Как виждате ЦСКА през пролетта

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

traiki
Контакти:

Re: Как виждате ЦСКА през пролетта

Мнениеот traiki » 07 яну 2014 23:32

Трябва ни класен нападател!!! Всичко друго го имаме, може и ляв бек, но достатъчно добър, за да измести Фо-Поре.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 08 яну 2014 09:07

Сааааамооо тииии..... във сърцата нииииии.........

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 10 яну 2014 11:16

Поправям грешката с Огнянов,ясно е,че на негово място ни трябва доказан голаджия,който да има опит и да не се плаща трансферна сума :!:
Изображение

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 12 яну 2014 22:02

И аз съм на мнение, че Стойчо има достатъчно балансиран отбор. Остава му да вземе само още един нападател. Според мен може да се позволи и продажба на Марсиньо и Черни примерно, и ако момчето от берое се впише бързо в отбора, може и да се продаде Менди при добра оферта.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 яну 2014 14:09

Как виждате ЦСКА през пролетта

Зле,как...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 19 яну 2014 19:13

Заради затъмнението наложено от шефовете не знаем, какво се случва в Ксанти. Не сме взели толкова много нови играчи, че да крият новата схема на игра. Изобщо от дошлите само Галчев ми вдъхва доверие, защото си го знаем. Останалите са абсолютно непознати и за без пари, което не ми вдъхва големи надежди. Искам да попитам Стойчо, за какво са ни толкова защитници и халфове? Трябва ни истински нападател, а те струват пари! Гледал съм Венци Христов във Берое и не смятам, че заслужава чак такова внимание. Само ще ви припомня, колко провинциални звезди след, като дойдат в София се провалят. Дано момчето има късмета и избере правилното място. Не го ли направи има ме си Долапчиев, който доказа, че милее за отбора и иска да се докаже. Какво по-хубаво от това! Надявам се Спортал да излъчат мача ни с Локото утре, че да хвърлям по едно око в работата.

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 21 яну 2014 15:56

ЦСКА се разбра с Берое, взима Венци Христов ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 яну 2014 16:08

Черни, Попов/З.Илиев, Менди, В.Илиев, ляв бек :) , Янчев, Галчев, Чочев, Милисавлевич, Гъргоров, Христов

Доста приличен състав се очертава. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 яну 2014 11:04

ЦСКА събра добри играчи и сега остава Стойчо да ги превърне в отбор. Не знам дали ще пуснат някой в друг клуб. Добри пари могат да се вземат за Марсиньо, Черни и Менди. От тримата само защитника ще липсва на отбора, защото на останалите вече има заместници. Яд ме е, че Грънчов си тръгна, но щеше да бъде резерва и този полусезон. Явно Стойчо не му прости червения картон срещу Лудогорец и оттогава го заби на пейката. Ще видите, че където и да отиде ще играе стабилно и ще бъде поредния изпуснат юноша. Не виждам, с какво е по-лош от Крачунов, който при най-малките проблеми избяга от клуба. Трябва да внимават и за Карачанаков, защото ако и той си тръгне без пари ще бъде супер загуба и сериозен непрофесионализъм от страна на шефовете.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 яну 2014 11:22

Кажете ми сериозно, ако всеки от вас стане треньор на ЦСКА, цял полусезон неизменно налагаш 19 годишен юноша титуляр, на мач си от спечелването на титлата, при положение, че ти трябва Х, преди края на първото да си изкара толкова смешен червен картон, а после да посмее да се ухили, все едно са му го забили 10 негри анално как ще постъпите, дали няма да го забиете на пейката до живот? А и на всичкото отгоре срещу Хасково за купата беше пълна трагедия, какво да говорим за предстоящите големи мачове от първенството. Няма да ми липсва, честно казано.

Върни се в “ЦСКА”