Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Мнениеот doktora25 » 23 мар 2013 22:31

vaskonti написа:
doktora25 написа:Съгласен съм с автора на темата за всичко което казва за ББ. Само че той е също толкова голямо зло за Левски, колкото и за ЦСКА. Финансирането на стадиона според мен си идва от Газпром, а както споделях в други теми подписахме Южен поток не заради него, а въпреки него. Само ми кажете колко титли и купи има Левски, откакто ГЕРБ е на власт? Кръгла нула! И това ако е държавно подпомагане...

Изобщо не ми обяснявай, че Газпром просто са решили, че сте готини и за това се навъртат около вас. Тия приказки ги пробутвай на 15 годишните лапета.
Ако финансирането е от тях, защо не се обявява, че вече имате сключен договор? Защо никъде не виждам техни реклами? Или викаш, те си дават сега пари защото какво са за тях 20 милиона - пари за 2-3 банички. Пък обявяването на договора ще е когато се договорите за 100млн. на полусезон, така ли?

Може и да не съм прав, но друго обяснение не виждам. Сигурно има подписано нещо предварително или поне преговорите са в напреднала фаза.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2013 22:32

джони написа:
vaskonti написа:
Eminem написа:
vaskonti написа:Аз не питам какво НЕ Е финансирането, питам какво Е?

Частно е финансирането.

Е на това му викам аз ясен и изчерпателен отговор :lol:
Как да каже после човек, че финансирането на Левски не е прозрачно? :lol: :lol: :lol:

aйде другарю като си толкова отворен кажи и за вашето финансиране,не харчете ли общински пари,както и пари от безлихвения заем който титан спорт взех от държавната банка за развитие,кажи и защо ми изтри мнението,питам пак точно и ясно колко % от бюджета ви се формура от феновете-шпродажба на фен артикули,билети и т.н

Парите на ЦСКА идват от печалбата на една фирма. Интересно ми е какво според теб е редно да прави с печалбата си фирма, която работи чрез държавни и общински поръчки?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2013 22:35

doktora25 написа:
vaskonti написа:
doktora25 написа:Съгласен съм с автора на темата за всичко което казва за ББ. Само че той е също толкова голямо зло за Левски, колкото и за ЦСКА. Финансирането на стадиона според мен си идва от Газпром, а както споделях в други теми подписахме Южен поток не заради него, а въпреки него. Само ми кажете колко титли и купи има Левски, откакто ГЕРБ е на власт? Кръгла нула! И това ако е държавно подпомагане...

Изобщо не ми обяснявай, че Газпром просто са решили, че сте готини и за това се навъртат около вас. Тия приказки ги пробутвай на 15 годишните лапета.
Ако финансирането е от тях, защо не се обявява, че вече имате сключен договор? Защо никъде не виждам техни реклами? Или викаш, те си дават сега пари защото какво са за тях 20 милиона - пари за 2-3 банички. Пък обявяването на договора ще е когато се договорите за 100млн. на полусезон, така ли?

Може и да не съм прав, но друго обяснение не виждам. Сигурно има подписано нещо предварително или поне преговорите са в напреднала фаза.

Да, само дето би трябвало това предварително нещо да се е случило още миналата година, когато обявихте началото на строежа, заедно с предвидената за целта сума. Интересно как подобен договор се сключва за месец и нещо, при това с такива параметри, осигуряващи десетки милиони за нов стадион?
[/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 23 мар 2013 22:51

vaskonti написа:
джони написа:
vaskonti написа:
Eminem написа:Частно е финансирането.

Е на това му викам аз ясен и изчерпателен отговор :lol:
Как да каже после човек, че финансирането на Левски не е прозрачно? :lol: :lol: :lol:

aйде другарю като си толкова отворен кажи и за вашето финансиране,не харчете ли общински пари,както и пари от безлихвения заем който титан спорт взех от държавната банка за развитие,кажи и защо ми изтри мнението,питам пак точно и ясно колко % от бюджета ви се формура от феновете-шпродажба на фен артикули,билети и т.н

Парите на ЦСКА идват от печалбата на една фирма. Интересно ми е какво според теб е редно да прави с печалбата си фирма, която работи чрез държавни и общински поръчки?

това не е печалбата им,а печалбата която им дава държавата,но понеже си много нагъл и питаш какво трябвало да се прави с тези пари искам само 1 пример да дадеш на друг клуб в света,който има такава бизнес схема на финансиране-само с държавни паръчки,та понеже било нормално аз искам не 10,не 5,не 2,само 1 пример на подобен клуб

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 мар 2013 22:59

джони написа:
vaskonti написа:Парите на ЦСКА идват от печалбата на една фирма. Интересно ми е какво според теб е редно да прави с печалбата си фирма, която работи чрез държавни и общински поръчки?

това не е печалбата им,а печалбата която им дава държавата,но понеже си много нагъл и питаш какво трябвало да се прави с тези пари искам само 1 пример да дадеш на друг клуб в света,който има такава бизнес схема на финансиране-само с държавни паръчки,та понеже било нормално аз искам не 10,не 5,не 2,само 1 пример на подобен клуб

Ще ти отговоря, ама ако може първо да ми разтълкуваш това, че се затруднявам леко -
джони написа:това не е печалбата им,а печалбата която им дава държавата

Последно - печалба ли е или не е печалба?
Според теб фирми, работещи с държавни поръчки, как е редно да работят - без печалба ли? И пак не разбрах какво според теб е редно да правят с печалбата си(ако се изясни въпросът дали печалбата е печалба щом идва от бизнес отношения с държавата)?
[/center]

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 23 мар 2013 23:00

Ама той ББ държи ЦСКА в будна кома по този начин чрез Титан,защото ги контролира чрез безнеса с боклука!А колко общини висят на Титан с пари знаеш ли?Ботевъ и Цецо как са мислиш не даде ли ББ едно дружество на Цецо под предлог че взиза чужд капитал?ХАХАХ Ботевъ в омалена форма са същите като Левски,само като видиш колко бързо им дават концесии за стадионите и може да разбереш за кво става въпрос без да си запознат!А за геренци съ почти сигурен че стдиона им да же няма нужните документи за лиценз в А група да не говорим за право на строеж!Лудогорец същите,само ЦСКА ги държи в будна кома с помоща на Титан защото ако надигнат глава Титан към Титла и ще ги заличи!Защо не пусна ГГ в ЦСКА а ?
Money Over Bitches

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 23 мар 2013 23:13

Провокативна тема...според мен предизборно...не коментираме как играха нашите ами...радвам се,че не се връзват на това по нормалните привърженици...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 мар 2013 23:36

АЗ отдавна писах, че феновете на ЦСКА ще дадем отрицателен вот на Бойко. Е, хората от народа ни изпревариха и големия мъж веднага подви опашка и избяга от отговорност. Сега да видим сините, как ще им се развият нещата. Боко им даде доста пари и оттеглянето му ще удари по плановете на Батков. Ще бъде много тъпо ако заради бягството на ГЕРБ Левски си остане с полупорутен стадион. Не знам, как стоят нещата с Газпром, но никоя фирма не би рискувала да инвестира в размирна държава, без правителство. Чудно ми е, защо, когато има проблем Батков веднага изчезва в чужбина? Все пак сравнен с Титаните той е великан. Само присъствието на единия ни собственик на протеста в защита на Бойко говори много. Да, ББ им даде милиони в ръцете и сега примират от страх следващия да не ги ритне, като Вълка преди тях. Хората от улицата ни показаха, как трябва да се борим с Титан. Аз обаче започвам да им се чудя на търпението. Няма нормален човек, който всеки ден да търпи обиди и да се прави на глух. Явно играта е другаде, може би в скритите мачове в Анталия. Иначе не виждам причина хем да си харчат парите, хем да държат отбора най-много до второ-трето място. Мряза приказките за коспирация, но и не разбирам положението на Титан в ЦСКА.

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 23 мар 2013 23:42

Абе няма как на черното да кажеш бяло. Ясно е, че Боко уреди тези два спонсора на Левски. Със сигурност Иво Тонев няма да има силни позиции ако ГЕРБ загуби изборите. Но честно казано тези неща са много незначителен проблем като гледаме общия хал на държавата. Я вижте какво става в Кипър. Ако не дай си боже това се случи и у нас, мислите ли, че на някой ще му е въобще до футбол? Най-смешен е обаче Батков, който е една въртиопашка. От мой приятел, който работи във в-к Стандарт, знам че в нощта на изборите през 2009 г. са били приготвени две абсолютно еднакви първи страници на вестника в зависимост от това кой ще спечели изборите, като и двете били пълни със суперлативи, а единственото което ги е отличавало били имената на ГЕРБ и БСП. Демек той е щял да се сложи по един и същи начин на победителя. Спомням си,че тогава в НДК Батков разцелува Борисов, а няколко месеца преди това разцелува по същия начин и Първанов, докато му връчваха орден "Стара Планина". Ето на това се вика гъзолизане.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 мар 2013 23:48

Не само феновете на ЦСКА, феновете на Левски също ще дадем отрицателен вот на ГЕРБ на изборите. Достатъчно сме интелигентни да не вярваме на популисткото му тупане в гърдите, че е левскар и че е направил нещо за нас.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “ЦСКА”