vaskonti написа:doktora25 написа:Съгласен съм с автора на темата за всичко което казва за ББ. Само че той е също толкова голямо зло за Левски, колкото и за ЦСКА. Финансирането на стадиона според мен си идва от Газпром, а както споделях в други теми подписахме Южен поток не заради него, а въпреки него. Само ми кажете колко титли и купи има Левски, откакто ГЕРБ е на власт? Кръгла нула! И това ако е държавно подпомагане...
Изобщо не ми обяснявай, че Газпром просто са решили, че сте готини и за това се навъртат около вас. Тия приказки ги пробутвай на 15 годишните лапета.
Ако финансирането е от тях, защо не се обявява, че вече имате сключен договор? Защо никъде не виждам техни реклами? Или викаш, те си дават сега пари защото какво са за тях 20 милиона - пари за 2-3 банички. Пък обявяването на договора ще е когато се договорите за 100млн. на полусезон, така ли?
Може и да не съм прав, но друго обяснение не виждам. Сигурно има подписано нещо предварително или поне преговорите са в напреднала фаза.