Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Мнениеот Кашчей » 11 фев 2013 22:46

Янис Зику написа:
За Тимонов и ко. ако не се лъжа е платено, от това ни зависеше лиценза миналата (или по-миналата) година. А иначе визирах под играчите от Локо ПД Тунчев и другите пичове.
За Тасио, Сержиньо, Кириакидис, Бенжелюн, Родригез и Венков ЦСКА ще даде на тогавашният собственик - Коко Динев процент при следващ трансфер. Това е равносилно на някаква трансферна сума. Както е взет и Чочев..

Edit: ЦСКА Е платил всичките си вътрешни трансфери. И на Ботев, и на Сливен, и на Пирин.

След колко време и колко заплахи е платено?На Сливен платихте, след като Лечков през 2011-а ви спря трансферите.Това ли е единственият начин, за да сте коректни контрагенти?За Платини кога се изплатихте, за Анисе?
Никой не е виновен на ЦСКА, че сключва неизгодни за клуба договори (нали имате блестящи юристи, които удрят лошо 8-) )
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 фев 2013 22:46

Rivaldo10 написа:
No Pyro No Fun написа:
31 пъти шампион...
Отстраняване на Нотингам, Ливърпул, Ювентус и още...

Юве?!

На 1/16 финал в турнира за КЕШ, ЦСКА играе с италианския гранд Ювентус. Първият мач в Торино завършва с победа 2:0 за италианците. На реванша в София, българите разгромяват своя съперник и продължават напред в турнира, където срещат шведския шампион Малмьо.

12 октомври 1960, София, стадион "Васил Левски", 50 000 зрители

ЦСКА: Георги Найденов, Кирил Ракаров, Манол Манолов, Стоян Кошев, Панталей Димитров, Никола Ковачев, Иван Ранков, Никола Цанев, Панайот Панайотов, Димитър Якимов, Иван Колев
Старши треньор: Крум Милев

Ювентус: Романо, Бурели, Червато, Сарти, Коломбо, Леочини, Николе, Бониперти, Чарлз, Лайодиче, Стиванело
Старши треньор: Чезарини

1:0 Никола Ковачев 19
2:0 Никола Ковачев 57
3:0 Панайот Панайотов 68
4:0 Никола Цанев 76
4:1 Николе 88
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 фев 2013 22:50

Teo написа:
Rivaldo10 написа:
Teo написа:
Документи не ви трябват !! държавата ви е дала всичко. Единствено което трябва да имате са парите на Газпром и проекта който показахте. Докато при нас за да направиш една седалка на Армията трябва да имаш 100 разрешителни, 100 подписа и накрая печат от НС и тогава може да я направиш.

Ако не ни трябваха, сектора А щеше да е в историята седмица по-рано. Майкъла нагавори достатъчно глупости, ако си решил да му вярваш е твой проблема. Дори да е вярно, че ви пречат за нов стадион в Борисовата, което лично мен меко казано многоооо ме съмнява, то при добро желание, спокойно можехте да си го направите някъде другаде. Въпроса е, че 5 години ви баламосват с врели-некипели, а вие вярвате на всичко, нали ви замазват очите с разни обещания и постоянно говорене против Левски. ;)

Абсурд е да се прави стадион някъде другаде. Това място винаги е било свещено за всички нас ! Ако трябва да режат дърветата около стадиона, не ми пука искам стадиона да е на мястото на Армията точно върху него.

А знаеш ли на колко софиянци пък не им пука за ЦСКА и това, дали ЦСКА имат някъде стадион, но им пука за дърветата в парка?
Имате и един малък проблем-в днешно време никой не строи само стадион, а там, където е сега БА .........май само стадион може да се построи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 фев 2013 22:53

Кашчей написа:
Teo написа:
Rivaldo10 написа:
Teo написа:
Документи не ви трябват !! държавата ви е дала всичко. Единствено което трябва да имате са парите на Газпром и проекта който показахте. Докато при нас за да направиш една седалка на Армията трябва да имаш 100 разрешителни, 100 подписа и накрая печат от НС и тогава може да я направиш.

Ако не ни трябваха, сектора А щеше да е в историята седмица по-рано. Майкъла нагавори достатъчно глупости, ако си решил да му вярваш е твой проблема. Дори да е вярно, че ви пречат за нов стадион в Борисовата, което лично мен меко казано многоооо ме съмнява, то при добро желание, спокойно можехте да си го направите някъде другаде. Въпроса е, че 5 години ви баламосват с врели-некипели, а вие вярвате на всичко, нали ви замазват очите с разни обещания и постоянно говорене против Левски. ;)

Абсурд е да се прави стадион някъде другаде. Това място винаги е било свещено за всички нас ! Ако трябва да режат дърветата около стадиона, не ми пука искам стадиона да е на мястото на Армията точно върху него.

А знаеш ли на колко софиянци пък не им пука за ЦСКА и това, дали ЦСКА имат някъде стадион, но им пука за дърветата в парка?
Имате и един малък проблем-в днешно време никой не строи само стадион, а там, където е сега БА .........май само стадион може да се построи.

Да не би да пускаме референдум за да може да изрежеме малко дървета около стадиона??? че вие да хукнете и да гласувате с против............... точно 50 метра около стадиона се чисти от всичко и се дига европейски стадион с заведения, магазини и паркинг.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 фев 2013 22:54

Кашчей написа:
Teo написа:
Rivaldo10 написа:
Teo написа:

Аре ти от Русе няма да ми казваш какво искат софиянци за Борисовата градина. Освен подуянци никой няма нищо против. Аз живея до парка в кв. Лозенец и знам много добре какво ще й се случи на Борисовата градина - ще стане по-красива.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 фев 2013 22:58

Red Warrior написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Абсурд е да се прави стадион някъде другаде. Това място винаги е било свещено за всички нас ! Ако трябва да режат дърветата около стадиона, не ми пука искам стадиона да е на мястото на Армията точно върху него.

Аре ти от Русе няма да ми казваш какво искат софиянци за Борисовата градина. Освен подуянци никой няма нищо против. Аз живея до парка в кв. Лозенец и знам много добре какво ще й се случи на Борисовата градина - ще стане по-красива.

Разбира се че ще стане много красив парка с новия стадион. Просто дърветата трябва да се премахнат около стадиона, а в лицето на сегашните политици трудно ще стане да почне да се реже.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 фев 2013 23:04

Teo написа:
Red Warrior написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Абсурд е да се прави стадион някъде другаде. Това място винаги е било свещено за всички нас ! Ако трябва да режат дърветата около стадиона, не ми пука искам стадиона да е на мястото на Армията точно върху него.

Разбира се че ще стане много красив парка с новия стадион. Просто дърветата трябва да се премахнат около стадиона, а в лицето на сегашните политици трудно ще стане да почне да се реже.

Ще се премахнат само тези дървета и храсти ЗАД оградата на стадиона. Другите дървета са чак след РАЗБИТАТА алея около Армията. Тях никой няма да пипа. А бе какво им обяснявам на някакви подуянци и русенци. Аз съм израснал в Борисавата градина, а съм тръгнал да им се обяснявам.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 фев 2013 23:07

Red Warrior написа:Аре ти от Русе няма да ми казваш какво искат софиянци за Борисовата градина. Освен подуянци никой няма нищо против. Аз живея до парка в кв. Лозенец и знам много добре какво ще й се случи на Борисовата градина - ще стане по-красива.

Ти вярно ли си мислиш, че на 2/3 от софиянци им пука за ЦСКА или за Левски?Това, че ти искаш нещо, не означава, че и другите са съгласни с твоите желания.Пък иииии.... никой май не ви забранява да построите само стадион, с нужните за един стадион обекти в него, ама те ще се изплатят на марта у сряда, особено както си пълните стадиона.

Надявам се, не си забравил, че нямате собственост върху БА и надали някой ще се хвърли да строи нещо за десетки милиони евро, което няма да бъде негово.За ЦСКА е най-добре да се закупи парцел и там да бъде изграден наистина ваш стадион, който ще е завинаги на отбора, ама вие.. сякаш ви е пъпът хвърлен в Борисовата градина.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 фев 2013 23:12

Изображение

Имали желание, всичко става.

Изображение

Даже като гледам няма да се налага да се реже, защото стадиона ще влезе по-навътре като се махне пистата.
Последна промяна от Teo на 11 фев 2013 23:15, променено общо 1 път.

kloning1912
Контакти:

Мнениеот kloning1912 » 11 фев 2013 23:12

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Знаете ли каква е истината,но вие не искате да я видите?Истината е,че вие сте виновни за състоянието на клуба защото вече 4-та година търпиме да ни управляват едни пернишки боклуци,феновете в Сърбия и другите на балканите когато искат да кажат нещо не го пишат по-форумите а излизат с лицата си и протестират докато не постигнат целта си.Дори си спомням наскоро феновете на Фейнорд разбиха офисите на клуба а вие къде сте форумни революционери?Пуснат ви 1 лв билет и всички бързо забравяте за игричките на титан а те нагло се присмиват на простодушието ви!Истината е една от първият дори контролен мач на Армията ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА трябва да кънти из целият стадион,както и псевдо-фенчетата слагачите на титан изритани като мръсни котета от нашият дом на момента и завинаги!

ВДИГНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ИНАЧЕ УМИРАТЕ НЯМА КОИ ДА ВИ СПАСИ А ТОВА Е МНОГО ЖАЛКО :!: :!: :!:

ПЪРВИ СЕ РОДИХМЕ ПОСЛЕДНИ ЩЕ УМРЕМ

Върни се в “ЦСКА”