Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

efrona80
Контакти:

Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто

Мнениеот efrona80 » 26 юни 2013 14:29

patron написа:
efrona80 написа:
Ти си наистина малоумник бе. Кой свестен бизнесмен ще иска да оправя дълговете на трети лица.

А ти си най-големият умник в тая държава щом мислиш, че ГГ е свестен бизнесмен! Имаше възможност да вземе акциите за един лев и да покрие прословутите 12 милиона дългове, но някои хора са свикнали само да взимат като опре до даване е друго! НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО НА ТОЗИ СВЯТ УМНИКО, КАМО ЛИ ЦСКА!!!

Ти си малоумник честно и то пълен. Няма бизнесмен на света който да се навие да купи нещо от някого и да покрива дълговете на този.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юни 2013 14:31

cska-632 написа:Добре, че ТИТАН взеха ЦСКА, че още 2008 ЦСКА щеше да изчезне от картата на футбола и щеше да му остане само историята. Вече 5 години ТИТАН плащат чужди дългове и потдържат отбора жив, а за благодарност не получиха подкрепа.

Гърне, ти ли си? :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 юни 2013 14:33

efrona80 написа:
Ти си малоумник честно и то пълен. Няма бизнесмен на света който да се навие да купи нещо от някого и да покрива дълговете на този.

Папагал, ти си ебати тъпото парче, ЧЕСТНО!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 26 юни 2013 14:34

DANS написа:
Hrabar написа:
DANS написа:Ганчев се изплаши че Мафията БСП69ДПС сдава властта, за съжаление авантюрата на Ганчев завършва със съсипията на ЦСКА, искаше "на чисто" ПОЛУЧИ ГО вече няма ЦСКА, какво още иска тариката от Микре!

Знаеш ли, ти си някакъв платен политически драскач. Пак ще те попитам, ти наясно ли си, че твоят любим Боко Мутрата е лично отговорен за това, че даваше концесиите на титаничните боклуци, само и само да се разсипе клуба. И успя! Недай си боже тиквата да се върне на власт, че от титаните стават непоклатими. Не че нещо друго ще се случи, просто това, което е необходимо да се случи, ще се забави във времето.

Единственият проблем на ЦСКА се казва Титан. Много е прав Гриша Ганчев!

Първо, ако съм платен да ми изсъхне х-я, ако не твоя! Аз не знам по какъв друг начин да отговоря на простотиите които пишеш!

Вземи погледни как 2008 г. защитавах ЦСКА от изстъпленията на Трактора, ДАНС(не случайно профила ми е кръстен така), БФС и Б. Михайлов! Вземи погледни и прочети как миналата година защитавах Присо! Аз съм цесекар на дела а не на думи като теб, не може ГЕРБофобията да е водеща във всичките ти писания, за твое сведение съм във форума преди да го има ГЕРБ!

Дълговете към МО откога са, 23 години ЦСКА плаща наем за "Армията" и базите, а отбора на всички власти и преди всичко на ДС комунистите отдавна си има собствен стадион, ББ едиствн се опита да премахне тази НЕПРАВДА!

Наемът за стадиона никога не е бил плащан. Натрупаните задължения са около 5 млн. лв. Тоест, ако това е проблема, Гришата да си "купи" цска за 5 млн. лв. и да се приключва. Стига сте ревали за базите!!! Имате 100 бази, защото сте отроче на партията, кой като вас?! Къде го има това? Айде марш!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 26 юни 2013 14:39

patron написа:
efrona80 написа:

Папагал, ти си ебати тъпото парче, ЧЕСТНО!

Ти няма ли да спреш да обиждаш хората?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юни 2013 14:41

cska-632 написа:Добре, че ТИТАН взеха ЦСКА, че още 2008 ЦСКА щеше да изчезне от картата на футбола и щеше да му остане само историята. Вече 5 години ТИТАН плащат чужди дългове и потдържат отбора жив, а за благодарност не получиха подкрепа.

Айде, айде, що пари препраха и колко пъти набутваха клуба с цел печалба от другия бизнес. Я да си спомним някои подвизи:
- далаверата с Лечков с 2 000 000, луди пари за четирима български футболисти, да ама плюс сметопочистването на Сливен. Само дето ЦСКА, като клуб го отнесе
- Мишел Платини "примадоната"- същата схема, само, че с кмета на Бургас
- турнира в Либия, щото нашите юнаци решили да разширяват бизнеса в Африка
- мачът с Войводина - същата история
и още камара препрани пари на гърба на клуба.
Сега,когато далаверата свърши, почнаха да реват... 8-)

Тук пак за пореден път ще цитирам Ботев:

И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
и вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек – що да прави?
изяда си и месата.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 юни 2013 14:43

Hrabar написа:
Ти няма ли да спреш да обиждаш хората?

Каквото си посял, това жънеш! Като обиждаш, ще те обиждат-двустранен процес!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 26 юни 2013 14:59

DANS написа:
Red Warrior написа:За съжаление и на нас ни се случи "Казанска афера", но в ролята на Артур беше Дришата и боклуците взети заедно. Това беше продаване на евроучастието на ЦСКА на Караибрахим Бей - Цветан Василев. Индикации имаше и преди това. Всички се чудехме защо Литекс взима толкова класни футболисти за "Б" група, какъв е смисъла да почваш нов проект, като си изградил вече един - Литекс. Мен ме съмняваше тази работа до последно! Но чак такава ГАВРА с ЦСКА не очаквах. :x

Много точно си си отговорил на ГЛАВНИЯ въпрос! КОЙ ИМА ИНТЕРЕС? Отговора е: Цветан Василев!

И не само той Делян Пеевски и Ахмед Доган също. Те са в основата на сделката за сдружението Ботев, основано през 2010 г. и нямащи нищо общо с истинския Ботев 1912, останал в ръцете на НАП!!!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 юни 2013 15:54

Абе всеки си прави сметката, но поне на мен ми се струва, че джуджето от Микре доста прекалява в изискванията си... Ако ПФК ЦСКА не струва НИЩО :shock: , при това БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ :o :shock: :o , смятайте в какво тотално блато се е превърнал българският футбол, колеги.... :roll:

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 26 юни 2013 16:06

Пловдивчанина написа:
DANS написа:
Red Warrior написа:За съжаление и на нас ни се случи "Казанска афера", но в ролята на Артур беше Дришата и боклуците взети заедно. Това беше продаване на евроучастието на ЦСКА на Караибрахим Бей - Цветан Василев. Индикации имаше и преди това. Всички се чудехме защо Литекс взима толкова класни футболисти за "Б" група, какъв е смисъла да почваш нов проект, като си изградил вече един - Литекс. Мен ме съмняваше тази работа до последно! Но чак такава ГАВРА с ЦСКА не очаквах. :x

Много точно си си отговорил на ГЛАВНИЯ въпрос! КОЙ ИМА ИНТЕРЕС? Отговора е: Цветан Василев!

И не само той Делян Пеевски и Ахмед Доган също. Те са в основата на сделката за сдружението Ботев, основано през 2010 г. и нямащи нищо общо с истинския Ботев 1912, останал в ръцете на НАП!!!

Където има сеир, веднага циганите пристигат и почват да ръсят глупости.
А иначе по темата, не знам точно каква са схемите които ги разиграха Титаните, но те са единствено и само политически. Те са обвързани с бившата власт и завзеха много райони за почистване, а сега лека - полека вече ги губят. Няма пари за препиране, няма нужда и от финансиране на клуба

Върни се в “ЦСКА”