Искате юноши? Ето ви юноши!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Искате юноши? Ето ви юноши!

Мнениеот k_oleto » 14 авг 2013 21:34

dreben23 написа:Стига глупости, играл съм футбол и аз. Без контроли не може да влезеш във форма, още по-малко да си титуляр в мачовете, именно щото не можеш да издържиш 60 минути. :( Контролите не служат за нищо друго освен за трупане на малко физическа издръжливост и обиграване на основното ядро в един отбор. Ами как ще изкарат цял мач като не играят контроли, младежи? Вие сте много интересни обаче... :)

абе човек - контролата не бе за обиграване на титулярите, ама......що ли въобще се занимавам........

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 14 авг 2013 21:35

Pichichi написа:М/у другото dreben23 е много прав защо в тези контроли не играят поне по 35 мин. и така наречените титуляри ?

Мислиш ли че някой друг освен Стойчо знае отговора на въпроса???Може да е заради това че тренират за физическа подготовка,в тоя случай означава че са на тежки тренировки и е тъпотия да ги пуска и в контроли!Той сам каза че след два дена физическа им е нужна 4 дена възстановяване за мач!Пък може и да има друго в предвид,ама едва ли някой от форума тука знае!!! ;)

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 14 авг 2013 21:36

Всички фенове на всички отбори непрекъснато говорят за юноши и млади момчета.Май хората с модерна ориентация са превзели и стадионите вече. :o

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 21:36

Pichichi написа:И така много сте крайни!
Да видим в мача са играли като титуляри ->Ст.Колев,Косоко,Морейра и Прегер!
Значи тези про-та също не могат да бият Мездра! А имат ли договори с ЦСКА на прилични суми? Е не е ли така?
Нито В.Попов и Витанов са играли защото са с нац. отбор на турнир! Нито Грънчов! Нито Долапчиев!Нито Карачанаков!
Нито Господинов! Нито Чочев!
Нито Б.Христов и Костадинов които не са в ЦСКА но са сложени в знаменателя "Не могат да бият Мездра" от някои потребители.
От тези котио са на договор в клуба май само Божилов,Бойчев и Илианов са играли.

И как да играят Грънчов, Карачанаков, Чочев и Долапчиев, като те ще играят в събота с Нафтата. Опа, чакай, забравих че Стойчо млади не пуска.
Прегер договор с ЦСКА няма, а Косоко има нужда от игрови минути, защото е много назад с подготовката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2013 21:40

Мислиш ли че някой друг освен Стойчо знае отговора на въпроса???Може да е заради това че тренират за физическа подготовка,в тоя случай означава че са на тежки тренировки и е тъпотия да ги пуска и в контроли!Той сам каза че след два дена физическа им е нужна 4 дена възстановяване за мач!Пък може и да има друго в предвид,ама едва ли някой от форума тука знае!!!

Ти си прав ама нали постоянно повтаряме по интервюта че футболистите на са сработени не се познават и не могат да се
намират по терена, не си знаят навиците един на друг. Какво пречи 30 мин. да играят 5 човека, след тях следващите
30 мин. други 5 човека и накрая още 5 човека. Това са ти 15-човека от първия отбор играли в мач па макар и по 30 мин.
Дори да не се напъват много поне да играят един с друг в истински мач за по 30-на минути.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2013 21:43

Прегер договор с ЦСКА няма, а Косоко ....

Не така, те не получават ли етикет "Не могат да бият Мездра"?
Че то футболист на Оксер и Рапид В трябва да ги бият с още 8 конуса и един вратар или само юношите получават
почетния етикет?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2013 22:02

k_oleto написа:memnto - понеже си докачлив: Локо Мз са във В група - нали така ? ЦСКА няма школа, а още по-малко има условия за подготовка - нали така ?

Та.....кажи ми какво очакваше и искаше и какви капризи имаш, за да да може индивидите да влязат в някакъв смислен диалог !

Тези юноши и деца, които са задължителни, за да сте в А група, под наем ли сте ги взели, след като нямате школа?
ЦСКА има школа, но школата работи лошо. ЦСКА винаги е бил отбор, разчитащ предимно на готови играчи и това мислене явно все още не е отминало. Сигурен съм, че има много момчета, които искат да се видят с екипа на ЦСКА, в мъжкия отбор, но какъв е подборът, за да играеш още от дете и юноша не знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 14 авг 2013 22:32

Red Warrior написа:Срещу Стойчо плюят наркоманите подлоги на боклуците, на които им спряха кешовицата - никой друг.

Аз пък Стойчо винаги съм го плюл за едно - не може да работи с млади. Не може да изгражда умения, не може и да надгражда. Нито съм наркоман, нито някой ми плаща кешовица, нито съм подлога някому. Така че по-внимателно като пишеш глупости.
Мислех да понапиша едно-две неща тук, ама май няма смисъл - всеки има някаква своя си истина, и обижда другите, които не са неговото мнение. Като в говежди форум, та ще си го спестя.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 авг 2013 22:42

Той наложи Карачанаков. Той пускаше Грънчов титуляр един полусезон, преди Ангел тотално да се осере точно на най-важния мач. Костов също играеше редовно, преди да го продадем на Ботев. Впрочем защо големият треньор Мъри го е забил като осма резерва, а никой не смее да гъкне затова? Младенов пуска неизменно титуляр от началото на сезона Чочев. От тримата (Грънчов, Карачанаков и Чочев), двама не са наши юноши, защото в школата ни не се работи добре явно, а и повечето са връзкарчета. Как да работи нормално с млади, след като юношите ни са на ниво Б група?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 14 авг 2013 22:47

Аз не виждам огромна разлика между португалците и юношите...Еднакво зле са! И да може да се опита да се наложат две-три момчета. Нито съм подлога на Титан, нито искам победи в мачовете и подкрепям Стойчо Младенов!

Върни се в “ЦСКА”