SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2013 19:57

Аз съм убеден че това 1000 смс-а не е вярно. Според мен поне 1000 човека са пратили по повече от 1 смс дори!
В началото на декември ще излезе отчета на dmsbg и ще се види.

dmb1981
Контакти:

Мнениеот dmb1981 » 11 ное 2013 20:03

Pichichi написа:Аз съм убеден че това 1000 смс-а не е вярно. Според мен поне 1000 човека са пратили по повече от 1 смс дори!
В началото на декември ще излезе отчета на dmsbg и ще се види.

Важното е всичко да се оправи и да има резултат ..колкото повече толкова по добре ,иначе да се чака от небето да падне и да се оправи от самосебе си няма как ..евала на Сдружението ЦСКА ЗАВИНАГИ ..истински АРМЕЙЦИ !!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 20:05

Сърдете се на червения гуру в Гонг, Ники Александров.
Той каза това, което се дискутира в темата и защо си мислите, че не е възможно да са толкова малко?
Помните ли навремето, когато Герена беше буренясал и тогава от Левски направиха акция с помощта на феновете да почистят трибуните, е на тази акция тогава отидоха 10 човека, иначе и те се бият в гърдите, че са фенове милиони.
Едно са думите, но делата са коренно различни неща и българина е много чувствителен на тема да даде нещо от себе си, било труд или символична сума.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2013 20:11

BadBoy написа:Сърдете се на червения гуру в Гонг, Ники Александров.
Той каза това, което се дискутира в темата и защо си мислите, че не е възможно да са толкова малко?
Помните ли навремето, когато Герена беше буренясал и тогава от Левски направиха акция с помощта на феновете да почистят трибуните, е на тази акция тогава отидоха 10 човека, иначе и те се бият в гърдите, че са фенове милиони.
Едно са думите, но делата са коренно различни неща и българина е много чувствителен на тема да даде нещо от себе си, било труд или символична сума.

Напълно те разбирам. Може и да си прав но аз лично не вярвам на това инфо.
Гледам по себе си, тарифата ми е 14 лв. и някви стотинки и никога не си изговарям минутите, телефона ми се плаща по банка директно
така че вместо 14,60 примерно ще ми вземат няколко месеца по 18/19 лв. с 3 смс-а на месец.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 20:15

Pichichi, никога, ама никога не си прави генерални заключение от личните си действия или от действията на близки приятели.

В началото на месец декември ще излезе статистиката за ноември http://www.dmsbg.com/index.php?page=2 и тогава ще се види за един месец, колко смс-а са изпратени.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2013 20:25

BadBoy написа:Факт е обаче, че към момента са пратени само около 1000 смс-а, което за тази фенска маса, с която разполагат червените е обидно малко.

Ами хубаво е тази кампания да ги отрезви малко. Нали се гласят съвсем скоро да купят акции за няколко милиона лева. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 11 ное 2013 20:25

Всяко начало е трудно, но този път съм сигурен че начинанието ще е успешно. Със сигурност sms-те са били много повече от тези 1000, които се цитират. Според мен обаче много от тях са отишли за други каузи, понеже са били с допусната грешка в тях. Аз познавам лично хора, които са писали други неща на текст, вместо DMS CSKA. Нека всеки разпространява и разяснява на по-малко запознатите си приятели армейци, каква е тази кампания и как могат да се включат, за да събираме повече и по-бързо. Искрено се надявам това начинание да успее!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2013 20:43

BadBoy написа:Pichichi, никога, ама никога не си прави генерални заключение от личните си действия или от действията на близки приятели.

В началото на месец декември ще излезе статистиката за ноември http://www.dmsbg.com/index.php?page=2 и тогава ще се види за един месец, колко смс-а са изпратени.

Да и аз това казах че ще се види, щеше да е хубаво и да има инфо и от колко номера са изпратени смс-те но няма такова инфо.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 11 ное 2013 20:52

Ако знам, че ще отделят някой лев за тоалетни, веднага ще изпратя SMS, че усмърдяхте целия парк! ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 20:57

kireto2 написа:Ако знам, че ще отделят някой лев за тоалетни, веднага ще изпратя SMS, че усмърдяхте целия парк! ;)

Левски си имате кампания, но за Октомври сте пратили само 440 смс-а

Върни се в “ЦСКА”