Мишел Платини е българин!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Мишел Платини е българин!

Мнениеот bilyaletdinov » 16 фев 2013 22:53

Кировец написа:Мишел ще поиграе, ще направи слаб мач и ще усети гнева на половин България. Ще дойде друг, ще му гледаме мъките и така докато не се роди нов Жеков,Сираков или Пенев.
Ама щом левскарите са против Платини понеже не е българин - да сложим Станко Йовчев на върха на атаката на нац.отбор - той си е българин и едва ли е по-слаб от Божинов - отхвърлен и заплют от цяла сюрия клубове. :lol:
[offtopic]Шегувам се за Станко, ама Камбура ще е добър избор на Любо Пенев, просто трябва да избухне в мачовете на ЦСКА[/offtopic]

[offtopic]Станко ще бъде изключително радушно приет :lol: Той е един от малкото наши футболисти харесван от "сини" и "червени" :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 16 фев 2013 22:56

Я стига с тия глупости нашите момчета ще търкат скамеиките а на терена ще играят разни чужденци.Ако Меси или Роналдо искат да играят за България да заповядат ,всички други са на нивото на нашите играчи че дори ни по слаби.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 16 фев 2013 23:26

CHE написа:Я стига с тия глупости нашите момчета ще търкат скамеиките а на терена ще играят разни чужденци.Ако Меси или Роналдо искат да играят за България да заповядат ,всички други са на нивото на нашите играчи че дори ни по слаби.

+1

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 фев 2013 23:48

Как ги виждате Меси и Роналдо да се подвизават по нашите терени цели 5 години и то?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако беше Юлу Матондо щяха с менче с вода да го псорещнете, но нали Платини е червен, не го искате! :)

[offtopic]Така ли му беше фамилията на този пич?[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 фев 2013 00:08

Може и да съм малко пристрастен, но защо най-накрая да не се даде шанс на Камбуров в националния? Знам, че сега някой левскар ще скочи, че бил стар и не знам си какво още, но за мене Камбуров е класа над недоразуменията Рангелов и Мицански...
Иначе Платини също не е лош футболист, но както някой беше писал-доста е рисков и не е играч, на когото може да се разчита безусловно...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 фев 2013 01:33

Отлична новина! Това означава опции в нападение за Любо Пенев! Нещо от което се нуждаем изключително!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 фев 2013 11:48

Платини и Бербатов ще са железен тандем!!! :) Българи ЮНАЦИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 фев 2013 12:39

Аз предпочитам Камбуров пред Платини,Генков,Домо,Рангелов,Божинов. И не защото сега дойде в ЦСКА,
според мен винаги е бил по-добър нападател от Рангелов,Домо и Генков.
Като цяло според мен 2-ката която трябва да се пробва в контролите е Мицански централен и Камбуров зад него.
Да на 32 г. е но нямаме по-добър от него и може да изкара 2/3 г в националния при положение че се пердставя на ниво де.
Аз лично не мога да си обясня защо Рангелов има почти 2 пъти повече участия в нац. отбор от Камбуров, Генков също
има повече.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 фев 2013 12:59

Pichichi написа:Аз предпочитам Камбуров пред Платини,Генков,Домо,Рангелов,Божинов. И не защото сега дойде в ЦСКА,
според мен винаги е бил по-добър нападател от Рангелов,Домо и Генков.
Като цяло според мен 2-ката която трябва да се пробва в контролите е Мицански централен и Камбуров зад него.
Да на 32 г. е но нямаме по-добър от него и може да изкара 2/3 г в националния при положение че се пердставя на ниво де.
Аз лично не мога да си обясня защо Рангелов има почти 2 пъти повече участия в нац. отбор от Камбуров, Генков също
има повече.

В италианските отбори играят до 40 години и докато сами не се откажат, а ние се чудим дали да заложим на Камбуров - не, че не е важно да покаже добра форма в ЦСКА и голмайсторски нюх, иначе няма смисъл да се вика за национала. Не може само на младостта да се залага - трябва и опит според мен, а атаката е ключова позиция за успеха на националния отбор.:roll:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 фев 2013 14:20

Кировец написа:Платини и Бербатов ще са железен тандем!!! :) Българи ЮНАЦИ!

Нищо чудно, но засега може да се засекат само във... Фулъм! :lol:

[offtopic]Някой мисли ли върху заглавието на темата? Значи ли това, че България вече ше има добро лоби в УЕФА! :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”