Защо мразим противниковия отбор?!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Защо мразим противниковия отбор?!?

Мнениеот шивача » 12 апр 2013 17:57

Левски ги намразих заради гнусната им пропаганда, изкривяването на истината и слагачеството си с всяка власт. Образно казано "ку.ви". Това е най-голямото зло на спорта в Бг. Уродлива работа :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Marmalad
Контакти:

Мнениеот Marmalad » 12 апр 2013 19:07

Мразя ЦСКА защото са изкуствено създаден комунистически отбор.По времето на социализма постоянно бяха подкрепяни от власта,неслучайно сега след падането на комунистическото иго,когато държавата оттегли безрезервната си подкрепа към тях едва кретат,защото ги научиха всичко да им се дава наготово,но за тяхна жалост тия времена няма да се върнат.Защото БФС постоянно кляка пред тях.Трябваше на няколко пъти да поемат към окръжните групи,но Перуци нали им е подлога все им се дупи.А наглите им фенове,вместо да му лижат плешивото теме,че все още съществуват благодарение на него все недоволни.Постоянно ги подпират съдиите,а те пак недоволни.Това е висша форма на червена наглост.А "ултрасите" им които при всеки негативен резултат напускат стадиона 20-30 минути пред последния съдийски сигнал?И после се бият в гърдите какви фенове са?-жалки.В това отношение могат само да се учат от пловдивския любимец - Ботев!!!!!!!!
Ботев този отбор с вековна история и традиции винаги съм го уважавал.Най-вече феновете му които са еталон за всеки един запалянко у нас.
Левски въпреки че ни са конкурент за титлата също ги уважавам заради историята им и феновете които имат по цяла България.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 12 апр 2013 19:31

Marmalad написа:Мразя ЦСКА защото са изкуствено създаден комунистически отбор.По времето на социализма постоянно бяха подкрепяни от власта,неслучайно сега след падането на комунистическото иго,когато държавата оттегли безрезервната си подкрепа към тях едва кретат,защото ги научиха всичко да им се дава наготово,но за тяхна жалост тия времена няма да се върнат.Защото БФС постоянно кляка пред тях.Трябваше на няколко пъти да поемат към окръжните групи,но Перуци нали им е подлога все им се дупи.А наглите им фенове,вместо да му лижат плешивото теме,че все още съществуват благодарение на него все недоволни.Постоянно ги подпират съдиите,а те пак недоволни.Това е висша форма на червена наглост.А "ултрасите" им които при всеки негативен резултат напускат стадиона 20-30 минути пред последния съдийски сигнал?И после се бият в гърдите какви фенове са?-жалки.В това отношение могат само да се учат от пловдивския любимец - Ботев!!!!!!!!
Ботев този отбор с вековна история и традиции винаги съм го уважавал.Най-вече феновете му които са еталон за всеки един запалянко у нас.
Левски въпреки че ни са конкурент за титлата също ги уважавам заради историята им и феновете които имат по цяла България.

Само на мача с Литекс семкарите, а не ултрасите си тръгнаха след 70-80 мин... баси това БФС все ни се дупи верно, сигурно ако не беше плешивото говедо щяхме да сме във В група... през социализма само на нас са помагали, на никой друг да знаете!Ботев отбора със вековна традиция и фенове за пример... ама издига турско знаме... Левски ги уважаваш заради... историята?
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2013 19:42

No Pyro No Fun написа:
Marmalad написа:Мразя ЦСКА защото са изкуствено създаден комунистически отбор.По времето на социализма постоянно бяха подкрепяни от власта,неслучайно сега след падането на комунистическото иго,когато държавата оттегли безрезервната си подкрепа към тях едва кретат,защото ги научиха всичко да им се дава наготово,но за тяхна жалост тия времена няма да се върнат.Защото БФС постоянно кляка пред тях.Трябваше на няколко пъти да поемат към окръжните групи,но Перуци нали им е подлога все им се дупи.А наглите им фенове,вместо да му лижат плешивото теме,че все още съществуват благодарение на него все недоволни.Постоянно ги подпират съдиите,а те пак недоволни.Това е висша форма на червена наглост.А "ултрасите" им които при всеки негативен резултат напускат стадиона 20-30 минути пред последния съдийски сигнал?И после се бият в гърдите какви фенове са?-жалки.В това отношение могат само да се учат от пловдивския любимец - Ботев!!!!!!!!

Само на мача с Литекс семкарите, а не ултрасите си тръгнаха след 70-80 мин... баси това БФС все ни се дупи верно, сигурно ако не беше плешивото говедо щяхме да сме във В група... през социализма само на нас са помагали, на никой друг да знаете!Ботев отбора със вековна традиция и фенове за пример... ама издига турско знаме... Левски ги уважаваш заради... историята?

:lol: :lol: :lol:
Пропуснал си най-култовото:"Фен на Лудогорец,Литекс,Бате Борисов и бивш фен на Черноморец"
А за бъдещ фен защо няма нищо споменато?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 апр 2013 20:23

.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 12 апр 2013 22:10

Гочето1913 написа:Аз мразя Левски и ЦСКА защото това са два комунистически отбора , изкуствено направени от ченгетата грандове, с по 5 отбора , които им подаряват точки и със съдийски аванти стават шампиони и печелят ФАЛШИВИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ трофеи и после в Европа стават за смях, и комунистическата пропаганда ширила се години наред и още се шири по вестници, предавания и т.н. "Освен Левски и ЦСКА други отбори в България няма" ме отвращава от тях и ги смятам за кръвни врагове на Черно море и Варна ! За мен всеки който е от Варна и ги подкрепя е предател на град Варна!!!Защото истинските варненци подкрепят Черно море!

Абе вие феновете на Черно Море да не сте се наговорили нещо последните седмици говорите за някакви глупости, най-общо как едва ли не ако ЦСКА и Левски ги няма Черно Море ще е шампион и ще мачка в Европа... а всъщност никой не ви брои за живи.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 апр 2013 12:37

Не ги мразя, не ги и презирам. Презирам само разни болни мозъци, които "В името на ЦСКА" (УЖ) правят разни зулуми, ама аз такива не ги дишам в името на който и да е отбор да го правят. Ако говорим специално за червените фенове - понякога дразнят с отказа си да приемат тази част от историята си, която не им харесва или да я префасонират както си искат. То и тая черта е характерна за фенове на всички отбори и по принцип винаги ме е дразнела, предпочитам Обективност.

Е, бъзици на тема чорба, прасенца и анадолци БОЛ. Имам остър език. На мен ми сипват на общо основание разни като Говедо, мучащ и тям подобни, ама е по-скоро там шоу да има, ирония и веселба. Не е като да си трошим канчетата по темата. Не се впечатлявам, връщам жеста и готово хахаа

И тъй, даже като играят из Европа, винаги съм за тях (и за всеки български тим), винаги съм готов да призная ако са ДОБРИ, омразата е за идиотите. Трябва да си голямо ЗЛЕ да мразиш някого, защото си е харесал Другия отбор. Да не е станал мутант или получовек, щото подкрепя ЦСКА? Пхах..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 14 апр 2013 12:40

Защото имаме различни виждания спрямо феърплея и начините за спечелване на "задължителна шампионска титла с точно тези футболисти и точно този сезон".
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 14 апр 2013 17:33

Мразя селяните идващи да работят за жълти стотинки в моя роден град София, а цска неги мразя, гледам ги чета за тях и се смея от сърце :)
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 апр 2013 18:11

Потомствен привърженик съм на Черно море и съвсем естествено не бих могъл да кажа че много обичам Спартак (Вн),но това чувство е свързано само със спорта.Изпитвам силна носталгия по времето,когато футболът беше по-романтичен,по-красив и не толкова меркантилен.Феновете на различни отбори седяха един до друг,обсъждаха играта и се бъзикаха,а охраната (милиция) беше от служители на реда,които обичаха футбола и доброволно се явяваха на стадиона униформени.Влизаха безплатно,след инструктаж и си гледаха мача,уж следейки за реда.И това беше при публика,далеч по многочислена от днешната.Ю.Гагарин се пълнеше на всеки мач,а на по-интересните имаше по 50 000 души.Така беше и по другите стадиони.И се връщам на вашата тема.Доколкото разбрах тя,както всичко в България касае Левски и ЦСКА.Сякаш други отбори и други хора в тази страна няма.Всеки от двата измислени гранда претендира,че е представител на половин България.Дебелокожието стига до смешки като "отбора на народа" и т.н.Моето мнение че и двата отбора сами се мразят.Стигайки с всякакви средства до измекярските си титли,те методично унищожаваха родния футбол и първенството в което участват.Докато имаха възможност,безплатно да обират най-добрите футболисти на другите отбори,натрупаха даже самочувствие помпозно да се назовават един друг,грандове.Но аз говоря не за тях,а за това,че с омраза и безпардонност унищожиха българския футбол.Предизвестените при соца и корумпирани сега шампионати изгониха публиката.Радваме се на 5000 души,а големите градове са 3 пъти по големи,в сравнение с миналото.А на стадионите 10 пъти по малко хора.Тотална липса на интерес.Защото по медиите се говори само за два отбора.Обикновенно да се замаже поредния съдийски гаф.Така и не разбрахте,че докато няма равнопоставеност при организацията на шампионата,съдийските решения и медийно време,интереса няма да се върне.И няма защо да обвинявате,Гриша Ганчев и Домусчиев,че също купуват.Та просто добре усвоиха вашите номера.Със съдии,сателитни отбори и търговия с влияние.Сега няма вече възможност да се обира футболния каймак,няма и пари кой да ви дава.Никой не ви базари за сливи(сини и червени),а уж сте грандове.И ви останаха само малобройна пасмина журналисти,които продължават да замазват съдийските аванти.Дали някой им вярва,си отговорете сами.И защо да ви мразя?Весело ми е да ви гледам сеира,грандове.

Върни се в “ЦСКА”