ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Кировец » 13 дек 2013 17:16

memnto написа:
Кировец написа:
memnto написа:
Кировец написа:
j0rka7aa написа:
Кировец написа:Поредни журналистически измислици. Тоя с нищо не е по-добър от сегашните нападатели. Венци Христов...
300 хиляди евро... Ако ги дават на нас, за да играе в ЦСКА съм съгласен.

Берое искат 300 хиляди ЛЕВА, които според мен наистина трябва да паднат до към 200 хил. и процент от бъдещ трансфер, а не знам дали си гледам мачове на Венци Христов, но със сигурност е поне една класа над Сидибето, Морейра и Кировски, лично аз бих приел да се отървем и от 3мата за някакви пари и тях да ги дадем за него.

Колко гола вкара тоз бастун и на кои отбори? :)
Берое е тавана на възможностите му. Аз не се съмнявам, че ако Кировски играе 30 мача титуляр в Берое ще вкарва повече от тоз хубавец, национал по неволя.

Правилно, дай по-добре да купим някой национал на Бурунди или Сейшелите, по-добре ще е. :roll:

Ако се върнеш няколко страници назад ще разбереш мнението ми трансферната политика. Не трябва да купуваме, а да продаваме, докато се стабилизираме. Лятото са повече опциите, а и са по-евтини футболистите. Това за Бурунди са твои копнежи.

Напротив, копнежи са на твоя гуру, ако може да измъкне някои комисионна от тях. Сеш' се? ;)

Ако моя гуру е Стойчо Младенов, тогава ти си фен на Левски. Единствено съм благодарен на Младенов и ценя опита му от нищо да направи нещо. Колкото може толкова. Това не е повод да го изпращаме с куфарите.
Прочел ми няколко мнения за хората в ЦСКА, благодарение на които днес го има този отбор и взе да ми слага думи и мисли.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 дек 2013 17:19

Мисля, че това за Венци Христов е измислица. Доколкото видях, споменава се "Меридиан Мач", а за мен те не са авторитетен източник.
Освен това мисля, че цената може би е по-висока от реалната. Не мисля, че финансовото ни състояние е такова, че да си позволим трансфер, за който не е сигурно дали си заслужава. Ако успеем да вземем пари от изходящ трансфер на някого от сегашните ни играчи, тогава може да се дадат за ново попълнение (примерно в случая продаваме Сидибе при добра оферта и купуваме Христов с парите от него), но по-разумно ми изглежда средствата да се използват за покриване на дългове, каквито все още има.
Плюс това, и сега имаме доста нападатели (с Мартин Петров стават 5) и ако не напусне някой от тях (все пак за да бъде продаден играч, трябва да има желаещи да го купят, а разтрогването невинаги е желателен вариант), то не виждам смисъл да идва нов. В този ред на мисли Морейра е под наем и може би няма да е голям проблем да се освободи, но пък може и да има клауза, която да възпрепятства предсрочното му връщане.
Ако трябва обаче да съм съвсем честен, мисля, че сегашните нападатели ги изкарвате прекалено черни и не виждам от къде идва у вас тази увереност, че Христов е по-добър от тях. Като се абстрахираме от типичното тенденциозно оплюващо отношение към чужденците, което малко или много прозира в мненията на много от вас (Кировски беше оплют за 2 пропуска срещу "нафтата", а за пропуските на Долапчиев, когато е бил на терена, удобно не се говори почти), то честно казано смятам, че повечето от сегашните ни нападатели са си ОК. За Кировски мнението съм си го казал в темата за мача с "Литекс" (някъде ок. стр. 13-14 - ако на някого му се чете какво сме писали с Кировец, да търси там), казвал съм и го след домакинското 4-0 с "Нефтохимик", когато разни субекти от публиката дори го освиркаха. За Морейра смятам, че има добра подвижност и че може би всъщност мястото му е малко по-назад, а не като централен нападател. Определено в течение на сезона подобряваше играта си всеки следващ път, когато влизаше, и точно тогава се контузи. Та вярно, че е под наем и може би е възможно да бъде върнат, както казах и по-горе, но не мисля, че е задължително освен ако травмата му не е продължителна. И като заговорих за Морейра и Кировски, те получиха относително малко време на терена. Кировски специално мисля, че е бил адски малко пъти титуляр, а в другите случаи все влиза за много кратко като срещу "Литекс". И двамата бяха титуляри в някои мачове в началото на сезона, когато още го нямаше Сидибе, но слабото им представяне тогава не е показателно - тогава просто почти всички бяха слаби след никаквата подготовка, която направихме. (Дори Бадема, който ни е водещ играч, започна с 4-5 доста слаби мача, ако помните.) След това в конкуренцията на Сидибе (и вече и Мартин Петров) Кировски май нито веднъж не започна титуляр, влиза все за по 10-ина минути и понякога дори не е в групата, а Морейра направи добри мачове срещу "Славия" в "Овча Купел" и с "Берое" на "Армията" например (не и срещу "Лудогорец", но и тогава всички бяха ужасни). Ако можех да избирам какво да правя с нападателите, бих продал Сидибе при добра оферта (уж най-класен от всички, а не прави повече от другите, макар че играе повече - онзи ден Кировски за 10 минути направи повече хубави неща, отколкото Сидибе за 80), тъй като вероятно заплатата му е по-висока от тази на другите, бих задържал Морейра и Кировски, а Долапчиев може би бих преотстъпил, за да трупа игрови минути в някой по-слаб отбор, а не още сега да получи отговорността да е титуляр в ЦСКА и след няколко пропуска като тези, които вече направи, да бъде заклеймен от вечно мрънкащи фенове. Не ме разбирайте погрешно - харесвам Долапчиев. Също така обаче се опитвам да гледам реално и макар да ми се иска да вярвам, че е най-добрият ни нападател и че заслужава да е титуляр, мисля, че това засега не е така. (Та той срещу "Нефтохимик" извън гола нямаше правилно отиграване - 3-4 пъти настъпи топката или се спъна в нея, а малко след гола непокрит в малкото наказателно поле с глава стреля право в ръцете на вратаря.) Колкото до нови нападатели, може би дори не бих взел, стига Петров да бъде използван там.
Последна промяна от Udoji90 на 13 дек 2013 19:45, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 13 дек 2013 17:37

Росен Колев напусна Черно море. Юношата на ЦСКА стана свободен агент... 1990г.

Мартин Дечев също е свободен агент след като беше освободен от Монтана ...1990г.

Мартин Тошев в момента се подвизава в Сепрември Симитли и реално е със статус на аматиор - което ще рече че може да напусне по всяко време и да подпише професионален договор....1990г.

Станислав Костов няма търпение някои да му се обади и да се върне обратно на Армията - 1991г. ... има и още .. и още ...

Владислав Романов - в момента в Любимец едвали ще е толкова трудно да си го преберем също наш от школата ... 1988г.....

пари е ясно че няма ... а в същото време борчовете са много големи и трябва да се плащат в кратки срокове .. така че не е ли по добре да се продаде всеки от който може да се вземат някакви пари и да се ориентираме към тези момчета които биха играли с радост с червената фланелка и да им дадем 2ри шанс ? още повече че са свободни и няма да струват нищо ...
Последна промяна от tyranta на 13 дек 2013 19:16, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 дек 2013 17:47

tyranta написа:Росен Колев напусна Черно море. Юношата на ЦСКА стана свободен агент... 1990г.

Мартин Дечев също е свободен агент след като беше освободен от Монтана ...1990г.

Мартин Тошев в момента се подвизава в Сепрември Симитли и реално е със статус на аматиор - което ще рече че може да напусне по всяко време и да подпише професионален договор....1990г.

Станислав Костов няма търпение някои да му се обади и да се върне обратно на Армията - 1991г. ... има и още .. и още ...

пари е ясно че няма ... а в същото време борчовете са много големи и трябва да се плащат в кратки срокове .. така че не е ли по добре да се продаде всеки от който може да се вземат някакви пари и да се ориентираме към тези момчета които биха играли с радост с червената фланелка и да им дадем 2ри шанс ? още повече че са свободни и няма да струват нищо ...

Точно за това си говорим:
от Кировец на 09 Дек 2013 14:06

От изходящи трансфери ще подсигурим бъдещето си.
Марсиньо, Милисавлевич, Менди, Чочев, Черни,Косоко - в касата на клуба от раз влизат 3-4 млн.евро.
Разделяме се със Сидибе и Кировски. Връщаме Морейра.
Оставаме с опитните Илиев, Бадема,Янчев, Стоян Колев, Мболи, Марто Петров, Апостол. Покрай тях Грънчов,Карачанаков,Венци Василев,Долапчиев, дай Боже Тони Силва, имаме още някой младок. Ще избутаме сезона.
Това е пътя. Така бих постъпил аз. Пък догодина, новия сезон, дай Боже някой инвеститор, акциите, феновете и така.
По-добре от А окръжна.
П.п.Да си върнем Станислав Костов от Ботевъ, Мартин Дечев също, Мартин Тошев. Имаме опции.
ДА ПРОДАВАМЕ и да стягаме коланите, докато се намерят необходимите ресурси за нещо по-сериозно.
Уважавам ангажимента на Сашовците и Стойчо Младенов, но няма друг начин
.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 дек 2013 18:38

Кировец написа:
tyranta написа:Росен Колев напусна Черно море. Юношата на ЦСКА стана свободен агент... 1990г.

Точно за това си говорим:
от Кировец на 09 Дек 2013 14:06

От изходящи трансфери ще подсигурим бъдещето си.
Марсиньо, Милисавлевич, Менди, Чочев, Черни,Косоко - в касата на клуба от раз влизат 3-4 млн.евро.
Разделяме се със Сидибе и Кировски. Връщаме Морейра.
Оставаме с опитните Илиев, Бадема,Янчев, Стоян Колев, Мболи, Марто Петров, Апостол. Покрай тях Грънчов,Карачанаков,Венци Василев,Долапчиев, дай Боже Тони Силва, имаме още някой младок. Ще избутаме сезона.
Това е пътя. Така бих постъпил аз. Пък догодина, новия сезон, дай Боже някой инвеститор, акциите, феновете и така.
По-добре от А окръжна.
П.п.Да си върнем Станислав Костов от Ботевъ, Мартин Дечев също, Мартин Тошев. Имаме опции.
ДА ПРОДАВАМЕ и да стягаме коланите, докато се намерят необходимите ресурси за нещо по-сериозно.
Уважавам ангажимента на Сашовците и Стойчо Младенов, но няма друг начин
.

Това което си написал на 09.12.2013г и това което прави Стойчо са диаметрално противоположни позиции.За това не те разбирам защо скачаш срещу всяка дума написана като коментар за неговите действия и решения.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 дек 2013 19:03

Пиша за последно по темата Стойчо в ЦСКА.
Когато стана шампион с +16 точки аз се радвах за титлата. Радвах се, че една легенда на клуба - Екзекутора на Ливърпул, стана шампион по безапелационен начин и се разправи като гладиатор с набралия скорост отбор на Левски, който тъкмо бе излязъл от групите на ШЛ и се срещна челно с отбора на Стойчо и Сашо Томов. Истината, която остава в мене си за тогавашната игра на отбора е следната - НЕ БЯХ ДОВОЛЕН от играта, НЕ БЯХ доволен, че не мачкаме с по 5-6 гола разлика. Ама направих евала на легендата! Тогава той каза - искам този и този играч и гледайте как се вдига титла!

Така ли беше? Така беше.

Когато Титан взеха Стойчо и отбора бе на косъм от титлата в Пловдив на мача с Ботев 1:1 сектор гости ехтеше - СТОЙЧОО МЛАДЕНОВ!!! И аз бях там, и аз виках. Щото човека отново тропна по масата и се опита пак въпреки всичките проблеми да направи ЦСКА шампион!

Така ли беше? Така беше.

Преди 4 месеца Сашо Томов спаси ЦСКА от фалит и рискува да поеме гнева на червените отчаяни фенове - то никога не е късно - в това сме най-добри - ТАКА ЛИ Е? Така е.
Сашо взе Стойчо, който каза - тая година ще е нулева, ще се лекуваме, ще вземем някой друг свободен агент. Да, ама грешката му е, че не обича да губи и пак се опитва да изтика ЦСКА възможно по-горе в класирането. Къде заслужено, къде ощетени ЦСКА днес е на равни точки с една сюрия осигурени финансово отбори с футболисти, дето си подават със затворени очи. Така ли е? Така е.

Какъвто и слаб тактик да е, колкото и комисионни да е взел, ако това е вярно въобще, аз няма как да не направя евала на този човек, че се занимава с разбития кораб ЦСКА и прави каквото може, според погледа му и разбиранията му за играта.
Това е.
Не мога да приема в такива критични дни за клуба да плюем този човек, който е дал много - пак казвам - добър, лош - дойде, за да печели, въпреки всичко!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 13 дек 2013 19:11

аз те подкрепям за всяка една дума !!! Също съм твърдо ЗА Стойчо Младенов !!! мисълта ми е следната .. ясно е че годината е нулева .. ясно е че няма пари и се чудим коя бакия по бързо да оправиме и от къде да се намерят парици да се покрият многото задължения .. и във тази връзка казвам ако можем продаваме каквото може да му се вземе пари .. който остане + малко деца които сега се викат да тренират с отбора + ето ти 4-5 свободни трансфера от нашата школа 90 набор момчета на по 23-24 години които си мисля че ще играят със желание и то не лоши футболисти за родните стандарти ... и нещата ще се получат .. още повече със една добра зимна потготовка ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 дек 2013 19:26

Имали някой с повече впечатления за Крумов от Берое?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 13 дек 2013 19:29

шивача написа:Имали някой с повече впечатления за Крумов от Берое?

много борбен играч ... играе със страшен хъс и желание, но с много слаб технически арсенал ... наблюденията са ми от периода в който играеше за Черноморец Бургас ... не пропусках мач на акулите на Лазур ... иначе се раздава до краи няма празно но ... едвали ще предаде някаква класа на отбора за тази позиция ... :( според мен не е нашия човек ... нещо от сорта на Данчо Тодоров .. разликата е в годинките ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 дек 2013 21:35

Мерси ;)
Дано Стойчо даде шанс на Васко Попов, то за десен бек не се иска кой знае кви качества, щом гари невил, тоя травестит стана "футболист", всяко куцо пиле с прилична бързина може да пробие, само да го налагат.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”