#какво става с билетите, кога ще ги пускат.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Направо да се обличаме като Дядо Коледа... идеята със зебрите е добра - класика в жанра
j0rka7aa написа:Teo написа:Направо да се обличаме като Дядо Коледа... идеята със зебрите е добра - класика в жанра
Днес четох, че щели да струват по 10 и 14 лева. За сектор "Б" си ги били пуснали, ама утре щели да обявят официално, което означава, че от вторник най-вероятно ще се купуват от "Армията" билетите.
BRF написа:Udoji90 написа:Трудно може да се прогнозира такъв мач. След първото дерби за новия сезон, в което бяхме лек фаворит, нещата се пообърнаха и след последните кръгове може би "сините" имат съвсем малко предимство. Разбира се това често няма никакво значение в такива двубои и аз вярвам, че ще успеем да продължим. Очаквам двата тима да са малко по-смели, отколкото в първата среща - малко вероятно ми се струва срещата пак да завърши 0-0. Смятам, че със сигурност ще отбележим гол, но може би само един. Съответно не трябва да допускаме два. Както казах, трудно е за прогнозиране, но вярвам, че ще постигнем добър резултат. 0-1 или 1-1 ми е прогнозата.
Нали всеки казва, че Стойчо се затварял за 0:0, а напред каквото стане! Нека да го докаже, защото съм сигурен, че ще вкараме гол! Както и да свърши, само да имаме още 4 мача с Ботев!
batmanlevski написа:3-0 Туре,Туре,Туре !
mistreated написа:Не очаквайте зрелище в тоя мач в никакъв случай. Най-вероятно този път ще има голове, ама не вярвам да са повече от 2. Очаквам обаче много провокации и страшно много работа за съдиите. Дано не осерат мача и всичко да се реши на терена от играчите на двата отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта