най-вероятно няма да приключи, но по­вече подробности ще има в близките дни”, разкриха пред „Тема Спорт" от клу­ба.

От ЦСКА обясниха, че проблемът, който не по зволи червените да пара фират с новите си играчи още вчера, е формален. „Чакаме от БФС да ни пра тят новите формуляри и бланките за трудовите договори", категорични бяха „армейците”.
Новите попълнения:

Здравко Чавдаров - вратар от Сливен
Костадин Стоянов - защитник от Сливен
Коста Янчев - халф от Сливен
Иван Стоянов - нападател от Сливен
Спас Делев - нападател от Пирин
Светослав Петров - халф от Нефчи Баку
Тодор Тимонов - халф от Ботев Пд
Николай Манчев - халф от Ботев Пд
Томи Костадинов - халф от юношите
Благой Пасков - нападател от юношите
Самир Аесс - халф от юношите