24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София |27.04|
Обикновено в тоя мач печели тоя , който е сочен за аутсайдер . За това се радвам на заканите на сините приятелки . Това ми напомня за обстановката преди един друг мач , в който и полицията не можа да им помогне . Най-голямото ми опасение е от съдийството . Не един и два пъти са ни рязали главите , особено в последното дерби . Дано да има обективно съдийство и да стане добър мач , пък нека по добрия победи !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
sslevski написа:3:0 за Левски.Категорично надиграване на всички нива.
Относно секторите:
имаше една снимка открийте разликите в 70тата минута Левски пада 0:2 и сектора се пука по шевовете.Обратната ситуация ЦСКА губи сектор Г има 1 знаме 6 човека и 3 ма полицая.
С това спирам да коментирам секторите.
имам едни познати които са от червения отбор.често беседваме по футболни теми и те веднъж ми разкриват какво се носи из публиката в сектор"Г"когато цска поведе с 2:0 на ЛЕВСКИ.
'ГОВЕДАТА ЩЕ НИ ОБЪРНАТ"
направо умирате от страх,това е ваща съдба.
Old_death написа:Обикновено в тоя мач печели тоя , който е сочен за аутсайдер . За това се радвам на заканите на сините приятелки . Това ми напомня за обстановката преди един друг мач , в който и полицията не можа да им помогне . Най-голямото ми опасение е от съдийството . Не един и два пъти са ни рязали главите , особено в последното дерби . Дано да има обективно съдийство и да стане добър мач , пък нека по добрия победи !
Ники Йорданов ще свири дербито

-
Old_death написа:Обикновено в тоя мач печели тоя , който е сочен за аутсайдер . За това се радвам на заканите на сините приятелки . Това ми напомня за обстановката преди един друг мач , в който и полицията не можа да им помогне . Най-голямото ми опасение е от съдийството . Не един и два пъти са ни рязали главите , особено в последното дерби . Дано да има обективно съдийство и да стане добър мач , пък нека по добрия победи !
в кой мач между двата отбора са ви рязали главите ,че нещо не се сещам?
или само да има написано за да може да си вземете паричките от центъра за директиви.
-
valkaredgi написа:sslevski написа:3:0 за Левски.Категорично надиграване на всички нива.
Относно секторите:
имаше една снимка открийте разликите в 70тата минута Левски пада 0:2 и сектора се пука по шевовете.Обратната ситуация ЦСКА губи сектор Г има 1 знаме 6 човека и 3 ма полицая.
С това спирам да коментирам секторите.
имам едни познати които са от червения отбор.често беседваме по футболни теми и те веднъж ми разкриват какво се носи из публиката в сектор"Г"когато цска поведе с 2:0 на ЛЕВСКИ.
'ГОВЕДАТА ЩЕ НИ ОБЪРНАТ"
направо умирате от страх,това е ваща съдба.
+1914 прочети и запомни!
-
на 27 ще има победа и на терена и по трибуните.
казах!
казах!
valkaredgi написа:Old_death написа:Обикновено в тоя мач печели тоя , който е сочен за аутсайдер . За това се радвам на заканите на сините приятелки . Това ми напомня за обстановката преди един друг мач , в който и полицията не можа да им помогне . Най-голямото ми опасение е от съдийството . Не един и два пъти са ни рязали главите , особено в последното дерби . Дано да има обективно съдийство и да стане добър мач , пък нека по добрия победи !
или само да има написано за да може да си вземете паричките от центъра за директиви.
Ще ти припомня само опита за убийство срещу Мораеш , което извърши Пламен Илиев , но не бе отсъдено от смешника със свирката . Това ни коства титлата .Не виждам логика фен на отбора , заради който първенството остана без съдии да ги коментира ,но от друга стана фенството към тоя отбор си е психиатрично заболяване

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
valkaredgi написа:на 27 ще има победа и на терена и по трибуните.
казах!
А ти кой си бе байо ?

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
ааа тоя път няма да подцениме бай Радукан, не се притеснявай

- Red Warrior
- Контакти:
valkaredgi написа:Old_death написа:Обикновено в тоя мач печели тоя , който е сочен за аутсайдер . За това се радвам на заканите на сините приятелки . Това ми напомня за обстановката преди един друг мач , в който и полицията не можа да им помогне . Най-голямото ми опасение е от съдийството . Не един и два пъти са ни рязали главите , особено в последното дерби . Дано да има обективно съдийство и да стане добър мач , пък нека по добрия победи !
В кои мачоВЕ е точният въпрос. Като се почне от автогола на Легендата, мине се през онзи мач дето Ристосков свири несъществуваща дузпа на Дедо Боре, продължи се през мача с гола след нарушение на Гара Дембеле, та се стигне до последните мачове. Винаги сте подпирани!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост