Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Stanimir-74
Re: Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА
Долната, мръсна доносническа Отрепка, която на всичко отгоре е и горд притежател на орден Стара планина-първа степен, та точно Този има очите и наглостта, да се възмущава от каквото и да било. Защо долен Уроде, не се възмути, когато натопи ЦСКА и задвижи всички инстанции, за да може да вкараш пребития с 16 точки, вечно Втори отбор в Шампионската лига??
Последна промяна от Stanimir-74 на 05 ное 2013 13:47, променено общо 2 пъти.
parvanoff написа:tprodanov написа:Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...
Няма как да им обясниш приятелю, нали трябва да имаш нещо, с което да разбираш поне елементарните неща, но сектата си е секта-каквото каже гурото е закон, независимо от фактите. Интересно е, че и някои смятани от мен за интелигентни момчета са същата работа. И това не е от днес. Спомняме си директивите, октоподите и т.н. безумни неща. А ако взема да сортирам общите приказки на "червените", които нищо не означават и нищо не казват, няма да стигнат и няколко страници, и то само тези от тази тема. Но има една приказка от един филм-някои в тази тема са толкова глупави, че не можеш да ги обидиш...И как да се обиди, като той не може да разбере какво му говориш...
Ти всичко му разбираш на златния мустак, така ли? Кажи тогава кой дава парите при вас, че нещо не мога да се ориентирам. Как става така, че сте "изрядни платци" според Биждеков?
Леевски, оле

rebel написа:Old_death написа:tprodanov написа:Old_death написа: Тъпанов , умираш да се правиш на ударен с права лопата в тила . Мача ни с Левски е споменат като начало на събитието , а не като негова причина . Или за вас трябва да се говори като за умрели , каквито и сте си . Или хубаво , или нищо . По твоята логика , след като няма какво хубаво да се каже , по добре да се мълчи !
Интересно, каква ли ще да е причината и що точно началото ще да е с Левски... Просто случайност. И как точно се връзва идеята, че това е началото на събитието, след като следващия мач след този с Левски, в който според това изказване трябва да е началото, вечно пищящия казва, че съдийството е било отлично? Аре тичай спешно за нова версия, че тая умре...
След мача ни с Левски играхме два мача , в които съдиите позволиха да се практикуват безнаказано срещу нас всички видове бойни изкуства . Да ти напомня ли безумните опити за хирургически интервенции срещу Чочев и Милисавлевич в мача ни с Берое , като при първата ситуация даже не бе даден фаул , при извършено нарушение за нарисуван червен картон ? Май ти трябва да тичаш до Гереня за нови инструкции . А ако фенклуба ви на "Т.А;лександров" ти е по близо , можеш да прескочиш до там , за да се назобаш с бело
ти мача с берое май не си го гледал, защото точно цска ритаха цял мач...ама нали на стойчо някой трябва да му е виновен
Ми нали във футбола целта е да риташ топката бе млад меринджей и срещу Берое ЦСКА точно това и правеше, докато ония мякащи ливади целеха друго.... - големи философи станахте всичките бе - след тройката кебапчета бяхте мишки, сега пак наизскачахте , като миризливи пръдни от гащи....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
boabbb написа:parvanoff написа:tprodanov написа:Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...
Няма как да им обясниш приятелю, нали трябва да имаш нещо, с което да разбираш поне елементарните неща, но сектата си е секта-каквото каже гурото е закон, независимо от фактите. Интересно е, че и някои смятани от мен за интелигентни момчета са същата работа. И това не е от днес. Спомняме си директивите, октоподите и т.н. безумни неща. А ако взема да сортирам общите приказки на "червените", които нищо не означават и нищо не казват, няма да стигнат и няколко страници, и то само тези от тази тема. Но има една приказка от един филм-някои в тази тема са толкова глупави, че не можеш да ги обидиш...И как да се обиди, като той не може да разбере какво му говориш...
Ти всичко му разбираш на златния мустак, така ли? Кажи тогава кой дава парите при вас, че нещо не мога да се ориентирам. Как става така, че сте "изрядни платци" според Биждеков?
До тук нито един въпрос по темата.

П.П. Ако те интересува кой дава пари в Левски може да поговориш с Баждеков, а не с мен. Ако намериш доказателства, че парите са криминални или каквото и да е ще се радвам да сезираш компетентните органи, защото лично според мен всичко в тази държава трябва да е законно!

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Дообре, ама ако всичко трябва да е законно, нали трябва да се почне от горе? Глей какво става в правителството и кажи кога всичко ще стане законно. А щом адвокат може да издържа отбор с бюджет от 10 млн., то аз спокойно мога да си купя "Велбъжд" 

Леевски, оле

-
- Контакти:
Борат в момента, в който си отвори устата, трябва да започнеш да се смееш.
boabbb написа:Дообре, ама ако всичко трябва да е законно, нали трябва да се почне от горе? Глей какво става в правителството и кажи кога всичко ще стане законно. А щом адвокат може да издържа отбор с бюджет от 10 млн., то аз спокойно мога да си купя "Велбъжд"
[offtopic]Пак много грешки. Както ти казах нямам идея кой издържа отборът. Има няколко милиона от спонсори, които се знаят и които пренебрегваш. Вероятно има и доста приходи от фен-артикули, публика, телевизионни права и т.н., които също пренебрегваш. Също така ако смяташ, че Батков печели само от адвокатската си кантора жестоко се лъжеш!

само Левски и България
Боратков да си празнува юбилея и да не се обажда, моето предложение за юбилейната им емблема, мисля актуално, е следното :DDD

Чета постовете и кво да кажа,каквито ръководителите,такива и феновете
и просто всички факти,особено в последните години говорят,че отбора от подУЯне е тумора на нашия футбол
.Хайде на времето си имаха само атомно нападение в лицето на тризъбеца КОЧЕВ,ГОЧЕВ И СЪДИЯТА БОГДАН ДОЧЕВ,ама сега си имат имат БФС,до миналата година и мин. предсадател и пак са си гола вода,само дето подливат вода на конкурентите и си трупат грехове
Пожелавам на батков да е жив и здрав дълги години и да е доживотен собственик на подУЯнци и се така да ги води по пътя ,по който са тръгнали

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Old_death написа: След мача ни с Левски играхме два мача , в които съдиите позволиха да се практикуват безнаказано срещу нас всички видове бойни изкуства . Да ти напомня ли безумните опити за хирургически интервенции срещу Чочев и Милисавлевич в мача ни с Берое , като при първата ситуация даже не бе даден фаул , при извършено нарушение за нарисуван червен картон ? Май ти трябва да тичаш до Гереня за нови инструкции . А ако фенклуба ви на "Т.А;лександров" ти е по близо , можеш да прескочиш до там , за да се назобаш с бело
Мислех, че с годините ще еволюираш малко, но за съжаление всеки индивид е лимитиран до някъде. Краткият ми въпрос беше - защо след като началото е било мачът с Левски, нищо такова не се е случило реално? А порязването ви започва седмици по-късно? Началото в 13ти кръг, ама реално - в 15ти? Това е точно толкова тъпо, колкото отбор с дата 48ма на годината да твърди, че е създаден 23та. Шизофрения...