Подготовка и контроли на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: 4 мача-1 гол

Мнениеот Empty » 05 юли 2009 21:51

Red_champions написа:Нашите се много слаби в атака-за 4 мача вкарахме само един гол -на Саидходжа.Неприятно е.Очакмах убедителна победа над Фехервар,а то ..0:2.0:2-пак.0:2-вчера,0:2 и днес.От новите играе добре...кой :roll: чудя се в момена ..да видим..Коста Янев ми прави впечатление и...стоп!До тук!Тимонов май е някакъв смешен.Не това е отборът на ЦСКА!Ден почивка и във вторник-контрола със Стяуа...не искам да имаме контрола с тия-започва да ме е срам.Любо Пенев ако продължава така ще трябва да си ходи-да това е подготовка и за това имаме търпение,макар и нервите вече да са обтегнати докрай.

Ми ние 1 мач не сме гледали от тези контроли.Освен по Ринг гледам как ни дупчат чат-пат.Аз мисля, че от това което се пише в гонг, ясно се вижда, че защитата ни много куца......така да ни дупчат някакви тъпи отборчета(като изключим чехите).В последните ни мачове от първенството видях най-слабия ЦСКА от доста години.....и Пенев ще ни довърши :cry:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 05 юли 2009 21:54

Момчета може да съм от Левски ама ми е гадно като гледам некви слабаци да бият БГ отборите .. то не че левски в момента е нещо повече ама .. да земен да се стягаме за ШЛ и ЛЕ щото иначе ще ни е тежко ... и тъжно най-вече . :(
Изображение

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 05 юли 2009 22:00

Абе ние се смеем ама сме изиграли една контрола 1:1 така ,че нищо не се знае и при нас...което мен лично ме тревожи...станахме като най-големите слабаци в европа :(

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Мнениеот sin_gobg » 05 юли 2009 22:04

Нали направихте супер селекция!? Какво стана? С тоя треньор, с тези играчи и с това ръководство толкова! САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 юли 2009 22:07

smash_the_reds написа:Давайте Любо на Шумен!!!ОК?

Смаше,сигурен съм,че не го мислиш сериозно.Наистина ли го искаш? :P :P :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2009 23:05

sin_gobg написа:Нали направихте супер селекция!? Какво стана? С тоя треньор, с тези играчи и с това ръководство толкова! САМО ЛЕВСКИ!!!

Кой е казал че сме нарпавили суер селекция бре дружко???
САМО ЦСКА!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Re: Подготовка и контроли на ЦСКА

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 юли 2009 23:49

Хора незнам но според мен трябва да отложат идните няколко контролни мача защото освен загуби друг резултат не виждам в това състояние на отобора. Другото е че след лагера момчетата надали ще се върнат с особенно голямо самочувствие, което няма да ни е от полза когато започнем сериозните мачове и най-вече тези в ЛЕ.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 юли 2009 08:42

ЦСКА може да играе единствено проверки с чуждестранни тимове преди началото на новия сезон в лагера в Австрия. Ръководството на тима в момента урежда приятелски мачове с Цървена звезда и румънския Васлуй.
Продължава да се чака отговор и от английския Уигън, а този мач се урежда от наша мениджърска агенция. По принцип желанието на наставника на тима Любослав Пенев е да бъдат изиграни два мача - на 15 и 22 юли, но ако бъдат уредени и трите накуп, то по всяка вероятност те ще се изиграят в по-сгъстен ритъм.
Със сигурност двубоите ще се проведат на ст. "В. Левски" или поне един от тях, тъй като именно там "червените" ще домакинстват в мачовете си за купа Лига Европа.

Потребителски аватар
aquaborn
Контакти:

Мнениеот aquaborn » 07 юли 2009 13:19

Не се притеснявам от загубите. Притеснявам се, че всичките са на НУЛА!!!.
Което за пореден път показва, че няма кой да вкарва голове

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 10 юли 2009 12:19

Вчера контролата между ЦСКА и Дуисбург завърши при равенство 3:3!Головете за ЦСКА отбелязаха Маркиньош,Котев и първи гол с червената фланелка на Иван Стоянов!Така завърши лагерът на ЦСКА в Австрия.Днес по обяд футболистите и треньорският щаб ще се приберат в Блългария.Днес или утре ще станат ясни какви ще са следващите проверки на ЦСКА и кога ще бъде представянето на играчите за новия сезон.Според инфо на Гонг и спортал това ще стане ако се уреди мач на ст."Васил Лвевски " м/у червените и Уигън Атлетик.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “ЦСКА”